Kişilik & Karakter Erkeler hangi kadın tercih eder? Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 😄😄 Güncellemeler1 yıl Beni erkek sananlar sadece açık sözlü biriyim bazı kızların cesaret edemediğini paylaşıyorum 😄😄 Erkeler hangi kadın tercih eder? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Genel anlamda kadın olması bile yeterli birçoğu için bir önemi bile yok nasıl olduğunun ilerleyen zamanlarda artık kadın olmasının önemide kalmayacak gibi görünüyor 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. 3 çeşit kadın vardır.paraya, satatüye düşen basit kadınlartipe, ortama düşen vasat kadınlarzekaya, karaktere bakan kaliteli kadınlar 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% 1 yıl Gençlik yıllarında penis sevene giderler.. Evlenecekleri zaman çok seveni ararlar... Evlendikten sonra çek sevenin ağına düşerler 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. penis severim ben diyen kadın itici gelir çek severim diyen zaten beden işçisinden farksız çok seveni alalım biz 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı. balık etlı mınyon beyaz tenli iri gögüs olgun kalca tercihim 0 2 Yorumla Nhhuj 1 yıl Karaktersiz olsun bide yanında Yorumla mehmetsercan06 1 yıl @Nhhuj tabiki karakterli kendini bilen kendini egitmis Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. Güldürdü ajsjaj 1 0 Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Çek seven ve çabuk veren 1 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sen hangi gruptasın peki 0 2 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Hiç bir grup da değilm Yorumla Efe3527 1 yıl Tatlısın... Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Nefes alsın yetoo 0 0 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. İtiraz etmeyen başı agrimayan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yuh kadın kadının düşmanı ayol 0 6 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Neresi düşman gerçek budur 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen erkeksin kdjdkeke Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kızım ben 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav bebe Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Öyle diyorsan öyledir 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😉😁 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çek seven olsun severim para yedirmeyi 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gülmekten öldük aşırı komik 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cuk seven tercih eder 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. penis seven tabiki 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. penis seveni 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hepsi 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl penis seven 0 2 Yorumla ask_melisi 1 yıl Kesinlikle :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin gibi olsalar sorun kalmaz Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı. itaat eden yukmu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Genel anlamda kadın olması bile yeterli birçoğu için bir önemi bile yok nasıl olduğunun ilerleyen zamanlarda artık kadın olmasının önemide kalmayacak gibi görünüyor
3 çeşit kadın vardır.
paraya, satatüye düşen basit kadınlar
tipe, ortama düşen vasat kadınlar
zekaya, karaktere bakan kaliteli kadınlar
Gençlik yıllarında penis sevene giderler.. Evlenecekleri zaman çok seveni ararlar... Evlendikten sonra çek sevenin ağına düşerler
penis severim ben diyen kadın itici gelir çek severim diyen zaten beden işçisinden farksız çok seveni alalım biz
balık etlı mınyon beyaz tenli iri gögüs olgun kalca tercihim
Karaktersiz olsun bide yanında
@Nhhuj tabiki karakterli kendini bilen kendini egitmis
Çok seven iyi.. merak ettiğim şey bedeni ney cicilerin
Güldürdü ajsjaj
Çek seven ve çabuk veren
Sen hangi gruptasın peki
Hiç bir grup da değilm
Tatlısın...
Çek seven hepsini hallediyor
Ateşli sadık hamarat
Çok seveni seçerim ben dkxmkxkx