Kendim için konuşucak olursam eğer evet kolaydır neden zor olsun ki zaten birisi kendi karakteri ile zamanla belli eder. Eğer birisini zamanla çözmekte zorlanıyorsan ondan uzaklaşman en iyisidir. Çünkü hem güvenemiyorsundur hem de çözmeye çalıştığın kişi çözülmek istemiyordur. Bu benim fikrim, kolay çözülebilen birisinden zarar gelme ihtimali zor çözülebilen birisinden zarar gelme ihtimalinden daha azdır. Örnek veriyorum; kendimi karşıdaki kişiye anlattım ama karşıdaki kişi bana güvenmedi. Beni çözmek istedi ve belli araştırma sonrasında benle ilgili bir sorun bulamayınca kolay bir şekilde çözmüş oldu. Peki ya ben kendimle ilgili her konuda yalan söyleseydim ve buna inandırmak isteseydim ne olacaktı? Bu sizi aslında çözülemez bir duruma getirmez sadece zor çözülen bir durumda olursunuz. Ama elbet bir gün her insan çözülür ister dünyanın en iyi insanı olun ya da ister dünyanın en kötü insanı elbet bir gün hepimiz çözülürüz bu kaçınılmazdır...
Kolaydır İçi dışı bir Para pul san şöhret mevki makam unvan ego kibir gibi hırsları olmayan kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen mütevazi olan mütevazi yaşayan bir insanım 46. yasindayim ve Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim burada da özel ve aile hayatımda
O kadar özel bir burç katılıyorum Ama ne yapacağını kendisi bile bilmiyor bazen Sevgi anlayışı aşk tadı mükemmel Fakat zeki ve fazla yalancı bı kişilik İkizler evet biri gerçek o iken diğer benliği de gerçek ama hangisi gerçek kendisi bunu bilmiyorken Karşı tarafa yaptıkları düşüncesi bile beyin yakar
Temel olarak mizaç ve karakterim konusunda genelde güvenilir dürüst bir profil yorumu aldım her zaman. Ancak geri kalan beni çözmek cidden çok zor. Çözdüğünü tanıdığını düşünen çok oldu ancak hep yanlış oldu. Kendimi gayet iyi tanıdığım için bunları söylüyorum.