Hayatımda toksik insanlar var, negatif enerjilerini yansıtan. Ve bazen günümün içine ediyorlar. Etkilenmemeye çalışıyorum. Evet az etkileniyorum. Ama yinede az bile olsa moralimi az bile etkileyince rahatsız oluyorum gerçekten bu tip insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Direkt muhatap olmayı kes seni de aşağıya çekerler buna izin verme
Ben bir evde kalıyorum öğrenciyim. Stüdyo gibi kiraladım. Ordaki makine kulpu bozuldu. bana geldi diyor durmadan mi açmaya kalktın zorladin diyorum yo genelde dakika tutmam zaten bitmiş olur çoktan ben geç gelirim genelde çamaşır asmaya diyorum. bu adam hep böyle huysuz bu arada. Dedim belki önceden öğrenciler kaldı ya yıllarca, belkide hor kullanan oldu hassastı ondan da olabilir dedim ya da makine eskiyse. Diyor eskimi bu beş yıllık makine. Pasliydi yani bence beş değil ama he. Dedim besse değil eski, iyi abi tamam diyorum hala devam ediyor biseyler demeye. Sonra diyor öğrenciyi insandan saymiyomusun. Dedim hayır öyle bişey demiyorum acaba dedim öğrenci sonuçta iyi kullanan var evi kullanmayani var. Acaba hassastı ondan mı dedim sadece dedim diyo yaptın bişe savunma gibi bişe diyo. Yani tamamda bu evde sürekli biseyler bozuluyor bıktım bu adamın evinden neden anamın babamın evinde makine bozulmuyor. İki kere klozet su akitti şu an üçüncüyü akıtıyor. Bir kere gider pislik kusuyordu su kusuyordu dışarı. Bir kere süpürge bozuldu. Yani hala evini savunuyor. Bir kere çamaşır makinesi bozuktu şimdi kulp kırıldı. Evde iki kiziz ama önceden daha kalabalık mis. Şaka gibi adam ya
Muhattap olmayı kesmeyi çok isterdim kısacası ama olmuyor gerçekten evde de sürekli biseyler böyle. şu an hala klozet akıtıyor birkaç güne kadar dicem gelsin iki üç gün geçsin bugünün ardından çünkü daha bugün sorun için geldi. Ama ev bu. Gerçekten evi dökülüyor
Sürekli onu çağırıp o suratına maruz kalmayı sevmiyorum değişik değişik konuşuyor ya
Başka bi ev kiralama durumu yok mu peki durumunuz var mi
Bu evdeki hasarları söyleyince yaptırmıyor mu peki
Evet var ama o kadar kolay değil her şey zamlandı yeni yıl ile. Buranın kontratı var bir yıllık. Ev idare ediliyor aşırı eski değil ama eşyalar vs dökülüyor. Aslında eşyalar da çok eski durmuyor ama yenide değiller yani. Sürekli kendi yapıyor. Yapamıyor yani bazı şeyleri ama yapmaya çalışıyor. Ve böyle daha da kolay bozuluyorlar bence uzman elden yapilmayinca
Kötü insan her yerde var maalesef durumunuza ama kendinizi asla kim olursa olsun ezdirmeyin hakkınızı arayın mutlaka
Evet çokta muhattap olmadan cevap veriyorum. Aşırı tepki verince de susmuyor. Gidiyor evden zaten sonra. Şimdi klozette içinde sifona basınca gelen su, klozete akıyor damla damla. Vanayı kapiyoruz, dolmasını isteyince açıyoruz. Geri kapiyoruz. Ama açınca birkaç dk akıyor damla damla içinde son kalan su kaldıysa. Şimdi bunun için cagirsam mi sence bilemedim olan suya yazık oluyor. Ama kendi dedi vanayı kapat, kendi kapadiginda direk durdu mu bilmiyorum yoksa gördü mü hala az az akıtıp sonra kesiliyor. Doğaya duyarlıyim suyu düşünüyorum ama uzun süredir haber veremedim bu eve geldiğimden beri ne sorun bitti ne bişe sürekli evin içine gelip laf ediyor çünkü her sorunda. Ve sürekli sorun oluyor. Yaa sabır sinaniyorum. Sence söyleyeyim mi, yoksa gormusmudur o ufak akıtıp durduğunu, ve bu bence söylenmeli su yani yazık ama gerçekten sabrım zorlanıyor bu evde. Anlıyorsundur beni böyle bir adam bu 🤷🏻♀️
Tabiki söylemelisin bir sorun var ortada nereye kadar öyle gidebilir ki sen baya dolmuşsun bu adama
Evet çünkü eve taşındığında beri, yaklaşık on kere evde arzalanma için geldi. Sürekli bişey oluyo evde ve sürekli geliyo. Ve sorguluyor laf ediyor. Çok değişik ya anlatılmaz yaşanır gerçekten
Mesela bir klozet neden üçüncü kez bozulur iki kere geldi baktı yani neden üç ya neden düzgünce yapıp vermiyo
Kimsenin ağız kokusu çekilmiyor maalesef sizde de her şey üst üste olmuş
Bence klozetin vadesi dolmuş gibi
Evet tekrar cagircam iki güne kadar bide saat vermez biliyor musun pat diye gelir. Her an tetikte bekliyoruz odayı temiz toplu tutmaya çalışıyorum ki sürekli gelir diye. Hiç saat verme huyuda yok. Gelir sorgulamaya başlar. Ya sabır yapacak bise yok bunla geçecek bu yıl herhalde yaza mezunum
Herifteki edepsizliğe bak bide haber vermiyor belki müsait olmayabilirsin pat diye gelmesi saçmalık umarım mezun olur kurtulursun
Evet baya zor.. teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim iyi geceler
Ey insanlar!) Sizi bir biriniz için imtihan aracı kıldık. (Bakalım) sabır edecek misiniz? Rabbin, hakkıyla görendir. Furkan Suresi 20. ayet
Bende onların gününü mahvederim ya da hiç muhattap bile olmam
Hayatımda tutmam hicbirini
Hayatımdan çıkararak
Onlardan daha toksik olarak
Daha da toksikleşerek
Onlara kaba konuşup hakaret ederek