Egonun bir benlik mevzusu olduğunu bilmeyen yoktur sanırsam. Yani her insanın içerisinde vardır. Kimisi ise bunu bayağı yükseklerde yansıtır. Peki bu az veya çok olan egonun sizi küçük düşürmesinden korkar mısınız?Bir de şu görsel çok komik :D
Hiçbir zaman egosit olmadım. Aksine çoğu zaman kendimi sıradan olarak nitelendiriyorum. Çünkü ego yapacak, böbürlenecek hiçbir şeyim yok. Çok mütevaziyim djdkf
ciddiyim çok egoluyum. baya baya egom var nasıl örnek verecegimi bilmiyorum. ama bunu içimde yaşıyorum. insanlari küçük görmüyorum asla. ama en değerlisi hâlâ benim. çünkü seni küçük görmüyorum diye niye kendimden üstün göruyim...
Bu arada soruya cevap yazayım;öyle bi sorunum olması icin, egolu olmalıyım diye düşünüyorum. Ozguven ok ama ego yok. Nefret ediyorum ego ve bencillikten...
Asla ! Ben öyle bisey gormedim sende, wger olsaydi mutlaka farkederdim. Bak dikkatini çekerim, ego ve bencillikten nefret ederim dedim. Senin soruların görüşlerin hoşuma gidiyor biliyorsun. sence öyle bisey düşünüyor olabilir miyim? Tabiki hayir... Çoğu insan ozguven ve egoyu birbiriyle karıştırır. Halbuki arada çok ince bir çizgi var ve maalesef genelde egolu insanlar , ozguveni yüksek insanlari egolu görür kendilerini de o insan karşısında ozguvenli... Umarım anlatabildim ☺😉🤜🤛
Soran
+1 yıl
Yaa teşekkür ederim :) Egoist olduğumu düşünen çok oluyor da dışarıdan bakmakla egonun ne alakası var :D