Her şeyi bildiğini sanan bir kv?

Arkadaşlar kaynanam çok sinir bozucu her şeyi ben bilirim edalarında. Sürekli bir her şeye müdahale etme isteği, yönetmeye çalışması vs vs. Ne kadar uyarsam araya mesafe koysam da bir şekilde beni sinir etmeyi başarıyor. En son bugün, biraz rahatsızlandım. Şans eseri telefonda aradı ve sesine ne oldu üşüttün mü falan dedi. Evet biraz rahatsızım dedim bende. Ondan sonra bana; "biraz bitki çayları yap iyi gelir, oğluma sor o böyle şeylerde bilir hangi çayın iyi geldiğini, nasıl yapılacağını" dedi. Bende kısa süreli bi şok geçirip "o kadarını bizde biliyoruz canım" dedim. Bu ne kendini beğenmişlik gerçekten anlamıyorum. Gayet de evimde yemeğimi temizliğimi yapıyorum, işe gelip gidiyorum. Hatta kendi akrabaları bile benim yemeklerime bayılıyor. Kadın bir türlü benim de bir birey olduğumu, normal insan gibi günlük hayattaki şeyleri başarabildiğimi kabullenemiyor şaka gibi😂 artık başa çıkma stratejilerimi daha nasıl kullanırım bilemiyorum. Sinir bozucu bu tarz durumlar hakkında ne yapabilirim sizce?

Her şeyi bildiğini sanan bir kv?