Kişilik & Karakter Etrafınızda herşeyi bilen bir tip var mı? Kofeebbzz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Google gibi.Ne sorsan biliyor srfsz. 😃 Tarzında.Nasıl böyle olduklarını merak ediyo musunuz Etrafınızda herşeyi bilen bir tip var mı? Cevapla Google Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. O kişi benim Arkadaşlarım herbokolog ve yürüyen ansiklopedi derler. 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet var her konuda bir görüşü fikri olan bir arkadaşım 😂 0 2 Yorumla Kofeebbzz 1 yıl Jfkdkdkxldk onlar sinir bozucu ya gerçekten bilen tiplerden bahsettim Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Yok ama gerçekten çok bilmiş gibi değil çoğu şeyden bilgisi vardır özellikle şehirler kültürler yemekler hakkında falan Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Abartı derecede yok 😂, etrafımda bir iki kişi bulundururum sadece yeterli. 0 0 Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Herseyi bildigini zannedip ama bi pohh bilmeyen var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Merak ediyorum öyle biri varsa nasıl olduğunu yazsa keşke djndjdjd 0 0 Yorumla
küfürbazhayriyeğğğ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet vardı öyle biri, aşırı şaşırıyordum hatta 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben varım bizzat 1 1 Yorumla Kofeebbzz 1 yıl Wow iddialı Yorumla
OnlikePsikolog Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl ben varım 0 2 Yorumla Kofeebbzz 1 yıl 🤗 Yorumla OnlikePsikolog 1 yıl soruların var sanırım :D Yorumla
343n68lmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Şey o benim galiba 0 2 Yorumla Kofeebbzz 1 yıl 😅😅 neler hakkında konuşursun hakkmsin Yorumla 343n68lmz 1 yıl Üzerine kafa yoramayacağım konu yok Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. o kişi benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O kişi benim
Arkadaşlarım herbokolog ve yürüyen ansiklopedi derler.
Evet var her konuda bir görüşü fikri olan bir arkadaşım 😂
Jfkdkdkxldk onlar sinir bozucu ya gerçekten bilen tiplerden bahsettim
Yok ama gerçekten çok bilmiş gibi değil çoğu şeyden bilgisi vardır özellikle şehirler kültürler yemekler hakkında falan
Abartı derecede yok 😂, etrafımda bir iki kişi bulundururum sadece yeterli.
Herseyi bildigini zannedip ama bi pohh bilmeyen var
Merak ediyorum öyle biri varsa nasıl olduğunu yazsa keşke djndjdjd
Evet vardı öyle biri, aşırı şaşırıyordum hatta
ben varım bizzat
Wow iddialı
Evet merak ediyorum bende
O kişi benim herbokolog 😂
ben varım
🤗
soruların var sanırım :D
Şey o benim galiba
😅😅 neler hakkında konuşursun hakkmsin