- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılAbimle ortak bir ders çalışma masamız vardı. O ders çalışır, ben de Faik Sabri Duran'ın Büyük Atlas'ına bakardım. Bazen ışığı söndürüp mum yakar, mum ışığının altında kitap okur, ders çalışırdık. Sonra defter kâğıtlarından top yapıp evin içinde futbol oynardık. Benim çocukluk dönemimden kalma aslan, kaplan, zürafa gibi oyuncak hayvanlar vardı. Onlarla yeni bir satranç oyunu geliştirmiştik. Satranç üzerinde bu hayvanlarla oynardık. O kadar çok şey var ki, komple çocukluk dönemimi özledim diyebilirim.
02 Yorumla- 1 yıl
Öyle valla :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eskiyi anımsatken sanki beynimiz olumsuzlukları bir kenara atarak sadece güzelliklerini kodlamış gibi eskileri en iyi halleriyle anımsar ve yüceltiriz. Bende şu an öyle yapacağım; samimi ilişkiler vardı, gamsızlığın getirdiği özgürlük vardı, sıcacık yatağında televizyonda izlenilen güzel çizgi filmler vardı, toz toprak içinde kalmanın umarsızlığı vardı, dalin kokusunun ferahlığı vardı… Daha çok şey vardır sayılacak. Eskinin güzelliği vardı.
01 Yorumla
1 yılAnneannemi çok özledim
Dedemin bize masal anlatmasını
Bulmacalar sormasını özledim
Kız kardeşimle dedemi masaj yapardık oda bize okul harçlığı verirdi
Anneannemin hep saçını tarardım örerdim
O benim için inanın Annemden değerliydi
Onun ölümünden sonra ben 1 yıl her gece onu gördüm rüyamda
Nur içinde yatsınlar benim en değerlilerim❤️🥀🥺🥺🥺🥺
İnşAllah bi gün ona sarılmayı Rabbim bana nasip eyler14 Yorumla- 1 yıl
Amin kardeşim
- 1 yıl
Çok teşekkürler değerli kardeşim
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. En sevdiğim çizgi filmleri izlemek için erken saatlerde uyandığım sabahları özledim..
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılKışın kaydığım zamanları petek dibinde okul arkadaşlarım ile sohbetlerimi yakar topumu çocukluğuma dair her detayın bende başka..
13 Yorumla- 1 yıl
Hüzünlü bir özlem..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBir çocukluk arkadaşımla yaşadığım güzel anıları özlüyorum. 4-5 yaşları civarındaydım.
13 Yorumla- 1 yıl
Yok ben bu saatten sonra geri dönmek istemiyorum. Ama 19 yaşıma dönüp sonsuza kadar kalacaksam o yaşımda ama zaman ilerleyecekse o zaman tamam gideyim yani..
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılDedem, patlayan şeker, kardeşlerimle birlikte olmak, sokak oyunları
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKuzenlerle birlikte halı sahaya gitmek. pes kafeye gitmek. turnuvalar yapmak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılGeç saatlere kadar sokakta oynamak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Daha az sorumluluk sahibi olmak
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılÇocukluk yıllarımda neler yaşadım aklımda kalmamış gadası 🙃
10 Yorumla En çokta masumiyetini özledim. Kırmadan, kırılmadan ellerimiz üstümüz başımız kirli, ama yüreklerimiz tertemiz oyunlarımizi. Her yediğimizin daha tatlı ve daha kıymetli oluşunu, oyun arasında çömelip yediğimiz ekmek arasını. Kardeşlerimle saç baş kavga edip, sonra sarılarak uyumamizi. Mahallede yaşlı teyze ve amcalara yardım edip aldığımız harçliklari. Koşarken dizlerim parçalansa da, pes etmeden tekrar oyuna koşmamı.. Velhasıl geçmiş ve gelecek kaygısı olmadan, ruh ve kalp yorgunluğu nedir bilmeden yaşadığım masum yılları..
12 Yorumla
1 yılBenim abim çok ama çok haylazdı, hiç durmazdı ben onu kızdırınca da beni döverdi annemlerden gizli... Ben de intikam için sürekli bir şeyleri kırar bozar abime atardım suçu, o haylaz diye de hemen inanırlardı, ceza alırdı o yüzden. Sonra beni bu sefer de o yüzden dövmek için kovalardı. Ben kuzenlerin yanına kaçardım onlar bizi ayırmaya çalışırken birlikte onları döver kaçaedık 😂 o dönemleri çok özlüyorum... Ben üniversiteye başladıktan sonra abim de evlenince çok boşluğa düştüm çünkü 🥹
116 Yorumla- 1 yıl
Ahahahahshs bir keresinde elimdeki çalı süpürgesini ona fırlatmıştım gözü çıkıyordu neredeyse 😂😂
- 1 yıl
Ben abim yüzünden erkek gibi büyüdüm ya ajdjfj
- 1 yıl
Ahahshdh benim de ablamlar var ama onlar bayağı büyük benden, o yüzden abimle daha yakındık hep 😂 ben 4e giderken o 8e gidiyordu aynı okuldaydık. Ben erkeklerle kavga edince dayak yersem abim önce beni hırpalıyordu sonra çocuğu kenara çekiyorduk birlikte çocuğu hırpalıyorduk 😂
Abim tembel öğrenci olduğu için yakalanırsak ceza alıyordu ama ben zeki ve çalışkan öğrenci olarak uyarılıyordum hep bir de o yüzden bazen hırgür oluyordu 😂😂😂 - 1 yıl
Keşke sen bizim ailede olsaydın da benden ufak bir kardeş olsaydı da ayak işlerini döverek kitleyebileceğim biri olsaydı andnfngn
Benden sonra en yakın benden 6 yaş küçük yeğenim var o da ilk torun diye bir şey yapamıyordum ya 🥹 - 1 yıl
Şükür et şükür 😂😂
- 1 yıl
Ahahshdh güncellemeye yanlışlıkla attın dimi andnnf ben de yapıyom dalıp bazen onu 😂😂
- 1 yıl
Ahshdjjf olur öyle şeyler arada olur 😂😂
- 1 yıl
Amin ajdjfkkg
1 yılÇocukken odamda yüksek sesle müzikler dinleyip onlara eşlik ederdim, balkonda takılırdım ve kitap okurdum evde çok kitap vardı.
11 Yorumla
1 yılsabah kalktigimda mutlu olurdum, bunu ozledim herhalde. 5-6 yasimi net hatirlarim ozellikle, dogum gunumu aylar oncesinden bekleyip yarim yamalak ezberledigim aylarin isimleriyle sayardim. genis bir evimiz vardi, sabah genelde kargalar 7.30-8 civari ottugunden onlari duydugum gibi kalkip salona kosardim, gunesin salonu nasil doldurdugunu gormek icin. bilmiyorum salonun genis olmasi ve gunesin dolmasi bana cok hos geliyordu, sadece bunun icin heyecanlanip kalktigim cok gun hatirliyorum. Şu an herseyden nefret ediyorum.
10 Yorumla
1 yılEski aile sicakligi huzur vardk ve tavii ki boz cocukken simariklik yapsak cigumuz 300 metre oleriden atılıp saatte 2000 km/saat hiza cikan vebpopomuza tam isabet eden anne terligini yiyorduk ondan cizhumuz saygiliydi simdikiler yetiskinler onlarla guzel ilgilenseler dahi hicbkr sey yokken bile terbiyesizlik yapiyorlae ustune onlar cocuktur ya da ikgi istiyor b deniyor buyuk susuyor kucuk yapoyor
11 YorumlaBütün dertlerden uzak hiç bişeyin bilincinde olmadığımız acı hissi duymadığımız bi dönem işte bunları çok özlüyorum.
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çocukken televizyonda yüksek sesle müzik dinlemeyi ve babannemle dedemle dışarı yürüyüşe giderdik özledim o günleri 🥺
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOynadığımız oyunlar, basit mutluluklar, aileyle geçirilen zaman ve keşfetmenin getirdiği özgürlük vs. Çocukluk, sorumlulukların az olduğu, hayal gücünün güçlü olduğu bir dönem olduğundan, pek çok kişi bu saf ve eğlenceli anları özler.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKar yagdiginda okullarin tatil edildiğini duyunca kendimi dunyanin en mutlu insanı zannederdim.
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılOrkun abim (komşumuzun oğlu) vardı bir tane denizciydi ne zaman görse cimcime ne yapıyorsun deyip yanağımı sıkıp yanıma oturup sohbet ederdi. Şimdiler de Albay olmuş ne mutlu 😊çocukluk zamanımda ki yaşadığım güzel olaylar. O güzel yılların içinde olan çocukluk arkadaşım vefat etmişti 2015 yılında bazı çocukluk arkadaşlarımı cenazeye gelmediler diye silmiştim...
02 Yorumla- 1 yıl
Dostlar sağ olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılay bununla alakali bi sorum vardi ve uzun uzun yazmistim. kopyala yapistir yapmaya erindim ahshahshsh
en cok sanirim soyut olarak bazi seyler canimi yaksa da sevmekten vazgecmiyodum onu ozluyorum. mesela dusecegimi bile bile yuz kere kosardim ayni yerde iste simdi yapmam, vazgecmeyi ogrendim.
somut olarak da camurdan pastalar yapmayi cok severdim sonra babama goturup ye diyomusum, su an da yapmak isterdim bunu
02 Yorumla- 1 yıl
tesekkur ederim 🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Dedemin ve tüm sevdiklerimin hayatta olduğu zamanlar
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimse kusura bakmasın ya da baksın. Özlediğim bir şey yok.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılMemleketimmm...
ve cocuklugumun gectigi anneannemin köyü 😔😪
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rahmetli annemle geçirdiğimiz o güzel vakitler ve ailemle mutlu olduğum zamanlar çok güzeldi çocukluğum annem varken güzeldi o gittikten sonra çocukluğum bitti ✋🏻
25 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen küçükken mahallede bir bakkal vardı sürekli oraya gidiyordum akşama kadar orada , zaman geçiriyordum 😀😀 önceden orası bana ait gibi hissediyordum. Bütün paramı orada harcardım artık orada beni herkes tanıyor artık oraya gidemem bana şey diyorlar sen burayı satın al , bizde kurtulalım sende hahaha
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçek şu ki ben çok küçükken süreki oraya giderdim ve hesap yapmayı bile orada ögrendim 😀😀😀 bana şey diyorlar sen bu magazayı satın al bizde senden kurtulalım 😀😀😀
Cevap sahibi1 yılNot : satın almayı düşündüm magazanın sahibi çok yaşlı bir amca bana diyor ki burayı sana satamam sen çok gençsin işletemezsin dedi 😀
Gizli Üye(25-29)1 yılBayram ziyaretleri, akraba gezmezleri, annemle pazara gitmeyi bile özledim.
11 YorumlaSokakta oyun oynamak, bayramda şeker toplamak, anneannende kuzenlerle yatıya kalmak.. Daha çok varda bunlar bazıları
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kirli mazi hariç kirli olmayan temiz mazi. Çünkü özlem demek temiz nostalji demektir aynı zamanda
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılYan sokakta arkadaşlarla saklambaç lastik yedi kule taso seksek gibi oyunlar oynamayı özledim şimdiki çocuklar bu oyunlar bilmiyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılsabah uyandığımızda izlediğimiz o çizgifilmler ve dayımla geçirdiğim tüm anları çok özlüyorum keşke daha fazlasını yaşayabilseydim
10 Yorumla Hiçbir derdimin olmaması dünyadan bir haber yaşam süper
20 YorumlaOldugum yerde uyuya kalmak sabah uyandigimda yatagimda uyanmak
20 YorumlaÇocuk olmak işte dünyadan haberinin olmaması öylesine yaşamak kadar keyif yok artık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılAnneannemin yaşadığı zamanları istiyorum. O zamanlar güzeldi...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSokakta oyunlar oynamak ve zamanımızdaki çizgi filmler
10 Yorumla O masumluk aile sevgisi yediğim içtiğim yaşadığım herşeyin tatlı olması saf mutluluk ve neşe..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılAkşam ezanına kadar sokakta futbol oynayıp akşam ezanı yemekten sonra yine çıkıp oyunlar oynamak
10 Yorumla
1 yılDünyadaki dertlerden habersizce gülüp oynamayı mutlu olmayı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖff her şey. Merakli eğlenceli bir çocuktum, korkusuzdum istediğimi yapardim. özetle hayat enerjisi pik olan ben'i geri istiyorum 😔
10 Yorumla
1 yılKızların saçını çekip kovalarlardı beni hoşuma giderdi. d
11 Yorumla
1 yılSobanın kenarında Tom ve jerry izleyerek uyumak çok özledim
12 Yorumla- 1 yıl
Evet mumla arıyorum şimdi o günleri
1 yılkapı önlerinde yapılan ufak çaplı piknikler ola bilir herkes evde ne bulduysa getirip birlikte onları yemenin keyfi saatlerce oynanan oyunların verdiği o güzel tatlı yorgunluk ola bilir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMasumluk, sokakta oynamak , tek derdimin atan alır kavgası olması
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocukken baya arkadaşım var diye sevinirdim. Meğer sadece bir rüya. uyanınca anladım
20 Yorumla
1 yılÇok fazla şeyi özlüyorum🥹
Mesela kar tatili oldugunda sevinmeyi erken kalkıp çizgifilm izlemeyi, tek derdimin dışarda arkadaşlarımla oynamak olmasını🥲00 YorumlaHiç bisey şu an daha iyiyim
22 Yorumla
1 yılDanoneden dondurma yapmak.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
1 yılHemen hemen her şey 😶
14 Yorumla- 1 yıl
Biz büyüdük ve kirlendi dünya doksanlar insanlığın da son dönemiydi.
- 1 yıl
👍
Arkadaşlıklar ve o zamanlardaki dizileri özledim, şimdi pek öyle kaliteli yapımlar çıkmıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sabah uyanıp okula gitmemek 😂
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılİlk aklıma gelen şey, misafirlikteyken uyuyakalıp babamın omzunda eve getirmesi 🥹🥹
10 Yorumla
1 yılOkuldan eve gelip , yemek sonrası çizgi film izlerken uyumayı özledim.
10 Yorumla
1 yılTek derdimin okul olmasi
20 YorumlaKalabalık cümbür cemaat bir arada olmayı özledim.
10 Yorumla
1 yılçocukluğumun her zerresini özledim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 860 cevap paylaştı.
1 yılTatlı kurabiyeler meyve suyu
10 Yorumla
1 yılO zamandaki insanların samimiyeti
10 YorumlaDirek çocukluğumu özlüyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yıltek amacım oyun oynamak
10 Yorumla
1 yılSihirli annem dizisi ☹️
10 Yorumla
1 yılMahalle maçlarını özledim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Beraber oynadıgımız oyunlar arkadaşlarımla
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne