Şimdi şöyle ki bence o siteleri önce bir engelle, daha sonrasında hobiler edinmeye çalış bir sürü belki de adını henüz duymadığın hobiler vardır, ayrca partnerle sevişmek bu ihtiyacını azaltır bunu unutma.
Tamam o zaman tek sıkıntı o ama şunu bil ki arkadaş yapman da pek bir fark etmicek senin işin zor, ya da durumu kabullen sonuçta tek değilsin bu konuda dediğim ki partnerin olursa daha iyi olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yapmayın bence haramla
Eğer ailenle yasiyosan veya birileriyle evde tek kalmamaya çalış, ya da odana girme, birileriyle bir arada ol.
Dört yıl bunla mücadele ettim yer yer başardım ama sonunda hep patliyodum ☹️😔😔
Bence bı psikologla görüş bı tanıdığım öyle yapmıştı şu an ne durumda bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla çok zor bir bagimlilikmis
Denedim onuda bı ise yaramadi
Psikologa gönderdi psikolog arkadaş edin vs dedi ama benim çevrem vs de yok arkadaş da edinemedim
Şimdi şöyle ki bence o siteleri önce bir engelle, daha sonrasında hobiler edinmeye çalış bir sürü belki de adını henüz duymadığın hobiler vardır, ayrca partnerle sevişmek bu ihtiyacını azaltır bunu unutma.
Ayrıca spor egzersiz de iyi geliyormuş bu tür alışkanlıklara dene derim
Dil öğreniyorum bide enstrüman kursuna gidiyorum ama işte yalnızlık var kimse yok arkadaş olarak
Tamam o zaman tek sıkıntı o ama şunu bil ki arkadaş yapman da pek bir fark etmicek senin işin zor, ya da durumu kabullen sonuçta tek değilsin bu konuda dediğim ki partnerin olursa daha iyi olur.
Ben evlenmek isterim aslında ama durumum o kadar müsait değil ve sevgilim vs de olmuyo zaten bana psikolog da demişti bunu
Dertlesecek bir insan bile yok
Yazabilirsin istersen 🙂
Yeni yılın kutlu olsun bu arada 🙂
Yazarım ama beni dinlemeyi gercekten istermisin çünkü kaç kişi böyle diyip saçma sapan şey yazmışlardı bana
Seninde kutlu olsun yarım saat sonra donucem sana söz şu an içimi halama döküyorum 🥹
Yaa anladım
Dertlesiriz beraber
Yine gonderemedim
Soruda yazdım yanlışlıkla ya Off jdjd
Evet
Evet
Yine gönderemiyorum ama ya
Ahahahaha
Şans işte xjjx
Kullanıcı adın ne bende gizli üye diyor hala
Son Mohikan olan
Yok telegramim
Hmm anladım
Dene şimdi tekrar
Sonunda jdjd
Harama bakmaktan kastin ne biraz aciklar misin soruyu?
+18 şeyler izliyo işte
Vaow cok zekisin
Of sus
Bi kadinin sacina bakmak da haram mi?
Ondan mı bahsetmis?
+18 şeyler izlemek zaten haramdır, biz önemsemiyoruz bu durumu.
Neyden bahsettigini ogrenmek icin sordum ya zaten başta
Niye woow çok zekisin diye atarlaniyosun o zaman söyledik işte
Neyi onemsemiyorsun
Sordugum soruyu anlamamana sitem ettim biraz
Allahim tm kapa konuyu akıl ver adama
Sana
Ne bana