AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Özellikle gizliden yazıyorum. İstediğin özelliklerden sadece Mercedes'im yok, diğer hepsini karşılıyorum. Arabayı da yakında alacağım. Maaşım da 120k. Buna rağmen yalnızım 😃
İnsan olsun ve 180 altı olmasın çünkü bende uzunum yani biraz fark olsun arada başka bişi istemem
Sormazlar mı kadına masaya bedenin haricinde ne koyuyorsun diye
Sormazlar !
Siz sadece güzel kadın arıyorsunuz ee kadında bunları sorar
@Kalllisssa ben misal kadının çüzdanını hiç umursamam. Benle para konuşan kadından zaten olmaz. biz de hödük değiliz. ama kimseninde atmsi olamam valla. Cevap olsun diye yazmıyorum Ben kadında 85b isterim ne öyle 80a kadın olur diyen adam gördun mu?
Sonra asgari ücretli kızlar naıl oluyorda senede 3 ülke geziyor diye mizah yapılıyor.
E sen öyle kız istiyorsan kadınlarda paralı erkek ister. Size kadın bedeni ilgi çekici gelir ama kadına erkek bedeni çokta çekici gelmez. Müptelası değil kadın erkeklere. Kadın erkek olmadan da yaşar. Ama erkek kadına ihtiyaç duyar. Bu yüzden sen bedeni güzel kız istiyorsun kızda paralı erkek ister gayet makul bak onu o olduğu için sevmiyorsun seçicisin kadında seçici olur gayet normal.
@Kalllisssa ben öyle kız istiyorum yazmadım ama ;) Dış görünüş beğenme aşamasında ok kriter ama konuştuğum kadın daha çekicidir. Dün gece kalabalık bir gurupta 155 pörtlek gözlü bi hatunu çekici buldum misal. sadece cümle kurması ve gülümsemesi değerliydi benim için. Vucudunu belli etmeyen kıyafetlerı vardı bu bir kriter değildi. üstelik ne işyaptıgını ve ne kadar kazandını bılmıyorum ayrıca o da bana sormadı. Bunu böyle istenenler olarak yazılması ucuzlaştırmıyor mu ya savunmanı garipsiyorum.
Ben kadında 85b isterim ne öyle 80a kadın olur diyen adam gördun mu?
Dolaylı olarak bunu yazdığına göre hemcinsine hak veriyorsun. Üzgünüm ama erkeklerin istekleri varsa kadınlarında olması normal.
@Kalllisssa böyle bir talebi olan bir adam gördün mü diye soruyorum sana cidden bu cümleyı duydun mu?
Bunu söyleyen adam yoksa sizde paraya bakmayan kız aramayın. her şey denk neden kabullenmek zor geliyor.
@Kalllisssa bu kendini satmak oluyor, açık arttırma gibi 80k maaslı adamla 90k maaşlı adam arasında secim yapsa bu kızımız 90kyı sececektir. burada ilişki duygu vs vs konusulmuyor maddıyat konusuyor. Pas parayı beni al diyen bir kadın 90k'lık bir adamla olursa yukselmez ucuz olabilir sadece. üzgünüm.
Peki 80b arayan erkekler ne oluyor? Hal böyleyse böyle erkeklerde kafası bacak arasında güzel kardeşim oluyor. Çünkü kadının bedenine bakıyor kalp yok duygu yok. Üzgünüm istekleriniz güzellik arayışınız olduğu sürece kadınlarda haklı olarak paraya bakacaktır. 80b kadın kendisiyle bu sebeple olan erkekle kalbi için mi olacak sanıyorsun. Siz kadına o gözle bakın kadında size sevgiyle mi gelsin. Kusura bakma bu işler böyle biz buna herkes eşit istekte diyoruz. Sen bedene bakarsan kadın paraya bakar. Üzgünüm ne dersen de hal bu. Ve öyle kadınlar çokta prenses gibi davranılıyor fiyat falan yok yani.
@Kalllisssa İkimizin de sevmediği insan tipleri var ok. Lakın şu yukarıdakı mesajı yazan kadın benım gözümde hep ucuz olur. Ben hiç bir zaman bir kadında şu şöyle olsun diye seçim yapmadım. kendi adıma en azından gururla söyleyebilirim.
Kişi belli bir tarzı seviyordur bu kendi içindedir Misal ben minyon ve gerçekten konuşabilen paylaşabilen mümkünse iletişim sıkıntısı olmayan birinden ilgilenirim. dinlerim tanımaya calısırım. Afet gibi vucudu olması benı etkilemiyor. En fazla bakarı o. Duygusal ilişkkide paranın yeri yok gözümde.
Bak sen ne dersen de seçimleriniz varsa kadınlarında seçimi olur. Erkekler kendileri şöyle olsun böyle olsun der kadın diyince sinirlenir hakaret eder. Ucuz der satılık der vs vs. Sizin seçiminiz varsa kadınlarında olur
@Kalllisssa kadının para haricindeki her seçimine saygılıyım.
Bizde erkeklerin beden ve güzellik haricindeki seçimlerine saygılıyız
@Kalllisssa ulen ne inatcısın he :)) neyse bir yerde bir mutabakata vardık. 12 adaları yunanan isteyen ekibi sen mi yönettin bu nasıl savunma.
Ey sokrates kalk mezarından da bu kadını alkışla :)
Sende inatçısın erkeklerin istediği şey beden ve güzellikken kadınlarınki de para. güzellik= para aynıdır
@Kalllisssa Erkek arkadasın yaşıyor mu :) henuz öldürmediysen sinirden. hahah Başka konular varsa tartışalım. buralarda hiç böyle dişli biriyle yazışmamıştım. bence konu bitti ama senle tartışmayı sevdim. kaliteli bir yazışmaydı kendi adıma
Onun öyle yok kadın bedeni böyle olmazsa istemem gibi şeyleri olmadığı için para sormam bende her şey eşittir.
@Kalllisssa şu konuşmanın baından beri benım de öyle şekilci seylerımın olmadıgını söylüyorum farkındasın di mi? genelleme yapman nedendi o zamna
Miyon büyük gözlü yazmıştın bir yerde bu tercihtir.
@Kalllisssa senin böyle genel tercihin yok mu bu nu genelleme direk kişisel soruyorum. Bu benım krıterim günümüz türk kadınlarının ciddi bir kısmını kapsıyor o kadar genel kı
Onun tercihi olmadığı için benimde yok
Boy en az 175, göbekli olmasın ama çok kaslı da olmasın. Sesi aşırı ince olmadıkça sıkıntı yok. Maaşı da 35k olmalı en az Türkiye şartlarında. Arabaya da gerek yok eve de. Seveyim yeter
Fazlası var
Fazlası olan bir sevgilim var wdjwldjw
35 k da sinirladiysan vizyonun sıkıntılı galiba biraz😂
Minimum diyorum. Bir evi normal şekilde geçindirmeye yetecek minimum maaş. Benim de çalıştığımı varsayınca hayli hayli yeterli
Haaa
Süper şartlar istemedik, 1.69 86 kilo esmer olduğu gibi sevdik ama nasip değilmiş
185,85 kilo kumral teni beyaz arabasi olsun evi olsun işi doğru düzgün olsun adam olsun yeter
Yakışıklı, eli yüzü düzgün, ağırbaşlı, efendi, sarışın bide sesi yakışıklı olsun 😹
Görüşlerine saygı duyarım ama olması gereken kadınların özelliklerini erkek sayfa kadınlar çok fena kudurur ama kadınların birçoğuda aslında standartların altında.
Erkekler saysa* yanliş yazmışım
Düzgün olsun boyu biraz uzun olsun efendi olsun aç bırakmasın calişkan olsun kalbimiz birbirimize ısınsın zeki olsun
Erkek ve kadında da olması gereken ilk özellik güzel ahlaklı ve karakterinin düzgün olması.. Bunlar olduktan sonra gerisi bir şekilde oluyor
185 boy, yazılımcı, işkolik, ailesine bağlı, kahverengi gözlü, siyah saçlı bir de ismi yasin olsun 😍
Üzerine ketçap mayonezde olsun mu
Ketçap mayoneze gerek yok yasinim olsun yeter
Yaa bi kere erkek dediğin 3 metreden kısa olmicak aaabiiğğ ikincisi Esmer olacaağğ abiiiğ çi üçüncüsü zengiin olacak fakir erkek mi oluuur iiyy
Konuştu 170 erko xjndsmkalals
Yas kaç kanki
Boy kilo
21 yaşındayım canım boy 173 kilo 53
E o zaman uzunsun sen kanka
Uzunum o yüzden cüce istememekte haklıyım
Haha
Ben de bana yakın vebaskın kız severim
Doğru 150 boya yakın çok kız var bulursun illa zndndnsmsms
Yok la
Öyle değil
170e yakın kadin arıyorum ben
Hem dominant hem itaatkar switch tarzda
Ketçap mayonez de olsun mu?
Bu özelliklerdeki erkek sana bakar mi peki? Ayni özelliklere sahip kizlar çevresinde iken? 😂
Sende ne var peki böyle bir erkek seni neden alsın ki
Tanrım yaratıyorsun bari vizyon ver kriterlere bak d
Ben yetersiz buldum özellikleri yorumlarda bu kriterlere fazla diyen var djdld
Selam hocam sorgulama fazla 🤣 300 yapmış şimdi Qweeqw keşke aylık ortalama 150-170 arası olmasaydı elendim ben tüh 😁 boy da 174 cüce kaldım ağlamaya gidiyorum 😆
5cm vede Mercedesten kaybediyom.
Digerleride fazla
Öyle birisiyle bizde oluruz :D :D :D :D deniyor genelde :D :D :D
uzun boylu, aşırı olmayan kasları olan , çok sarıya kaçmayan kumral saçları olan , mümkünse gamzeleri ve benleri olan, bir İstanbul beyefendisi fena olmazdı ya jskfkdfkdk
Erkek azıcık çirkin olmalı. Teni kumral saçı kestane rengi olmalı. Göbeksiz olmalı. Gözleri irice kirpikleri uzun sert bakışlı olmalı.😂Çalışkan olmalı, zeki olmalı erkek olmalı haha
Bu şartları sağladığımızda karşılığında ne alıcaz pavalı asker mi 😅
Adana taş kömürü bide 😂
😅😅 ula bu karı milleti nasıl bi kafa yaşıyo
Oldu Mercedes olacak 80 k maaş olacja seni napayım ben ozman 😅😅
Karıyı görmeden konuşma
Görsem ne olacak
Âşık olursun belli olmaz
Uzun boy, soğukkanlilik, kibar olmasi, zeki olması, bide mühendis olursa harika olur 😂😂😂
Kaslı, baby face, çekik göz, centilmen, esmer olmayan
Bende olanlar; 1.77 boy /58 kilo, açık ten, ela göz, ahlak, 50 k maaş
Bu saydıkların olsun ama karakteri olmasa da olur mu diyorsun yani 😀
Niye siz çok mu güzelsiniz makyaj yapmasanız motosk mu neyse ondan olmasa kimse yüzüne bakmaz erkekte uzun olsun karimaz olsun diye arıyorsunuz
1.55 1.65 boylarında
200 k
Villası
Daireleri
Dükkanları
Arsaları
Mini cooper
Karavanı
Sarışın ya da hafifimsi buğday tenli
Dişil enerjisi fazla beni baştan çıkaran hatun istiyorum
Seninki olur
O kız sana bakmaz 😂
Niye bakmasın. Benim gibisini nah bulur
Tc erkeklerinin hepsi birbirine benziyor sakallı çok var senden 😂
Valla cins olarak hepsi birbirine benziyor
Siz tip olarak benziyorsunuz
İnsana benziyorum
Sana bakmaz 30 yaş üstüne bakmaz o kız genç çıtır arar
Kim bakmaz
Yazdığın kriterdeki
Sen bir ilgiyi gör bakar
burada arkadaş adamlığını ve karakterini istememiş bence ben kendime göre diyorum bir erkekte istediğiniz kadar para olsun ama adam değilse sizden başka herkes o parayı yer istersen Aylık 1. milyon alsın
1.93 üm kumralım, ama gizliden çıkman lazım bu kadar şey isteyen karsılığında ne vericek.
Ve çirkinsinde
Canım gizliden çık bı de seni görelim bunu dediğine sen lağıma benziyorsundur,
Oy oy üzüldün mü çen
1.80 olmasi
Buğday tenli olması
100 k maaş
1 Mercedes
1 bmv
2 ev
Sence o kadar malı olan adamın maaşı mı olur
@omerpstl1 😅😅 ne bilim knka
Seninde çift kukulu ya da altın kukulu
olman lazım😎Çünkü bunlar bende var
Ablacım benim arkadaşlarla toplandık gine bunları bir araya getiremiyoruz bizi eledin
@polataltndg 😂😂
Haksız mıyım spariş verir gibi filtrelemiş resmen
İnşallah bulur ne diyelim bol şans 😄
Bu şekilde giderse şans işine yaramayacak
Korumacı
Bir erkekte koruma iç güdüsü yoksa boşuna yaşıyordur.
Merhametli yakışıklı olmaları kadını sahiplenmeleri hayvansever olmaları
Karakter, bazılarında yok mlsf
İsabella seninle mezara kadar ben
Ahhaha olur sende buyur bizimle gelmek isteyen çok var 😂
Karşılığında 250 gram dışından ne verebilirsin ki
300 den başka ne verebilecek peki
Sadakat bana aşık olması beni koruyup kollaması bu kadar teşekkürler
Centilmen olması ve çevresi olması. Her işini halletirebilecek.
Beni anlatmışsın kardesim maaşım o kadar az olmaz ama
Ev ve Mercedes dışında listeye girdik. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bizde beyni olan birini arıyoruz tek özellik ama yok
Akıllı ve anlayışlı olsun yeter
Para araba ev yat olmalı mı peki @hayalimsixxx
Maddi olarak ev ve iyi maaş lazım abicim gerisi önemli değil. Nasıl geçincez?
Sende haklısın
Ama onlardan daha önemli olan karşımdaki kişinin akıllı adam olmasi ve anlayışlı olması. Herşeyi olup sinirli bir adamı kim ne yapsın
Sinirden önce anlayabilmek ve her şeye karşı sevebilmek diye düşünüyorum para akil sonra olmalı
Sevgi biten bişey saygı daha önemli
Aşk biter sevgi kalır bir bütün aile olma hissi saygıyı beraberinde getirecek ya da artıracaktır
Yaşınız kaç acaba sormadı ayıp ama özğrdileyerek
Evet çok haklısın. 26 yaşındayım
Tamam kabul ederim
Yazamıyorum xp yetersiz 🙈
Ben mi yazayım
Galiba.. ben denedim olmadı
Yazdım
Yazdim
Sende olması gereken özelliği yazsam tartışma çıkacak 😅
165 kumral 58 güzel bölüm de de okuyoruz daha ne olması lazım peki
Bölüm nedir
Onu burada söylemeyeyim
Admın bu yorumuda silsen olur mu
Haha, kötü bölüm mü yoksa topluk olarak aşşağıda duran bir bölüm mü, her bölüm güzeldir, açıklamadığına göre istemediğin bir bölüm
80 k maaş alanı zengin sanmanız kaçıncı seviye varoşluk ya 😂
Merhametli olması erkeklere çok yakışıyor. ( Bu zradz Allah tayfunu perişan etsin )
O hayalindeki adamın hayalindeki kız sen misin acaba?😅😅😅
Sen ne sunuyorsun acaba
Sipariş listesi gibi olmuş
ABART!
Karakteri olsun be en azından, Karaktersiz adamı ne yapacaksın 🙄
Çikolata sos?
Erdem nerede?
O erkek seni niye beğensin?
Kaç yaşına gelmisin verdiğin poza bak merto
Beğenemedin mi
Beğenmedim
Beğenmeyen almasın