Spor yapıyorum
Arabayla geziyorum
Köpeğimle geziyorum
Namaz kılıyorum
Şimdi kursa yazıldım
Bekar aile evinde yaşayan biriyim
Arabayla geziyorum
Köpeğimle geziyorum
Namaz kılıyorum
Şimdi kursa yazıldım
Bekar aile evinde yaşayan biriyim
Her zaman isteyerek namaz kılınması zor canının istemediği zamanlarda şeytanı yenip kılmanın sevabı kat kat daha fazla. Ama 5 vakit namaz kılıp da huzuru hiç hissetmemek tuhaf. Kendinde aramalısın cevabını günaha sık giriyor olabilirsin ya da dini inancında eksiklikler vardır
Namaz hayattan tat almak için kılınmaz Allah rızası için kılınır yanlışın ordadır beyfendi
Hanfendi bizde biliyoruz ama onun verdiği bi huzur var dimi sonucta oda olmasa hepten huzursuz oluyorsun
Pardonunuz
Ben de iyi dilekte bulunacaktım 3 4 gün telefonum bozuldu, Allah kabul etsin yanlış anlama lütfen beni. Kötü anlamda söylemedim inan ki
Ne şanssızım bee iyi dilek dilenecegi zaman bile telefon bozulyor 😃 yok yok sorun yok tesekkur ederim yorumun icin :)
Aslında şeyden oldu fıstık yiyordum boğazımda kaldı tıkandım gittim geldim bayağı o sırada kısa devre yaptım aklıma geldi yanlış bi tavır sergiledin kızım dedim
Rica ederim
Geçmiş olsun yok yaa bende yanlış ifade ettim kusura bakmayin alınmadım yani yorumun için teşekkür ederim
Ben ve beraber olduğum 4000 yıllık kimsenin uğramadığı gidenden bir daha haber alınamayan tapınağın 300 kişilik kabilesiyle birlikte baktığımız bi kusur yok rica ederiz
Maasallah baya köklü bir kabile ama neden 300 de kaldiniz 😬
Konsey yapıyoruz hemen soruyorum bi'saniyeniz
ımmm üremeye karşıymışız
Yanlış düşünce kabile sefini degistirin söz sahibi olmassiniz 300 kişi ile
Okey
Cevap
3Cevap
dizi film izle bence.
Bağlama gitar piyano v. b şeylerin kursuna gidebilirsin
Aynı şekilse biz de öyle bu aralar hiçbir şey tad vermiyor
hayali olmayan insan boşluğa düşer.
Namaz vermesi gerek