Benim bir beklentim yok öylece dümdüz yaşıyorum.
Peki ya siz?
Peki ya siz?
Hayat cogunlukla beklentilerinize karsılık vermez siz ekdiğinizi biçersiniz. Hayaller planlar hepimizin az cok vardır da bu hayattan beklenti midir bilemedim hayattan ben bir şey beklemiyorum ben kendim yapmayı deniyorum bana karısmasın yeter :) sanırım beklentim bu olabilir.
Hayatımıza girip çıkanlar, aldığımız ve gördüğümüz sevgiler, sürekli çekilen çileler her ne olursa olsun efendim, hayattan, yani kaderden asla umudumuzu kaybetmemek lazımdır.. Çünkü bize verilen bu hayatı bi başkaları yüzünden heba etmeye ve ümit kesmeye hakkımız yoktur efendim.. Zaten boyun büküp pes edersek karşı tarafı mutlu etmiş olur ve onları kazandırmış oluruz.. Onların isteklerini yerine getirmiş oluruz.. Bakın efendim bu hayatı bize veren RABBİMİZ, önce bizden hesap soracak neden sahip çıkmadın hayatına diye neden pes ettin diye.. O yüzden efendim asla ümidinizi kesmeyin.. Siz hayatınızdaki kişileri değil, hayatınızda ki kişiler sizi kaybetti bunu unutmayın olur mu..
Rica ederim...
30 yaşıma girdiğim ilk gün,
Belirlediğim bazı kriterleri yerine getirmiş olmak ve hayalimdeki "ben" e en yakın kişi olmak istiyorum.
Bunun dışında şu an bir planım yok, sadece bu plana yönelik yaşıyorum hayatımı.
Sonrası kader artık..
İyi geceler.
hayattan değil de kendimden beklentilerim var.
Cevap
10Cevap
Beklentiyi yitirdim gülümseyerek hayal kuruyorum sadece
Mutlu bir evlilik yapıp çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum
@drertan43 bulamıyorum bay doğruyu
@drertan43 küçüksün çocuk 😂
Vay be isteğe bakarmısın
İsteğine kavuşmak çok basit ama sende bişey vardır
@KaptanMagaralı basit değil aslında en zor şey hayatta, evlilik konusunda doğru seçimi yapmak ve doğru kişiyi bulmak
Herkesin yanlışları var
Doğru insan diye bişey yok
Doğruya yakın olanı bulmak gerek
Evlilik çok büyük bir piyango
Kimisine büyük ikramiye kimisine amorti bile çıkmıyor
@KaptanMagaralı sana ne çıktı?
Amorti bile çıkmadı Dul ikramiyesi var😂😂
@KaptanMagaralı boşanmalar da çok arttı tabi
Kesinlikle Cok şükür cocuk yok
Evlilik güzel şey ama gecim derdi gelecek kaygısı ve sorumluluklar yıpratıyor insanı
Ani yaşayıp zamanı geldiğinde ölmek
Kalmadı artık, ölümden başka...
Var Zengin olup istediğim herşeyi elde etmek
O kadar çok var ki
Hangi birini sayayım
İnsanı yaşatan ümitlerdir. Nasıl olmaz beklentimiz
Aynen
uyurken kucagima aleyna tilki dussun
Yok.
Yok akışına bıraktım
Muhteşem bir karıyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?