Bu sene yks ye girdim ve çok kötü geçti dilden girdim ve sıralamı 120 bin falan bekliyorum daha iyisini yapabilirdim ama çok panik yaptım biliyorum çok kötü ydt den de 150 bin kişi mi ne giriyo mezuna bırakıcam zaten seneye 10 15 bine çekebilir miyim
Güncellemeler
1 yıl
120 130 binden dil için 10 15 bine çekmek? İmkansız mı
Olum yazma bana defol git senelerce yan gelip yatıyorsunuz ondan sonra nısıl 10 15 bin sıralama yaparım y@r@k yaparsın 10 15 bin sıralama için senin o masada kaç kere uyuman yorgunluktan belinin ağrıması lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ydt puanı tek başına hesaplanmıyor. Bir de TYT var. Diğer öğrencilerin ne yaptığını bilmediğimiz için sıralama tahmin edilemez
Ydt puan ve sıralamamı hesaplamıştım eğer öyle gelse çeker miyim sizce?
Mümkün tabi
Neredeyse sonlardayım bide stres yaptım ama yine de sağolun
Sınav mı kaldı mk 10 gün önce okdu yeni mi güncellendin
Evet mk
Sizden bi cacık olmaz mk
Nediyon lan
Anlamıyorum knk ydt den nasıl 120 BİM yaparsın ben sallasam daha çok yaparım mk
Düzgün konuşmayı öğren önce
O kadar morelim bozuk sinirliyim ki bu en düzgün halim
Stres yaptım ayrıca seni ilgilendirmez saçma sapan konuşup küfür edeceksen yazma
Umrumda mu ya senin sinirli olman sinirliysen yazma aw
Sınav sonucun açıklansın bir daha bu soruyu sor tyt den 70 net ydt den de 70 net çıkardın mı iş tamam
Bu arada sinirli olman * değil canım canım yorum yazma hesabıma
Lan sıktir git kafanı patlatıcam şimdi yazmıyorum lan yazma sende ne halin barsa gör mk kızı
Yazma yazmıycam
Bok patlatırsın kolaydı sanki arkadaşım
Olum yazma bana defol git senelerce yan gelip yatıyorsunuz ondan sonra nısıl 10 15 bin sıralama yaparım y@r@k yaparsın 10 15 bin sıralama için senin o masada kaç kere uyuman yorgunluktan belinin ağrıması lazım
LAN SANANE
Hastamısın nesin hadi ordan git
S*ktir git
Olum tyt den 105 net yaptım mk kızı seni
Kendini silksen o kadar yapamazsın
105 net yaptın da noldu belli ki adam olamamışsın böyle konuşuyosun s*ktir ordan mk çocu
Nerden adam olamamışım netim konuşur lan kimse ağzıma bakmaz netime bakar yallah
Kes sanane mk
Git b*kunda boğul
Lan hadi yürü git sen tyt de 30 nete devam hadi lan boş yapma
Sen yallah benim hesabımdasın
Tamam gidiyorum yazma
Tamam yallah hade
Sen yazmazsan bende yazmam kışkırtma
Çekersin kendine güven
Of çok stres oldun sınavda zaten daha iyisini yapardım
Ama sağolun
Yarım dideral içerek sınava girebilirsin