Kişilik & Karakter Sevdiğiniz insanları kırmamak için susar mısınız? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Gerektiğinde sevdiğiniz insanları kırmamak için susar mısınız? Sevdiğiniz insanları kırmamak için susar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Susmak da işe yaramıyor, illa kıracaz 1 0 Yorumla
Tugba_jale Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Susmak iletişimsizlik asıl o zaman kırılır psikolojik baskı yani, güzel bir üslupla her konu konuşulur 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kıracak raddeye geldiysem kırılmışımdır.. Kırıldıysam da kırarım, susamam.. Neyi hak ediyorsa gözünün yaşına bakmadan içinden geçerim.. 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% 1 yıl her zaman herkesle tartışmam. bu olursa da susmam ama haksız duruma düşecek gibi kaba da olmam. 1 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Hep sustum hep sustum ama onlar benim için hiç aynı hassasiyeti göstermedi. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet ama artık yapmıyorum o sinir halini iyi değerlendirmek gerekiyor neden içimde tutayım bilsin. 1 0 Yorumla
serennnayyy01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Mutlaka söylenmesi gereken bir şey ise söylerim kırmadan tabi ama çoğu zaman kırmamak için demem 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Az önce yasadım benzer bir olayi. Bazen susmamak gerekiyor. 1 0 Yorumla
wqoalianur Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 87% 1 yıl önceden çok konusurdum şimdi tam tersi içime atıp susuyorum bazen haklı bile olsam susuyorum bu hale getiren insanlar utansın 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. En iyi yaptığım şey 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Sustum ve kırıldım saç uçlarıma kadar. 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evet hep sustum kalp kırmayı asla sevmiyorum. 0 0 Yorumla
xmxbxvcbsk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sustum susmayada devam ediyorm ama sevdiğim için değil üzülür diye 1 0 Yorumla
Munirsawas Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Eskiden kişiye değişir karşılıklı kişinin bana ne kadar değeri var 1 0 Yorumla
ŞURİMŞiNEMM Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Her zaman değil ama genel olarak susarım 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Bazen susarım kimseyi kırmayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Susarım susarım sonra bommm diye patlarim 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerektiğinde susarım evet 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Susunca daha çok kırılıyorlar. 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Seviyorsan susmam 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Susmam😃 1 0 Yorumla
Haappypplace Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sustum susarım 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğru üslubu ararım. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Susmam 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaptım o hatayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Susmak da işe yaramıyor, illa kıracaz
Susmak iletişimsizlik asıl o zaman kırılır psikolojik baskı yani, güzel bir üslupla her konu konuşulur
Kıracak raddeye geldiysem kırılmışımdır.. Kırıldıysam da kırarım, susamam.. Neyi hak ediyorsa gözünün yaşına bakmadan içinden geçerim..
her zaman herkesle tartışmam. bu olursa da susmam ama haksız duruma düşecek gibi kaba da olmam.
Hep sustum hep sustum ama onlar benim için hiç aynı hassasiyeti göstermedi.
Evet ama artık yapmıyorum o sinir halini iyi değerlendirmek gerekiyor neden içimde tutayım bilsin.
Mutlaka söylenmesi gereken bir şey ise söylerim kırmadan tabi ama çoğu zaman kırmamak için demem
Az önce yasadım benzer bir olayi. Bazen susmamak gerekiyor.
önceden çok konusurdum şimdi tam tersi içime atıp susuyorum bazen haklı bile olsam susuyorum bu hale getiren insanlar utansın
En iyi yaptığım şey
Sustum ve kırıldım saç uçlarıma kadar.
Evet hep sustum kalp kırmayı asla sevmiyorum.
Sustum susmayada devam ediyorm ama sevdiğim için değil üzülür diye
Eskiden kişiye değişir karşılıklı kişinin bana ne kadar değeri var
Evet ve çoğu zaman kırılan ben olırum
Her zaman değil ama genel olarak susarım
Bazen susarım kimseyi kırmayı sevmiyorum
Evet ama onlar beni paramparça eder
Susarım susarım sonra bommm diye patlarim
Gerektiğinde susarım evet
Bazen. susmak en iyi cevaptır.
Sustuğum çok şey var..
Belli bı noktaya kadar evet
kırmaktansa susmak daha iyi