"İyi alışkanlıkları korumak zordur ama onlarla iyi bir hayat yaşamak kolaydır.
Kötü alışkanlıkları geliştirmek kolaydır ama onlarla iyi bir hayatı sürdürmek zordur.."
Birian Tracy..

"İyi alışkanlıkları korumak zordur ama onlarla iyi bir hayat yaşamak kolaydır.
Kötü alışkanlıkları geliştirmek kolaydır ama onlarla iyi bir hayatı sürdürmek zordur.."
Birian Tracy..

Alışkanlıklarımı isteklerim göre şekillendiriyorum. ama maalesef bazen de yaşadığımız hayata göre şekillendirmek zorunda kalıyoruz. yani hem isteklerimiz hem de şu an yaşadığımız durumlar birbirinden farklı oluyor. mesela sürekli kitap okumak isteyen birisi belki de işinden dolayı okuyamıyordur çünkü zamanı kalmıyor olabilir. bu yüzden de kitap okuma alışkanlığı değişir.
Bak bu fikir aklımda var hep. Hayalimdeki insan gibi hareket edersem, hayalimin gerçek olması bir o kadar da yakın gibi
Teşekkürler ve iyi akşamlar 😬🌾🌾
😃😃 unuttun siteyi ya
Bende öyleyim ya
Doruu 😬😬😂
Resmin güzelliği 😍
Alışkanlıklarımı, mutluluklarım belirler. Hayalini kurduğum hayat ya da yaşadığım dünya değil. Çünkü mutlu olmadığım olayları tekrarlama₥
Eic 🍁
🌾🙂
Şahsi olarak hayatımdaki neredeyse herşeyi, gelecekteki hayalini kurduğum ve alt yapısı icin çabaladığım hedefe göre sekillendiriyorum..
Cevap
4Cevap
Hayalimdeki insan olarak yaşıyorum zaten. Şekillendirdiğim şey düşüncelerim oluyor genelde. Keyifli geceler..
Alışkanlıklarım ve hayalimdeki hayat birbirinden çok farklı
Hayatın akışına göre şekillendiriyorum
Yaşam şartlarına gore
Hayır yaşadığım hayata göre
Hayır yaşdığım hayata göre
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?