1 yılErkekler için sesli konuşmak, duygu ve düşüncelerini daha net ifade etme fırsatı sunduğu için önemlidir. Yazılı iletişimde tonlama, vurgu ve mimikler eksik olduğundan, mesajlar yanlış anlaşılabilir. Sesli konuşma ise samimiyet ve güven oluşturur. Ayrıca, anında tepki alma imkânı sunarak iletişimdeki belirsizlikleri ortadan kaldırır. Deneyimlerime göre, özellikle önemli veya duygusal konularda sesli konuşmak, anlaşmazlıkları azaltır ve daha sağlıklı bir iletişim kurulmasını sağlar.
O yüzden tercih ediyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılolayı bilmiyorum önçelikle şunu söylemem gerek ki hiç bir anlam ifade etmeyebilir senin için o veya önemsiz olabilir vs vs KS platformundan bir kaç kişinin num var bende rahatsız etme konuşma vs gibi huyum yok ve 2 kişi beni aradı konuşmak için ilk vs KS üstün de ya da tg ins vs konuşuyoruz zaten abi kardeş abla kardeş vs olarak lakin...
senin konuştuğun kişi boşluk da olabilir zorlama sebebi bir ses duymak konuşmak ilgi gösterip ilgi görmek vs vs gibi nedenler bunu açık şekil de konuşman gerekiyor bu şart neden ısrarcısın amacı ne bunun altın da yatan sebebi nedir vs öğrenmen gerekiyor önçe güzel kardeşim bunları öğrenip ona göre konuşup yol almak en sağlıklı olanıdır ♥
15 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ✨
- 1 yıl
Rica ederim eic için teşekkürler işler çıkmaza girmeden ve takıntı yapmadan seni o kişi konuşman dileğiyle
Soran1 yılKapattım o konuyu sağolun yinede
- 1 yıl
Güzel hocam dikkat edin takıntılık seviyesi çok riskli bir durum ve yüksek derece de kendi kendine saçma anlamlar yükleyip takıntılık yapanlar var maalesef ki ezicik üstünlük erkekler iyi geçsin her günün hocam iyi günler
Soran1 yılİyi günler ✨✨
Gizli Üye(36-45)1 yılİşletmek veya gönül eğlendirmek amaçlı yazışan or*pu çok, üstüne bir de eğlenmek için kadın rolünde yazan Cemil Ablaları da katarsak tam olarak karşımızdaki insanın ne olduğunu bilmeden işi şansa bırakarak muhabbeti sürdürüyoruz...
Emin olmak için ve sohbeti biraz daha samimi ve güvenli şekilde sürdürmek, iletişimi de ilerletmek için sesli görüşmeyi tercih ediyoruz🤷
Hepsi bu🤷05 Yorumla
Soran1 yılAnladım masumsunuz
Cevap sahibi1 yılHerkese kefil olup hepimiz masumuz diyemem tabi ama çoğu zaman öyle... Sadece yazılı iletişim sürdürmek dediğim gibi "hiç bilinmeyenli bir denklem" gibi adeta🤷
Cevap sahibi1 yılO yüzden sesli iletişim biraz daha samimi olduğu gibi ayrıca somut ve gerçekçi bir iletişim
Soran1 yılHaklısın evet de bide benim açımdan düşün yeni tanışmışsın daha bi kaç gün direk sesli konuşmak istiyor biraz zamana bıraksaydı diyorum
Cevap sahibi1 yılBu bir kaç günde karşındaki insanın rengini ayırt edebilecek kadar tanımış olman gerekirdi. "Balık baştan kokar" diye bir söz vardır hani... Kötü bir niyeti olsa bunu ilk günden zaten belli eder, sabırlı davranmazdı... Ayrıca unutma ki sesli iletişim ona numaranı vermen anlamına da gelmiyor. Fake bir İns. hesabından sesli başlarsınız, rahatsız etmeye mi başladı basarsın engeli veya hesabını silersin🤷 Daha çok güven mi verdi ilerleyen zamanlarda numaranızı da paylaşır, cepten görüşürsünüz... Adım atmadıkça "samimi" ilerleme de olmuyor maalesef🤷
Selam, sesli konuşmak genelde daha samimi ve doğal bir iletişim kurma yolu gibi geliyor bize. Ses tonu, konuşma tarzı, duygular daha net anlaşılıyor. 😊 Mesajlaşma güzel ama bazen soğuk kalabiliyor. İletişimde o sıcaklığı hissetmek daha iyi hissettiriyor diyebilirim.
01 Yorumla
Soran1 yılGüzel açıklamışsın eline sağlık
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, erkeklerin bu "sesli konuşma" merakı gerçekten ilginç ya! 😂 Sanki WhatsApp'tan yazıda duyguyu veremiyormuşuz gibi! Ama bence bu onların "gerçeklik kontrolü" yapma çabası. Sesinden tını alıp acaba "samimi mi, tatlı mı, ses tonu uyuyor mu" diye düşünüyorlar. Oradan hoş geldin Sherlock Holmes moduna geçiyorlar! 😅
Aslında mantıklı ama biraz da sabır gösterip mesajlardan çözmeye çalışmalarını isterdim. Neyse, sen nasıl düşünüyorsun? Sence çok mu rahatsız edici? 🤔10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
1 yılYazarak her şeyi ifade edemiyorsun. Mimikler sesler vurgular olmadığı için yazarak yanlış anlaşılmalara sebep oluyor. Ama karşılıklı konuştuğun zaman her şey daha net daha anlaşılır daha güzel anlaşılma oluyor. Mesela yazarak şu anda söylediğimi konuşarak söylemiş olsaydım daha da güzel ifade edecektim vurgulayacaktım kelimeleri ondan sonra daha güzel net bir şekilde anlayacaktın. Hatta yazarak espri yaptığın zaman tam net anlaşılmıyor ama onu konuşarak söylediğin zaman iki tarafta rahatlıkla gülebiliyor. O yüzden konuşmak çok önemli.
323 Yorumla
Soran1 yılDoğru evet tabiki mesajla kıyaslanmaz
- 1 yıl
Şimdi anlamışsındır erkek arkadaşını 😊
Soran1 yılHiç bişeyim değil kendisi
- 1 yıl
O zaman arkadaşını diyeyim
Soran1 yılYa sorun zaten telefonda konuşmak değil konuşuruz ama hemen istiyor yani sıkıntı bu
- 1 yıl
Ne istiyor
Soran1 yılSesli konuşmayı işte
- 1 yıl
Müsait olmadığını söylersin sende
Soran1 yılSöyledim zaten şu an istemediğimi belirttim ertesi gün aynıydı ya da bi kaç gün sonra
- 1 yıl
Yaşıtın mı bu çocuk.
Soran1 yılHayır neden ki
- 1 yıl
Kaç yaşında merak ettim.
Soran1 yılKüçük değil
- 1 yıl
Kaç işte 20 mi
Soran1 yılDeğil daha büyük senden bişi rica edebilir miyim
- 1 yıl
Ey bakalım
Soran1 yılBu sorunun kalkması için şikayet mi edilmesi gerekir sen halletsen
- 1 yıl
Hayır bu soru kalkmaz. Şikayetlik uygunsuz bir durum yok.
Soran1 yılHadi be tüh
- 1 yıl
Zaten gizlisin ne olacak
Soran1 yılAnlaşılabilir
- 1 yıl
Yok anlaşılmaz
Soran1 yılumarımm
Ben bu mesaj olayından çok çektim walla 3-4 gün konuştuk diyelim işte böyle uzun uzun, 5. gün kalkıp telefon vermezse ben uzatmıyorum.
Erkekler biraz somut varlıklar. Ses, fotoğraf, görüntü vs. bunlar olmadan sürekli içteki o merakla hem ilk günlerde çok çok üzerinize düşer, hemde o ilk günler geçip bittikten sonra puff diye yavaş yavaş söner çünkü içindeki alevi harlayacak bir şey yok elinde, kadınlar gibi aşırı duygusal değiliz.
Ayrıca buna da saygı duymanız gerek, kimse görmediği etmediği sesini duymadığı bir kişiyle haftalarca konuşmamalı zaten kadını da erkeği de awq
110 Yorumla
Soran1 yılNiyetiniz ciddi tanışmak yerine fotosunu görim şöyle böyle yoksa soğurum gitmez diyosanız zaten bu sizin o kişiyle sadece menfatiniz için birlikte olduğunu ya da olmak istediğinizi gösterir.
Senin 5. Günde telefon vermeyen kıza yaptığın..; “ senden istediğimi alamadım başka kapıya gidiyorum”
demek oluyor.
Gerçekten tanımak isteyen ciddi düşünen insan karşıdakine mühlet verir gidişata göre hareket eder. Kızın sınırlarına saygı duyar.
- 1 yıl
Benimde sınırım bu kardeşim 1 hafta konuşup zamanını ayırdığın insana karşı bir şeyler veremiyorsan konuşmayacaksın. Karşımda kim var bilmeyeceksem ne b0ka konuşayım allasen.
1 ay sadece mesajdan konuştuğum, arada 2 tane fotoğrafı ile idare ettiğim kız hatta kızlar oldu. Sonuç ne? Elde var 0.
Ya kendileri yalan çıktı :d ya işte anlattıkları yalan çıktı, sürekli bir yalan çıktı yani ha çok zkimde mi açıkçası değil ALKDSAJSŞJKŞLASD bak böyle tecrübeler kattı işte bana :D
Kendinize güvenmiyorsanız ilişki düşünmeyeceksiniz kanka
Beni de "sınırım" bu, O kadında bana saygı duymuyorsa başka kapıya gidebilir :d
Ve evet, ondan istediğim günler boyu boyunca uzun uzun konuştuğun insana karşı bir şeyler veremeyecekse, instagram kullanmıyorum, ama indiririm orta yol olması açısından ve onu bile vermeyecekse (ki Instagram verdi diyelim, sesli konuşma şart, 1 hafta sonra da numara alırım) yani hayatımdan geldiği gibi gitmesi olur, diğerlerinin sırasını boşuna işgal etmesin, atarım Nextimi keyyyfime bakarımm ablacımm
Soran1 yıl2 tane foto ile idare ettim dediğin yere kadar okuyup bıraktım senden bişi olmaz zaten
Soran1 yılİyi kaybol
Soran1 yılSenin gibi adama ne kibar olucam herkese hakekttiği gibi
Soran1 yılGörmeme gerek yok yeterince anlattın kendini msjs
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılInsan yazınca çok düṣünme payı oluyor bazen silip tekrar yazıyorsun mesela.
Erkeklerin bu iṣine gelmez çünkü böylelikle kadını etkileme oranı ve kandırma oranı düṣer. Erkekler çok zeki yaratıklar manipülasyonun dibini yaparlar. Senle harıl harıl konuṣacak ki sana düṣünme payı bırakmayacak.
12 Yorumla- 1 yıl
şapka çıkartılır bu yoruma
- 1 yıl
@çikolataçikilop Tesekkürler 💖
1 yılErkekler nedensizce mesajlaşmayı sevmiyorlar hemen muhabbeti sesli konuşalım görüntülü konuşalıma getiriyorlar. En kötüsü de bakıyım sana Boydan fotoğraf at diye darlamaları bu durum oldukça itici konuşma isteğin varsa da geri kaçıyor zaten :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGüncelleme için yazıyorum. : çünkü samimiyet görünmez bir etki uyandırır.
12 Yorumla
Soran1 yıl✨✨
- 1 yıl
Teşekkürler 🌹🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyal medyadan tanışılan insanların fake çıkma ihtimali çok yüksek. (Kadın veya erkek taklidi yapmayı beyinsiz toplumumuz komik buluyor.) Biz de gerçekten kadın olup olmadığını anlamak için görüntülü veya sesli konuşmayı istiyoruz. 30 saniye görüntülü konuşalım, başka ses falan istemem foto da istemem. O isterse kendisi atar zaten. Bidaha ful mesajlaşmaya razıyım
00 Yorumla
1 yılSesli veya görüntülü konuşmak daha güzel geliyor mesajlarda tam anlamı ile ifade edemiyor insan kendini ama görüntülüde mimikleri falan görüyorsun karşı tarafı daha iyi anlıyorsun bazı kadınlarda hiç mesaj cilvesi olmuyor soğutuyor insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnemli tabi bi sonraki aşama nude isteyecek bi sonraki aşama bulusalim diyecek bi sonraki aşamada da isini halledecek. Yani biran önce s.. mek amaç
53 Yorumla- 1 yıl
O amaca hizmet eden dolu kız var ama sanki kızlarda temiz mi kalıyor bu devirde
- 1 yıl
Allah öyle erkeklerin cezasını versin, embesil varlıklar.
- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılManyaklar, o yüzdendir. bazıları saf rolü yapıp sesini kısıyor ya kızları etkilemek için. işte o zaman düşük IQ belirtisi gösteriyorlar.
30 Yorumla
1 yılÇünkü erkeklerin ses tonu da kızlar için önemli bir kriter olabiliyor ve bence biraz da seslerini karşı tarafa duyurabilmek için sesli konuşmak istiyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeklerin sevdiği 3 ses vardır
1- Para sesi
2- Su sesi
3- Kadın sesi.
Allah sesinizi güzel yaratmış, etkiliyor yani. Büyük ihtimalle ondandır.00 YorumlaÖzellikle sanalda kadın kılığında erkekler fazlasıyla mevcut.. Ancak konuşarak emin olabiliyorlar sanırım karşılarında kadın olduğundan.. 🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. 😅😅 şöyle ki çaba önemli bir ilişkiyi ayakta tutmak için bir süre sonra merak uyanmaya başlar uyanmıyor ise orada sadece bir kullanma durumu vardır
00 Yorumla
1 yılSesli 1 kişiyle konuştuğuna da emin olmaktır çünkü bir anda 10 kişiyle konuşamaz gerçekten zaman ayırmak istediğini gösterir
04 Yorumla
Soran1 yılAyrıntıya bak kırk sene düşünsem aklıma gelmez
- 1 yıl
Gelir
Soran1 yılYok gelmez
- 1 yıl
Tamamdır
1 yılSesten o kadinin nasıl biri olduğunu net anlıyorlar
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılBunu genelde y kuşağı yapıyor... Z kuşağı mesaj insanlari
20 Yorumla Kadın mısın emin olmak, birbirinizden hoşlanacak mısınız diye bakmak ve mevzuyu ilerletebilmek için bu kadar önemsiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de bundan rahatsız oluyorum birde ses tonu kötü ve konuşma engelli birine denk geldiysem çık işin içinden 🤦 kırmadan nasıl kapatayım diye hindi gibi düşün dur. Bazen sadece yazarsın ✍️🙊
01 Yorumla
Soran1 yılSes tonu kötüyse direk bırakırımda zaten 😂 değilse ah ah nası bırakıcaz
1 yılBu tarz platformlarda mesajlaşan erkelerin numara isteme taktiğidir ama genel olarakta sevmezler gibi
00 Yorumla
1 yılcanım insan olunca gunleri aylara ayları yıllara simdide karsina gecer aptal canım yerine konulmak varya iste o insana cok dokunuyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılSes tonu etkileyici olmalı. Ben sesimle çok insanı etkiledim
04 Yorumla
Soran1 yılTamam da ne acelesi var ben onu anlamıyorum istemediğini söyledikten sonra niye ısrar ediyor sürekli. Bi kaç gün geçse kendim diycem zaten konuşalım diye
- 1 yıl
Aceleci sabırsız birisidir işler bi an önce ilerlesin istiyordur
- 1 yıl
@cglakinin sesindeki huzur
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılErkek olmadığınızdan emin olmak ve ses tonunuzu duymak için önemli 😂
02 Yorumla
Soran1 yılTamam da yani biraz zaman gerekmiyor mu
- 1 yıl
Erkek olmadığınızdan emin olmak için mi saçmalama 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek olup olmadığını anlamak için fake çok arkadaşlar😂
11 Yorumla- 1 yıl
@Redamancy-4 yanii ne demk illa sivrii dillimi olak..
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBanada hiç sesli konuşmak isteyen denk gelmedi hayret
11 Yorumla- 1 yıl
burdayım burdaaa
1 yılÇünkü kadının sesi huzur verici. Sevdiği kadının sesi. Erkek için. Çoğu kere elbette
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTanımadığım bir erkekle telefonda konusmayali aylar gecti aylardır sevgilim yok bendeki kaderde böyle işte
20 Yorumla
1 yılÇünkü birini duymak görmek güzel ve güven verici
00 Yorumla
1 yılSevdigimizin sesini duymak istememizin nesi bu kadar tuhaf?
00 YorumlaKız ile konuştuklarına ikna olmak için sanırım
00 Yorumla
1 yılKadın olduğundan emin olmak için çünkü sanalda kadın kılığına girip erkek işleten erkek çok var
00 Yorumla
1 yılVala mesajlaşırken sıkılıyoruz 10 dk sesli konuşalım yeterli sürekli mesajlaşmak bizi harbi sıkıyor
00 YorumlaErkek olmak zor erkekleri anlamak daha zor içgüdüsel bir davranış gibi
00 Yorumla
1 yılSesini bir kez duysam yetiyor bana o kadar önem vermiyorum
00 Yorumla
1 yılAbla sana bir çanak anten lazım ona da telsiz konusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSesini duymak istiyordur. Size de iyilik yaramıyo he.
Ama bende mesajdan yanayım konuşmayı sevmem telefonda, mesaja da yetişemiyo çoğu insan ahhash01 Yorumla- 1 yıl
Hahhh
nasıl yani internetten tanınmasınlar yüz yüze tanışsınlar çok garip bir istek
00 Yorumla
1 yılYa işte maksat sesi güzel mi bi bakayım begenmezsem bırakırım modunda olanlar öyle yapıyor.
00 Yorumla
1 yılİnsan sevdiğinin sesini duymak ister. Bunu bile farklı yorumluyorsunuz be!
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Benim için fark etmez ama sesli konuşmak bambaşka...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılKarşımızdaki kadın mı erkek mi nereden bilelim 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılHiç sevmem telefonda konuşmayı, yazılmak daha güzel
00 Yorumla
1 yılSesli konuşunca karşıdaki kişiyi daha iyi anlıyorsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Evet önemli zira karşıdakinin fake olup olmadığını öğrenmek ister herkes
00 Yorumla
1 yılBir sesini duyalım karşımdaki erkek mi kız mı anlayalım ne var bunda
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNadiren de olsa telefonla konuşmak gerek. Mesajda hisleri anlatmak zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonusma boş ver sesi seviyorlar ondan istiyorlar bence konusma
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsan karşısındaki kişinin erkek mi kız mı olduğunu bilmek ister veya başka bir deyişle bazıları da şivesini merak eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkarşındaki kızın sesi de motive edici olabiliyor...
ayrıca konuşmak yazmaya göre daha az zahmetli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç öyle sesli konuşmaya meraklı olan biriyle tanışmadım
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMesaj kutum kapalı uydurma
Cevap sahibi1 yılHayır
1 yılgenelde erkekler görmek ister kadınlar duymak ama sana farklı biri denk gelmiş demek ki
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanalsa bence olmalı çünkü erkek olabilir karşıdaki kdksld
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlayamadım bende valla telefonda geriliyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSacma sapan yanlis biriyse vakit kaybi olmasin diye
00 Yorumlasesini duymak sohbet etmekten daha iyi geliyo insana ya
30 Yorumla
1 yılBenimki de tam tersi 24 saat mesaj yazıyo ama aramıyo
20 YorumlaYazışacak olsam durmadan yapay zeka ile yazisirim. Konuşmaya bile cesaretini zamanı ve yüreği yoksa napayım o dişiyi ben
00 Yorumla
1 yılbenım ıcın cok onemlı.. bende ses fetıshı var.. kadın sesıne bayılıyorum.. kımılerı ayak fetıshı kımı gogus fetıshı.. bende ses fetıshıyım...
00 Yorumla
1 yılValla benim için de önemli ☺️
31 Yorumla- 1 yıl
Merhaba
Yaşı büyük seninle bel altı konuşacak besbelli. Bırakın şu pis olgun adamların peşini
10 YorumlaSevdiğimiz kadının sesini duymak bize daha iyi geliyor duygularımızı daha rahat ifade edebiliyoruz
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat