Zaman su gibi akıp gidiyor.
Yarın 2024'e veda ediyoruz. Bu hayatta neler öğrendiniz, neler yaşadınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman su gibi akıp gidiyor.
Yarın 2024'e veda ediyoruz. Bu hayatta neler öğrendiniz, neler yaşadınız?

Hayattan beklentilerim her zaman olmuştur. Sağlık, mutluluk, huzur. İnsanda Ne eksikse en çok onu bekliyor hayatında. Umut ediyorum bir gün beni de bulacaktır. Şu anki halime çok şükür ama neden daha iyisi olmasın ki. İnsanoğlu doyumsuz gerçekten hep daha iyisini istiyor ama bu benimki doyumsuzluktan değil yaşayamamazlıktan belki de. Az yaşayınca ihtiyaç duyuyor yani.
Hayattan beklentim var, ama çok net ve büyük beklentiler değil. Genelde, huzurlu ve dengeli bir yaşam sürmeyi istiyorum. Kendimi keşfetmek, istediğim şekilde yaşamak ve içsel anlamda tatmin olmak önemli. Büyük başarılar ya da büyük değişimler beklemiyorum, ama küçük anların kıymetini bilmek, insanlarla sağlıklı bağlar kurmak ve içsel huzuru bulmak bana yeterli olurdu. Kısacası, hayatın bana sunduğu fırsatlarla barış içinde olmak ve kendi yolumu bulmak istiyorum.
Halen gözlerimi kapatip uyuyunca, sabah kalktiğimda ailemin yaninda, annemin mis gibi kahvaltilik kokusuna, babamin televizyonda haberlerin sesine duyupta uyanacağımın hayeliyle yaşarım...
Hayattan beklentim, Allah’ın rızasına uygun bir yaşam sürmek ve manevi huzura ulaşmak. Elimden geldiğince ibadetlerimi aksatmadan, namazımı kılarak ruhumu beslemek istiyorum. Hayatın geçici olduğunu bilerek, kalıcı olan ahiret için hazırlık yapmak bana güç veriyor. Her günü şükürle karşılayıp sabır ve sevgiyle yaşamak en büyük hedefim.
Cevap
10Cevap
Kalmadı ya umut hep var ama onu bile minimal düzeye çekmiş nefes alıyoruz yalnızca
Hayattan beklentilerim yok ama hayallerim var.
Hayallerim var sadece, beklentim yok fazla.
Biran önce namaz borçlarımı ödenmem lazım gadası
Hayatın bana getireceği bir şey yok
Hayır, bir isteğim olursa kendim alırım zahmet etmesin.
Hayattan değil ama kendimden yana inancım ve azmim sonuna kadar.
Hayır yaşamak istediğim herşeyi fazlasıyla yaşadım. Yamaç paraşütü yapmak da eksik kalsın sorun değil
Var tabii. Kariyerimi biraz daha geliştirmek istiyorum.
Hayallerimi yaşamak istiyorum bunun için zamanı bekliyorum
Her an olucekmiscesine yaşa Kibirlenme fazla güvenme üzülme önce aile önce aile
Hayatı dolu dolu insan gibi yaşamak
Sağlıklı ve mutlu bi ömür istiyorum
Pek beklentim kalmadı.
Evet var.
Evet.
Huzur ve mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?