Kişilik & Karakter Bir gününüz genel olarak nasıl geçer? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İlber hocanın da dediği gibi; valla devamlı münasebetsizlerin rahatsız etmesiyle geçer 🌧 Bir gününüz genel olarak nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Hayat diyor ki, bir gün daha sabret, ben de diyorum ki yemezler bir gün daha eğlenelimm sdfsdfdf 😅 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hımmm sen daha iyi diyorsun Yorumla
Arleying Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Bütün gün uyuyorum inan ki monotonlaştı artık sabahı hiç görmüyorum hep gece uyanıyorum bugün sadece uyandım oda cumaya gitmek için 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Arleying 1 yıl Teşekkür ediyorum Amin cümlemizin … Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=Yd_dUg_plH0 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Vardiyalı çalıştığım için değişiyor. Gece çalışıyorken gündüz uyuyorum, gündüz çalılıyorsam akşam film izliyorum veya birşeylerle uğraşıyorum 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bazen geçer bazen geçmez. Geçmeyen günler hafızamda pek yer kaplamıyor 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Eve gitsem de uyusam diye düşünerek, eve gidince de uyumam😪 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İş, ev, kitap, oyun, film beşgeni 😂 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Her günüm evde sıkılarak bunalarak geçiyor 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. İs güc.. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Is fikirleri 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Sıkıcı Cevap sahibi 1 yıl Sıkıci da musteri talep ediyor. Bizim is te bu. SıkıntıdanAçtım 1 yıl Kolay gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayat diyor ki, bir gün daha sabret, ben de diyorum ki yemezler bir gün daha eğlenelimm sdfsdfdf 😅
Hımmm sen daha iyi diyorsun
Bütün gün uyuyorum inan ki monotonlaştı artık sabahı hiç görmüyorum hep gece uyanıyorum bugün sadece uyandım oda cumaya gitmek için
Allah kabul etsin
Teşekkür ediyorum Amin cümlemizin …
Vardiyalı çalıştığım için değişiyor. Gece çalışıyorken gündüz uyuyorum, gündüz çalılıyorsam akşam film izliyorum veya birşeylerle uğraşıyorum
Bazen geçer bazen geçmez. Geçmeyen günler hafızamda pek yer kaplamıyor
Eve gitsem de uyusam diye düşünerek, eve gidince de uyumam😪
İş, ev, kitap, oyun, film beşgeni 😂
Her günüm evde sıkılarak bunalarak geçiyor
İs güc..
Kolay gelsin
Is fikirleri
Sıkıcı
Sıkıci da musteri talep ediyor. Bizim is te bu.
Kolay gelsin
çalışarak