Fazla antipatik duruma düşmemek için bunu yaptığım zamanlar oluyor en azından karşı taraftan hiddetli bir karşılık almıyorum 😀😀

Fazla antipatik duruma düşmemek için bunu yaptığım zamanlar oluyor en azından karşı taraftan hiddetli bir karşılık almıyorum 😀😀
Hayır tabi ki de. ben açık sözlüyüm bir şey diyeceksem bunu direk dolandırmadan diyorum ama zaten kimseye eleştirmek gibi derdim olmaz bana bulaşmadıkları sürece.
Birini eleştirmeden önce egosunu okşamak, eleştirinin daha yapıcı bir şekilde karşılanmasını sağlar. İnsanlar genelde eleştiriyi savunmaya geçerek ya da alınarak karşılar, bu yüzden olumlu bir başlangıç yapmak işleri kolaylaştırır. Ama her zaman bu yönteme gerek duymam; bazen direkt ve net olmak daha etkili. Yine de duruma göre, eleştiri öncesi bir iki güzel şey söylemek hem karşı tarafı rahatlatır hem de söylediklerimi daha açık bir şekilde dinlemelerini sağlar. Bu bir denge meselesi.
Cevap
18Cevap
Yapıyorum yani ama şöyle ki cümleleri ile pekiştire pekiştire.
Onu ona överek eleştirmek en çok yaptığım şeylerden.
İnce ince hissetirmeden.
Bu bir çeşit manipülasyon ya. Ben senden bir tırstım kdkssksk
O nasıl öyle öldürmeden önce sın dilek gibi…
Hayır açık sözlü olarak direkt söylerim ben.
Hayır banane egosundan. Birinde yanlış bir şey görüyorsam bam bam bam söylerim kim olduğu da umrumda olmaz.
Bütün her şey yalan mıydı yani hojam 🥹
Yapmam ben ya jkjk sanırım
kimseyi eleştirmiyorum
Yok ya. Olmaz öyle şey
Bunu en iyi yapan kişi, bu işin baskumandani Sönmez Dayı'dır.
Ne eleştiririm ne okşarım
Hayır. Bu durumdan yararlanmak değil midir?
Hayır 🤣
Yerler egoyuu
Hayır
Hayır yapmam
Hayır
Benlik değil.
Bi örnek verir misiniz nasıl yapıyorsunuz?
Güzel selfi olmuş
Hayır ama başka biyerlerini elbet ok*arım
Bazen evet.
Bazen
Eeee burası İstanbul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?