Kişilik & Karakter Hafife alındığınızı hissettiğiniz oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hakkettiğiniz değer ve konumda olmadığınızı hissetmek.. Güncellemeler1 yıl Peki bunu hep hissetmek ne demek? Hafife alındığınızı hissettiğiniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır hiç olmadı 0 0 Yorumla
KingJoffrey Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bağırıp çağırıp içimdekileri boşaltmak istiyorum ama hangi yüzlerine anlatmam gerektiğini kestiremiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Her zaman hafife alınırım kimseye hayır diyemediğim için kıramadığım için kimse beni umursamaz 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. evt olduğu zmnlar oldu 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. olabilir alsınlar. umursamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır hiç olmadı
Bağırıp çağırıp içimdekileri boşaltmak istiyorum ama hangi yüzlerine anlatmam gerektiğini kestiremiyorum
Her zaman hafife alınırım kimseye hayır diyemediğim için kıramadığım için kimse beni umursamaz
evt olduğu zmnlar oldu
Hayır. Aslında bazen aksini hissediyorum.
olabilir alsınlar. umursamıyorum
Evet hissettim hemcinsim tarafından
Evet cok