2 ay once mühendis sarışın inek bi erkekle görüşmeye çıkmıştım ön dişlerinde tartarlar vardı o kdr ileri dereceydi ki diş etleri kıpkırmızı olmuştu 🤢 zaten sogumustum ayıp olmasın diye gitmiştim görüşmeye o görüntüden sonra iyice sogudum bi de bi tane instgramda konuştuğum çocuk vardı gülen bi fotosunu attı ful sarı tartarları selamlıyordu adeta anında görüldü attım sonra da Instagram kapatılmıstı belki de o foto yüzünden
Güncellemeler
1 yıl
Temiz erkek yok ya ıyy
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende kullanmıyorum normal fırçalama ve dil temizliği yetiyor
Iyyy tartar sende de vardır ogk
Yoo yok ki
He he 🤢🖕🏿
Abla orta parmak falan sen Ğalfşsiltğaltşst napıym ağzımın içini mi atayım sana inanma sanki öpüşüceksin
Tm sen dışında diyorum hemcinslerinin çoğu neden ddiş fırcalamaktan bile acizler bakımlı erkek neden yok tr de
Abla bilmiyorum bende ablam olduğundan falan böyleyim heralde ama biraz dikkat ediyorum kendime esmer 1.92yim birde geleceğin red flagi Ğaiflisldşsşfşğa
Ama ergensin işte
E abla herkes geçiyor o dönemden en azından kendime bakıyorum ve genetiğim iyi ama ergen olmaktan mutluyum bu yaşlar birdaha gelmeyecek
22 yasım abla abla diyon da meyse
Abla ne dememi istersin yavrum canım mı diyeyim ahahahah bu arada saol dişimde tartar yok ama evde diş ipim var kullanacağım senin için ama diş ipini ben ara sıra dişimin arası için kullanıyordum tartar arkada onu nasıl kullanıyorsun sen
Benim bahsettigim erkeklerin ön dişleri ve ön iki diş fullll tartar doluydu yoksa nerden göreyim arka dişlerini. Dişi böyleyse kim bilir en son ne zaman yıkanıyor diye de düşündüm. En son ki boca etmişti parfümü ordan işkillendim zaten nasıl pis kokusu varsa parfümü boca etmiş dedim
Anladım abla sağol öpüyorum seni umarım temiz ve uzun birini bulursun iyi akşamlar
İnşallah dua et bana yakışıklı durumu iyi aşırı bakımlı temiz bir erkek bulsun beni
Abla sende güzel ve kız versiyonunu bana et karşılıklı olmuş olsun Ğaşfğaşfğaş
Daha gençsin ilerde inşallah aklı başında işi gücü olan ailesi için çalışan bir baba ve eş olman dileği ile iyi sadık bir kadınla evlen
Amin abla sağolasın teşekkürler
Iğrenç ya siz kızlar zaten nerde bakımsız fakir fukara apaçi var onları buluyosunuz
Kes ya sokaktaki 10 erkekten 8 i boyle illa flört ermeye gerek yok görmek için erkeklerin bakımsızlıgını
Kes ben öyle değilim hiç bi zaman da olmadım
Çoğu diyorum hepsi demiyorum üstüne alınma her boku çok üzülürsün bu hayatta yoksa
Diş ipi tartari gidermezki
Sadece fırcalasan oluşuyor tartar ama benim bahsettiklerim eminim fırçalamıyodu bile🤢
Ben duzenli fircalarin 5 yılda iki defa temislettim gene oldu gene
Benim bahsettiğim bildiğin kalıp gibi ufak tefek normal o kdr tartarlıudı ki çocuk ön diş etleri kıppkırmızıydı 🩸
Milli soru. Kimse fırçalanmiyir
Özellikle erkekler böyle kızların dişi inci gibi yaa erkekler mikrop gibi sogudum iyice