Bence tamda öyle olduğunu söylerim. anneme sarılıp ağladım kaybetme korkusu yaşıyorum dedim oda ağladı. Tabi söylemek istemedim ama durgun olunca anladı.

Bence tamda öyle olduğunu söylerim. anneme sarılıp ağladım kaybetme korkusu yaşıyorum dedim oda ağladı. Tabi söylemek istemedim ama durgun olunca anladı.

Ağlamak iyi bir şeydir içi rahatlar ama bazı insanlar bunun travması da olabilir. Mesela kaybetme korkusu dediğin şey sadece anne baba değil diğer kadınlardan arkadaslardan ya da sevdiklerini kaybetme korkusu da olabilir. Sende bu duygu var mı? Eğer öyleyse bunun altında bir korku var bu travmayı neden oluyor.
Genel olarak hepsi var sanırım
Bu korkuyu taşıdığın için hayatı devam eder. Korku nerden geldiğini tâ ki farkına varana kadar.
Korku herkeste var hep aynı döngü yaşar. Korkuyu yenmek zor bir iştir.
Gerçekten zor ya
Ağlamak bazen duygularımızı ifade etmenin en iyi yoludur, bazen ise tam tersi durum olur. Kendini anlatmak istersin ama kelimeler boğazına tıkanır, ağlamaya başlarsın. Karşındaki seni anlayan biri ise göz yaşlarından neler hissettiğini anlayacaktır.
Annem gerçekten anlayan biri durdukça ağladım
Rica ederim ben de teşekkür ederim desteğiniz için
Üzüntüler içimize sığmaz ağlarız. Sevgimiz acı verir ağlarız. Sinirimiz olur, ruhumuz naifse dayanamaz ağlarız. Aslinda kalbin ve ruhun bir tepkisi ve rahatlama noktasıdır. Muhim olan gözyaşı şifa olsun ve onları silebilecek bir yoldaş olsun.
Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
evet bence olabilir,.,.
Teşekkür ederim
degildir
Çok ağladım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?