Kişilik & Karakter Sizi siz yapan 3 özellik nedir? Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncel Sizi siz yapan 3 özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. karakterim. 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Anında karar vermem olgunluk ve merhametli olmam 🙃 1 3 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Super Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl 😀🙏 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl 🙏🙏🙏🙏 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl anlayış, her şeyi kafaya takmamaktan mı bilmem oluşan özgüven ve neşem galiba 1 8 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Teşekkürler yorum icin Yorumla nemünoseboo 1 yıl bu geceki ikinci sorun denk geldiğim bvncnmn nicke bakmıyorum kimsenin, nezaketinden tanıdım ilk rica ederim Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Ne dediğini anlamadım umarım iyi birseydir Yorumla nemünoseboo 1 yıl iki keredir soruna denk geliyorum kullanıcı ismine bakan biri değilim önüme gelene cevap yazarım, ikinci kez soruna denk geldiğimi kullanıcı isminden tanıdığım için değil nezaketinden dolayı farkettım dedim iyi bişey herhalde Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Teşekkür ederim kimseyi kırıp rencide etmenin mantığı yok sosyal alan sonuçta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende Yorumla nemünoseboo 1 yıl haklısın, rica ederimm Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl İyi geceler Yorumla nemünoseboo 1 yıl sana da iyi geceler ✨ Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl İyi niyet duygusallık merhamet 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Güzel tesekkurler Yorumla
MrNoNickname Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl bir sigara diğerleri önemli değil bence 1 2 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Afiyet olsun o halde Yorumla MrNoNickname 1 yıl eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karakterim.
Anında karar vermem olgunluk ve merhametli olmam 🙃
Super
😀🙏
🙏🙏🙏🙏
anlayış, her şeyi kafaya takmamaktan mı bilmem oluşan özgüven ve neşem galiba
Teşekkürler yorum icin
bu geceki ikinci sorun denk geldiğim bvncnmn nicke bakmıyorum kimsenin, nezaketinden tanıdım ilk rica ederim
Ne dediğini anlamadım umarım iyi birseydir
iki keredir soruna denk geliyorum kullanıcı ismine bakan biri değilim önüme gelene cevap yazarım, ikinci kez soruna denk geldiğimi kullanıcı isminden tanıdığım için değil nezaketinden dolayı farkettım dedim iyi bişey herhalde
Teşekkür ederim kimseyi kırıp rencide etmenin mantığı yok sosyal alan sonuçta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende
haklısın, rica ederimm
İyi geceler
sana da iyi geceler ✨
Tüm karakterim beni ben yapar.
İyi niyet duygusallık merhamet
Güzel tesekkurler
bir sigara diğerleri önemli değil bence
Afiyet olsun o halde
eyvallah