Kişilik & Karakter Hayatı insanın masasıysa, siz daha fazla fikirlerinize mi (bilgisayara mı), hayallerinize mi (manzaraya mı) odaklanmayı istersiniz? SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 80 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik™️🍎💎#TubaSueda™️🍎💎#SheWolfWoman™️🍎💎 Güncellemeler1 yıl 🍎💎 Güncellemeler1 yıl 🍎💎🍎💎 Hayatı insanın masasıysa, siz daha fazla fikirlerinize mi (bilgisayara mı), hayallerinize mi (manzaraya mı) odaklanmayı istersiniz? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Fikirler , Çünkü insan ölür, fikirler ölmez. 🌾✨ 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayallerimi odaklanmak isterim 1 0 Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayallerime odaklanmak istiyorum. 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Hayallerime odaklanırken gerçeklikten uzaklaşmam 1 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer gerçek olacaksa hayallerim 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayallerim olmaz ise yaşayamam doğrusu. 1 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı. Abla çok sıkıcı soru ya 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayaller 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. fikirlere 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Manzaraya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fikirler , Çünkü insan ölür, fikirler ölmez. 🌾✨
Hayallerimi odaklanmak isterim
Hayallerime odaklanmak istiyorum.
Hayallerime odaklanırken gerçeklikten uzaklaşmam
Eğer gerçek olacaksa hayallerim
Hayallerim olmaz ise yaşayamam doğrusu.
Hayaller hayaller hayaller arada pc
Abla çok sıkıcı soru ya
Hayaller