AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duygularını yitirmedin dimi?
Hiç arkadaşça yaklaşıp konuştuğun kız olmadı mı?
Üniversitede çok oldu da o zamanlar acemiydik bir de daha heyecanlı oluyor hemen atlıyorsun. Şimdi birini beğenmek çok zor. Kafanızın, hayat tarzının oluşması gerek o zamanlar tek dış görünüş bile yetiyordu
Evet bu bende de olmuştu yıllar önce seni anlıyorum ama arkadaş olarak başlayıp devam ettiğin taktirde karşı cinsle arkadaşlık ilişkini sürdürdüğünde zamanla duygular oluşabilir içinde
Olma. Ne olacak ki? Olmuyorsan sorun yok zaten. Rahatına bak.
Olamıyorum kanka kimse cazip gelmiyor
Olamaman dert değil ki. Olamıyorsan istemiyorsundur. İstesen olurdun.
Belki de istemediğim için olamıyorum kanka
Aynen. İstemediğin şeyi içinden gelmeyen şeyi dert etme. Belkide içinden gelmemesi kendin için rahatlıktır. Zaten hep istenen şeylerde rahatsızlık olur. İstememek rahatlıktır.
Rahatına bak. boş ver aşık olmayı. Zaten olamıyorsan rahatsın demektir.
Yok kanka olamıyorum zaten tek başıma hareket etmeyi çok seven birisiyim. Kafama göre takılıyorum
Ha şöyle. Rahat ol. Aynen. Kafana göre takıl. Aşık olmak derttir. Başına dert alma. İç huzur aşık olmaktan daha önemli.
Aynı şeyi yaşıyoruz çünkü hevesimizi kırdılar
Kim kırdı ki
Olursun be mistafamm 😂
ya hevesimiz, isteğimiz, birine merakımız kalmadı
Olur öyle seyler
Geri gelir o heves
şöyle zor bir kız kalmadı ya
Biliyo musun 6 ay bir erkeği burdan pesimde kosturdum
Sevgisinden emin olamadım
Biraz süründürüm dedim
Herif vazgeçti djdjd
Ben zor olamayi seviyorum
Kolay olanın kalıcı bir duygusu olmaz
beni koştur peşinden 😂
Maalesef duygum herkese oluşmuyor sjsjs
Ya hahajajajajajajja koptum 🤣
Sen kesin kumral birisin 😂
Kimse seni hak etmiyor aşk 💅
Aşkım sen hak ediyor musun beni 😂🤣
No erko modundayim jsjwjd
Ya hahahahhajahaha bugün mizah seviyen yüksek mi uyandın 🤣
Yok knk benim mizah seviyesi hep yüksek de anlayan çıkmıyor hxjejfj
Kahverengi gözlüleri genelde anlamak zordur ya öyle misin 😂
Evet öyle jfjsj
O zaman senin evlenmemen gerekiyor kanka no erko modundaysan evde her gün aynı erko seni sıkar 😂
Yok be abartma be jfjsj
O kadar da değil
Ha evleneceğim diyorsun yani 😌
Evlenirim ya o kadar da değil aile kurmayı isterim yani
Sen çocuk mu istiyorsun?
İsterim yani
Zekisin aferin anlıyorsun hxjd
Ne diyim yani isteyene versin. Ben istemiyorum. Yeğenim var aşırı şımarık ve yaramaz o bana yetti hatta arttı
Aslında yetiştirme tarzına bağlı çocuğun şımarık olması ben çok mükemmel bir çocuk büyümek istiyorummmm
Ya sen hiç çocuğa höt demezsen tabii şımarık olurlar ama yeni nesil çocukları bizim gibi yapma etmeden anlamıyor. Hepsi şımarık, ukala, yönetici
10 gündür ablamlarda kalıyorum. Fıttırmak üzereyim hem yaramaz, hem sürekli ağlıyor, hem isteği bitmiyor. Çarpacağım bir tane o kadar gerildim
Bende de bazen oluyo ya böyle şımarık çocuklara vurasim geliyo da işte bazen insan kaldıramıyor
Ama bence büyütme ve o çocuğu yetiştirme tarzına bağlı çocuklar anne ve babasından ne görürse onu yapıyor
Ben gerçek gördüm yani böyle bilinçli olursan çocuk gerçekten çok iyi büyüyor
Çok fena gerildim 2 gündür, sabahtan akşama eziyet, ağlama, çığırma yani başka bir şeyi yok. İsteyen 100 kere düşünsün yani çekilecek dert değil. Zaten hayat pahalı, zor bir de üstüne çocuk sorumluluğu bence benim açımdan daha fazla çocuk yapılmasın
Ahhahahahahah aynıyız desene tek vurmak isteyen ben değilim yani 😂👋🏻
Çocuk isteyen kedi, köpek alsın evine daha kafası rahat olur. Bütün gün bize bir şey izlettirmiyor. Hep ona göre hareket ediliyor
Zaten bakamıyorsan yapmayacaksın çocuk o sorumluluğu kaldırabiliyorsan çocuk sahibi olmalısın.
Sen iyi bıkmışsın bu yeğeninden jfjejf
Ya ben çok sabırlı biriyim, beni bile bıktırdı. Bütün sinirlerim ayağa geldi. Ya ittireceğim azıcık ya da evden çıkıp gidecektim. Onu yaptım. Küçücük yaşıyla sen oraya oturma, sen gelme, bizde kalma, git diyor.
Kendi evime gidemiyorum. Ananem odamda kalıyor. Teyzemler annemlerin odasında, annemler oturma odasında, salonu ortak kullanıyorlar.
Yani çok sıkıcı başladı 2025
Ablam sadece maddi gelir sağlıyor çocuğa, çocukla ilgilenmeyi dadı, ananesi, dedesi, babası yapıyor. Bir şey dediğimizde kavga çıkıyor. Ablam anne olacak birisi değilmiş. Hiçbir sorumluluğu almıyor.
Sen kız mı istiyorsun erkek mi?
Sizin durum kötüymüş ya zaten çocukların büyümesinde en çok annenin etkisi olur daha sonra baba vs.
Ablam iyi birisi asla kötü biri diyemem
İşte benim en çok sinir olduğum olay çocuğa sadece maddi gelir sağlayınca anne babalık yaptığını sanmak
Ben kız istiyorum Allah nasip ederse tabi
Ama çocuğa hiç kafası gelmiyor. 1 gün oturup saatlerce oyun oynadığını görmedim. Ya babası ya ben oynuyoruz. Kafası gelmiyor. Çocuk olalı panik atağı var. İlaç kullanıyor
Ama en azından çocuğu alıp bir doktora götürse iyi olacak normal değil çünkü bütün gün ağlaması, çığırması
Aslında normal ağlaması böyle büyümüş demekki bir tane mi çocuğu var ablanın
Erkek çocuk da zor kız çocuk da yeğenim kız burnumuzdan getiriyor. Çok sabırlı ve gerçekten çok istemek lazım. Bütün gezilerin kısıtlanacak yani sen dadı mı düşünüyorsun,
Yok dadı faln düşünmem ben kendim yetiştiririm
1 çocuğu var istediği olmayınca devamlı ağlıyor hiç susmadan, herkesi tek tek yönetmek istiyor. Ağlamasın diye her isteği yapılıyor
En sevmediğim şeyler ya çok gıcık oluyorum böyle her şeye ağlayan çocuklara
Aynen sen gibiyim, ağzına vurasım geliyor 1 tane yani en sakin insanı bile çileden çıkarır bu çocuklar
Ablam yok zaten 3 gündür. Onun eziyetini bize yapıyor fazlasıyla
Sen çocuk yapma bence senlik değil hxjwjx
O kesin 😂🤣
Hayırlısı olsun ya
Kanka seni ekleyebilir miyim?
Olur knk
Mavi olan sen misin
Evet 😂
Daha zamanı gelmemistir
kızları tavlamak çok kolay oldu
zor bir kız kalmadı ya
Asik mi olamiyorsun yoksa istediğin gibi birimi yok