Kişilik & Karakter 2024 şaka mıydı, yoksa kaka 💩 mı oldu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Son bir geriye bakış attığınızda, Bir Tebessümle mi Hayal kırıklığı ile mi veda edersin 2024’e? 2024 şaka mıydı, yoksa kaka 💩 mı oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Bu sene abarttılar, cidden fişekler çok alakasız yerlere uçtu falan. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🤣🤣 sen şaka olmalısın sanırım soruyu okuduğumda inanamıyorum sen mi sordun 😂😂😂 1 3 Yorumla Yamaal 1 yıl burada da baya dün oldu ama kaza olmadı duymadım ben ve açıkcasi ben yeni yılı kutlamam Yorumla Soran 1 yıl Trol soru sordum bu sefer bizim @sozlerin_prensesi kızdı bu soruya …. 😂Diyor ki neden kaka 💩 yazıyorsun soruna … canım mısın diyor 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 🤣🤣🤣haklı gerçekten niye öyle bir şey yazdın Yorumla
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok güzel ve hatırlanası anılarla dolu bir yıldı benim için 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevindim senin adına Yorumla zui777 1 yıl Teşekkürler Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Çok kötü olmuş. Yeni bir yıla bu şekilde girmek üzücü. 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kaka kelimesini kullanman çok saçma 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayda seni sorular sanki çok mantıklı😅Bundan sonra bütün soruları denetle bana ne Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 👍👍 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. en iyisi evde oturmak. 2 1 Yorumla Plaktonpaltosu 1 yıl O kadar haklısın ki akıl mantık devre dışı bıraktım Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bana normal yıl olarak geçti. Ne kaka ne şaka.. 1 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kaka ne? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ohhllhkh Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl sana hangisi oldu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Seneler şaka gibi bence ama devrin şakaları da kaka gibi bence ….Neden gizlendin ki Usta rahatız Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Hayal kırıklığı 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. kötü bir yıldı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sene abarttılar, cidden fişekler çok alakasız yerlere uçtu falan.
🤣🤣 sen şaka olmalısın sanırım soruyu okuduğumda inanamıyorum sen mi sordun 😂😂😂
burada da baya dün oldu ama kaza olmadı duymadım ben ve açıkcasi ben yeni yılı kutlamam
Trol soru sordum bu sefer bizim @sozlerin_prensesi kızdı bu soruya …. 😂
Diyor ki neden kaka 💩 yazıyorsun soruna … canım mısın diyor 😂
🤣🤣🤣haklı gerçekten niye öyle bir şey yazdın
Çok güzel ve hatırlanası anılarla dolu bir yıldı benim için
Sevindim senin adına
Teşekkürler
Çok kötü olmuş. Yeni bir yıla bu şekilde girmek üzücü.
Kaka kelimesini kullanman çok saçma
Hayda seni sorular sanki çok mantıklı😅
Bundan sonra bütün soruları denetle bana ne
👍👍
en iyisi evde oturmak.
O kadar haklısın ki akıl mantık devre dışı bıraktım
Bana normal yıl olarak geçti. Ne kaka ne şaka..
Kaka ne?
Ohhllhkh
sana hangisi oldu
Seneler şaka gibi bence ama devrin şakaları da kaka gibi bence ….
Neden gizlendin ki Usta rahatız
Hayal kırıklığı
Şaka da oldu kaka da
kötü bir yıldı