1 yılBeyaz tenli Erkeklerden hoşlanırım ses Tonu benim için önemli boy da aynı şekilde
Tembel erkeklerden hoşlanmam iyi bir mesleği olması lazım bunu eski hesabımda da yazmıştım aynı soruya denk geldim zengin olması Acun ilicali olmasini beklemiyorum herkes dicek ki kadın milleti zengin erkeklerden hoşlaniyor diye hoşlanır Abi bundan size ne? Tembel sorumluluk almayan biriylen kimse olmaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özellik atarsak çok fazla ayrıntıya bakarsak tabi dört dörtlük bulamayız karekteri, sadakati, güveni, sevgisi, saygısı önemli bn şahsen göz rengi takıntım vardı bir ara baktimki ondan hayır gelmiyor boş verdim bnden biraz uzun göz rengi farketmez yanıma yakissin yukarıdaki saydıklarım da olursa bnden iyisi yok derim
10 Yorumla
Yakışıklı değilim bide mercedesim yok diğerleri var sanırım :D ama bence ahlak iyi niyet olması önemli sadakatli olması merhametli olması senin saydığın özellikteki erkek vurur vurur geçer sana karakteri yoksa
10 Yorumla
Evet. Çok doğru. Gözlerine aşkla bakması, hayatım, aşkım diye hitap etmesi, her an sana sımsıkı sarılmak istemesi, her konuda sana fikir sorması, senden ayrı kalmak istememesi hiç önemli değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkarakter olmalıdır.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 yılErkekler aynaya dahi bakmadan, kızların ‘’tırnaklarının boyutuna’’ kadar karar verirken bu isteklerin az bile. Karakter olarak 10/10 istiyorum; saygılı, durust, merhametli, guvenilir, sadık, comert. Bu saydıklarımın hepsi bende de mevcut isterim hakkım var. d Dış gorunus olarak yakışıklı bir erkek isterim cunku yanıma yakısmalı. Uzun boylu istiyorum cunku ben de uzunum. Maddi olarak onemi yok denk olsak yeterli. Aynaya bakarak kriterlerimi saydım er🧁ler, mümkünse siz de once aynaya bakın ondan sonra siparis olusturursunuz.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer ne kadar çok bir şey arıyoruz gibi görünse de o kadar şey aramıyoruz. Sadece gerçek bir erkek olsunlar. Cesur, trip atmayan, gönül almasını bilen, seven sevdiğini belli eden birisi inanın bunlar bir kız için gayet yeterli. Kızlar gibi hayatınızda çok ağır yükleriniz yok. Mesela düşününsene cinsel organınızdan her ay günlerce kan geliyor. Ve aynı zamanda sizi hastanelik eden bir ağrı da buna eşlik ediyor. Veya evde bir yerleri toplamadınız diye anneniz size akşama kadar kızmıyor. Telefonlarınız kontrol edilmiyor. Sitedeki en az 3 kızdan biri bu sonuncusunu yaşamıştır. Yani kusura bakmayın ama gerçekten yapabileceğiniz en güzel ve kolay şey sevmek ne olur bunu da güzel yapın.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@schrodçg yahu uxhehshsbw ilginçsiniz cidden. Okumamışsın gelmiş yorum yapıyorsun. Ben evden arabadan bahsetmemişim. Farkettiysen denge diye bir şey var kadının görevleri farklı erkeğin görevleri farklı bize de bir işte ömür boyu çalışıp ev araba almak zor gelir benim burada anlatmak istediğim şey sevgi saygı cesaret. Zor olmayan şeyler bunlar. Ama ne oluyorsa erkekler genel olarak direk maddiyattan dert yanıyor. Bir de biz de mi regl olalım demişsin. E ol madem. Bi o kalmış
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Frankenstein16 beni etiketleyecektin galiba
- 1 yıl
Hehe galiba
1 yılErkekte zenginlik arayacağına zekayı, sevgi dolu oluşunu ve dürüstlüğünü arasaydın ilişkine atılan sağlam temel olmaz mıydı sence? Zenginliğinin sana fayda vermesini ummadan kendi paranı kendin kazanıp kazandığın parayı kendin harcasarsan daha onurlu insan ve güçlü bir karaktere sahip olursun.
42 Yorumla- 1 yıl
Yaşa seennn💪🏻
- 1 yıl
@birazoyleyimdir helal sana...
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Artılarım;
✅1.76 boy (hemen hemen 1.80 gibi duruyorum)
✅Kumralım
✅Yakışıklı olduğumu söylerler ve bence de öyleyim
✅Sesimi duyan herkes, mafya sesine benzer gür bir sese sahip olduğumu söylüyor
Ve dahası
Eksiklerim;
❌80 k maaş
❌Evim yok
❌Mercedes Benz araç (bu gidişle rüyamda olur 😂)117 Yorumla- 1 yıl
Senin var olman yeterli abi 💪🏻🫡
- 1 yıl
@SAKİNkullanıcı Teşekkür ederim kardeşim cansın senin de varlığın yeter 💪🏻😎🔥
- 1 yıl
Rica ederim abi sağolasın 😎💪🏻🫡
- 1 yıl
😎🙏🏻😌
- 1 yıl
Nerde bunun aklı, vicdanı, saygısı 🤣 kadın aklını yitirmiş abiiiiii 😂
- 1 yıl
Abla sanmış ki para varsa hepsi olur jdjdjdjdhd
- 1 yıl
Bende hiçbiri yok abi jdjdjdjdd
- 1 yıl
Boy 1.90
Ten rengi hafif buğday tenliyim
Maaşım çok değil
Araba babamın doblosunu alırım 😎 - 1 yıl
Sağolasın abi 😎😄🫡
- 1 yıl
Rica ederim abi 😎🙏🏻
1 yılHa ha ha 😄. Cok akillica. Ve gercekci. Bir erkek olarak sana. Sir. Eger erkek. Seni uzgun. Oldugun. Veya. Mutlu oldugun zaman. Gozlerinin icine dimdik gozlerinin hic oynatmadan dikkatlice dinliyorsa. On a. Saril. Ve hic birakma. Sev onu. ilk gozlerindeki sana sahiplenme sonra maddiyat. Unutma bu ogudumu. olur mu😉
00 Yorumla
1 yılBeyin dkwneekfm şaka şaka alınmayın ama bi özellik aramam karaktere bakarım genelde tipte ikinci bakacağım şeydir çünkü insan ister yanına yakışacak birisini illa çok iyi olsun demiyorum ama benden de kısa olmasın mesela bi tık yanımda absürt kalmıycak şekilde olabilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. O zaman söyle yapalım
1.90 spor yapan esmer evı arabası olan dışarıdanda ( bakan ve gorenlerın demesı ) dıkkat çeken bır tipim peki ben ne ıstemelıyım karşı taraftan?
Olay ısteklere gıderse mevzu başka yerlere gider o sevgı olmaz aşk olmaz. Herkesın kusurları olur olmalıdırda onemlı olan karakter ve huy guzellıgı.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. hem sor hem cevapla olmus:D
neyse bi kendimi tartayım
180 değil ama cok yakın
kumral eh sayılırım
80k ok
mercedes değil baska bir marka aracım var sıfır yine üst marka
ev ok
yakısıklı evet. oyle derler.
sesi. sarkıcı değilim ki bilemedim.
09 Yorumla- 1 yıl
Yaşın büyük
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun ve nerede?
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.80-1.85 arası boy esmer veya kumral okumuş olucak cahil erkek sevmem calisicak para kazanacak aşırı zengin olmasına gerek yok ama maddi olarak kötü de olmasın durumu. Bana değer versin arada hediyeler vs hoş olur. Üslubu güzel olsun küfür vs asla istemem
29 Yorumla- 1 yıl
Küfür yok. Okudum ama zengin değilim. İmkansilik
Cevap sahibi1 yılZengin olmak şart değil ailesini kurduğu yuvayı gecindirebilecek düzeyde olsun yeterli
- 1 yıl
Hemen atlayasım var.
Cevap sahibi1 yılNeye
- 1 yıl
Senin yanına
Cevap sahibi1 yılGel o zaman
- 1 yıl
Tamam kız ölümüm senden olsun
Cevap sahibi1 yılKkkjkj
- 1 yıl
Aman işte hayaller bitmedi ki.
1 yılBu kadar şey isteyip karşılığında hiçbir şey vermeyen Türk kızları... ah şu sosyal medya abazaları olmasa kendinizin bu kadarını hak etmediğini bileceksiniz de işte abazalar sağ olsun.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYurdum insanı kadın olmanın talep etmek için yeterli olduğunu düşünüyor, karşımdakine ne verebilirim diye düşünen yok. Ben ne verebilirim ki bunca şeyi beklemekte hakkım diyebileyim, değil mi ama?
Allah canımı alsın kimsenin malını mülkünü sorup kurcalamıyorum ama ben dahi şöyle işinde gücünde güzel ahlaklı bir adam bulup da evlenemedim. Bu koşullarda malı mülkü ile haklarında tek kalemde karar verilen erkekler nasıl evlensin?
28 Yorumla- 1 yıl
Bravo en gercekçi yorum
- 1 yıl
İnsanlar normal bir hayat istiyor ki istedikleride gayet normal seviye şeyler ki sorudakinin donanımı da yazmıyor siz tercih etmezsiniz o eder herkes dengiyle ben dahi detayınızda ayrı tuhaf siz evlilikte kıyaslanacak bir tutum musunuz
Cevap sahibi1 yıl@Andromedadanbirkız herkes dengiyle elbette. Sonuna kadar katılıyorum. Ben mühendisim ama ille mühendis olacak şartı koymuyorum. Hiç olul okumamış liseyi bile açıktan vermiş komşumun kızı doktor talip gelene kadar evlenmeyeceğim diyo. Ben buna karşıyım denklik zaten olsun 😅🤌🏻
- 1 yıl
Denkliği mesleğe bağlamanızı çok absürt buldum hayat görüşü esas olan
Cevap sahibi1 yıl@Andromedadanbirkız hayat görüşü dediğiniz nedir.. mesleği hobileri yapmaktan keyif aldığı şeyler öldükten sonrası için ne düşündüğü bunlar yani. Meslek de bir denklik konusu maddi varlik da bir denklik konusu. Soru sahibi mal mülk istiyor bilmem farkında mısınız?
- 1 yıl
İsteyebilir? Siz evlenmiyorsunuz o evleniyor karşısındaki istiyorsa sizi niye rahatsız ediyor bu durum
Cevap sahibi1 yıl@Andromedadanbirkız kardeşim iyi misin sen? Benim denklik algımı sorguladın ben de sebebi soranın öncelikleri dedim
- 1 yıl
Kendinle tezat düşünüyorsun şu an d
Gizli Üye(30-35)1 yıl
172 boy kaslı
Esmer şeker
Maaşım yok
Mercedes 2 tane var
Audi 1 tane
Evim yok tercihen ev yatırımı yapmam
Yakışıklıyım şeker gibiyim
Sesimden etkilenenler çok oluyor.
Gelelim sana
Senin ne özelliğin var?
Yani sende ne özellikler var10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatım onlar özelliği olan kadınlara gider. Sen de zenginsen sen de güzelsen, sen de eğitimliysen tabiki bunların hepsini bulursun. Bu durumda öncelikle kendine bakacaksın bende ne var diye. Haa sadece güzelsen olmaz o.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılHasta olduğunuzda bi battaniye örtüp bi çorba karıştırmayınca, sözleriyle daima aşağılayınca, ailesine kariı ezdirince kaslı ve mercedesli oluşuyla avunursunuz. Erkeğe en çok merhamet yakışır geri kalan her şey faso fiso
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız olduğum için her şeye sahip olabilirim her istediğimi yaptırabilirim, devri bitti kanka artık senin gibi ortalık malı O*rspularıyla erkekler işini görüp bir kenara atıyor😭
70 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol hepsimiz seni bekliyorduk zaten.
😂😂😂😂54 Yorumla- 1 yıl
Erkeğe cesaret öğretmeye çalışana bak daha soruyu bile gizli profılde soruyor gerçekten komıksınız ya
- 1 yıl
Oturduğu yerde sürekli isyan eden ve hiç bir şey yapmayan kim olursa ister erkek ister kadın sinir oluyorum.
Gerçekleri söylemekten insanoğlu neden çekiniyor anlamış değilim.
Çoğu insan istediği hayatı yaşama niyeti içinde değildi kabul edin artık.
Kendinizi bu yalana inandırmış olabilirsiniz fakat bir bu kadar insan buna inanmıyor.
Ben duymaktan sıkıldım siz söylemekten sıkılmadınız yahu.
Pes gerçekten pes - 1 yıl
Hadi şimdi beni de kadın düşmanı ilan edin hadi
1 yılEvlilikte gerçek mutluluğu nelerde aramamak lazım. Hepsini tek tek yazmışsın. Lazım gelen bir kalem madde yok. Tebrik ederim ergen kardeşim.
20 Yorumla
1 yılÖncelikle illaki dış görünüşe bakıyoruz bir çoğumuz bakarken çokta abartmamak lazım eli yüzü temiz olmasi benim için yeterli çok kriterim yok saygı sevgi sadakat isterim
12 Yorumla- 1 yıl
Tskler
Gizli Üye(30-35)1 yıl😂 wow onure olduğum bir soru teşekkür ederim … şımardım
✅✅✅✅✅ ✅
00 Yorumla
1 yılsacma erkek temız bakımlı sadık olucak esıne evıne duzenlı bır ısı olsun dahası varsa zaten ıyıdır. Bunları ısterken sen ne verıyosun sendede ıstedıklerın varmıkı talep edıyosun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. Oke de sende ne özellikleri var onları da bi gözden geçirelim 😉
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Eeee senin özelliklerin ne peki bu kdr yüksek düşündüğüne göre?
27 Yorumla- 1 yıl
peki sende 80 k maaş alıyomusun
- 1 yıl
yanlış oldu hocam pardon fkkfkf
- 1 yıl
aynen öyle ya mimarlar mühendisler bile ilk yıllarda asgari alıyor ne zannediyor bunlar anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman bu reels sana gelsin https://www.instagram.com/reel/DEDWMRRo_by/?igsh=b2t4Zzd3eWwwdWht
00 Yorumla- 00 Yorumla
1 yılKarakterli olması. Saygılı olması. Ne istediğini bilmesi. Sadakatli olması. Sevdiğinde herşeyini feda edebilmesi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. 25 maaş var
Tipim iyidir
Fitim kas yok
Ev alamadım kendime birikim yapıyorum
Ben elendim beyler size bol şans 😅
00 Yorumla
1 yılHepsi tamam ama bu özellikleri arayan kişilerden uzak olmak en temizi 80 üstü olması hariç daha fazla 🙂 kazanç birde boy 174 ama neyse iyi günler 🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsizin kara vajina ile 140 boy yüksek ego anne olmayacak zeka ve olgunlaşmayan bir beyin mi alacaz sağ ol kalsın
00 Yorumla O dediğin 180 ya da üzeri olur, maaşı iyi olur, ama kesinlikle senin gibi biriyle olmaz. Sen kendini tarif et soruda kendini saklamışsın ya !
00 Yorumla
1 yıl150 boyu, aile harçlığıyla geçinen, kimsenin suratına bakmayacağı iticilikte, kelime haznesi minimum, asosyal yurdum kızlarının istekleri
00 YorumlaBunlar bir erkekte varsa sizi niye Tercih etsin 😂
Şahsen bunlara sahip olsam direk Rus veya kazak ile evlenirdim.08 Yorumla- 1 yıl
Max tc erkeği
- 1 yıl
Ruslarda zaten esc olduğundan tc erkeğine denk.
- 1 yıl
Rusların hepsi beyaz değil bu arada bende taş gibi beyazım amca. Ayrıca esclar kıskanılmaz onurlu namuslu olsalar hak verirdim ama ucuz et parçalarını küme tc erkekleri dışında alan yok. d
- 1 yıl
Hepsi estetik cerrahlarında fink atıyor birde estetik sevmeyiz dersiniz. d beyazlık söz konusuysa tcde bir sürü beyaz kız var ama tc erkekleri pezvnk olduğundan esclara layık. d
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılVay be? 😅 En önemlisi sadakat yok listede. Herkes aynaya bakarak istesin yeter. Herkes dengini arasa zaten kimsede sorun olmayacak...
10 Yorumla 183boy, yeşil göz İstanbul Türkçesi olsun bi de siyah saçlı simsiyah
Eski sevgilim😥onu tarif ederken bile özledim lan.00 Yorumla
1 yıl"Erkek adam ağlamaz." lafına karşıyım ama bir erkek fazla duygusal da olmamalı, yeri gelince güçlü yeri gelince duygusal.
01 Yorumla- 1 yıl
Erkek adam sahiplenici her an ayakları üzerinde duran son derece güçlü olmalı
- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılYemek yapmayı bilmesi lazım
Sakal şart kesinlikle olmalı
Kibar beyfendi olmalı ve boyu 1.80 üstü olmali03 Yorumla- 1 yıl
Hahahahah olur aslındaa
Valla tatlım öncelikle Güven Sadik değer veren birinin olması karakteri yerinde olgunluğunu gösteren biri olursa Waw harika 🤍
00 Yorumla
1 yılböyle birini istediğine göre sende p statüdesin, kendinizde olmayan bişeyi başkasında arasanız sonu hüsran olur
00 Yorumla
1 yılUzun boy , son model araba , 1 passat , 2 ev , banka gibi cüzdan 😂😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılKız Passat mi kaldı üretimi durdu
- 1 yıl
Ben şeyine yazmıştım ya makara
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılInsan olmalı en başta tabii ki daha sonra böyle ne bileyim emekleri boşa vermemeli
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılMerhamet kesinlikle. Aslında merhamet tüm insanlarda olmalı ama erkeğin merhametlisi de bir başka.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçokta özellik aramıyorum insan gerçekten aşık olacağı insanı secemiyor kısa da olabilir benden azıcık uzun olsa yeter yani iyi bi arabada beklemem Tofaş'ı dahi olsa benim sevdiğim adamın sonuçta böyle çok fazla beklenti içerisine girerseniz hiçbir zaman gerçekten ne sevebilirsiniz nede sevilirsiniz sizide sizin gibisi bulur çünkü
24 Yorumla- 1 yıl
Öyle sanırım birazda ee peki napıcaz :)
Cevap sahibi1 yılValla onu bende bilmiyorum böyle dusunmeme rağmen istedigim gibi birini bulamadım zor
- 1 yıl
İşte bende öyleyim ne yapacağımı bilmiyorum acaba nasıl düşünmem lazım kestiremiyorum
- 1 yıl
Akışına bırakıyorum olmuyor istiyorum olmuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılMercedes ile elendim diğer arkadaşlara başarılar 😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılSen ne vereceksin peki bunların karşılığında?
10 Yorumla
1 yılBal. kaymak tahin pekmez ve ceviz istiyorum artık olarak
11 Yorumla- 1 yıl
10 TL farkla menünüzü büyütmek ister misiniz?
Gizli Üye(18-24)1 yılSadakat, merhamet, romantizm, libido, anlayış, zeka zeka zeka, uzun boy
Bide bonus olarak varsa kıvırcık saç 😊25 Yorumla- 1 yıl
Oh maşallah bu kadar mı
- 1 yıl
bulursunuz hepsi bi arada sjsj
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yılSHHXJXHXJSKHSKD
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel karakteri merhameti ve vicdanı da önemli
00 Yorumla
1 yılValla evi vs umrumda değil adam olsun he birde esmer kalıplı olsun 😂
00 YorumlaNekadar çok şey bekliyorsunuz erkeklerden ya karşılıksız sevmeyi nezaman öğreneceksiniz siz
00 Yorumla1.80 Boy fit vücud kalın ses eril davranışlar ailesine bağlılık cesur olması bence bunlar
00 Yorumlabu istediklerine karşı sende ne var? O erkek seni ne yapsın?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılArabanın modeli tutmadı elendim ben kalanlara başarılar
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılManavdan sipariş veren karşıt cinsler. 😀💯 %95'i aynı.
00 Yorumla
1 yılKarşılığında instaya her gün foto atan dm kutusu dolu Türk kızı : D
00 Yorumla
1 yılYazdıklarından Sadece İlkini Karşılıyorum Olur mu? 😅
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. yürrüyün kızlar siz erkeklerde bunları ararken ççoook aldatılırsınız.. :D
00 YorumlaGizli paylaşmış ki yarın iç güzelliği önemli deyince rezil olmasın axajckgk
00 Yorumla
1 yılE iyide sen madde dünyasıyla evleniyorsun kötü günde ne yapacağız seni
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yıl80 k maaşla ev mercedes biraz zor bee ben yapamadım henüz 😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. En başta karakter yazsa iyiydi. Diğerleri zor değil
00 Yorumla- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat