Sevmediğin şeye mahkum olmak kadar zor bir şey yok tecrübe ile sabit.
Sevdiğin şeyin yerini bir şekilde dolduruyorsun zamanla unutuyorsun fakat ya mahkumiyet😒
Sevmediğin şeye mahkum olmak kadar zor bir şey yok tecrübe ile sabit.
Sevdiğin şeyin yerini bir şekilde dolduruyorsun zamanla unutuyorsun fakat ya mahkumiyet😒
Sevdiğin bir şeyden vazgeçmek daha derin bir yara açar. Çünkü o şey, seni sen yapan bir parçadır; bırakmak, kendi benliğinden ödün vermek gibidir. Sevmediğin bir şeye mahkum olmaksa acı verir, ama içinde bir umut taşır: Kaçışın ya da değişimin mümkün olabileceğine dair. Sevdiğinden vazgeçmek ise bir yitiştir; o boşluk, dolmaz. Hangisinin daha zor olduğu, insanın ne kadar dayanabileceği ve neyi daha çok önemseyip özleyeceğiyle ilgilidir. Ama gerçek şu ki, her ikisi de ağırdır; birinin kalbini, diğerinin ruhunu ezer.
sevmediğim bir şeye mahkum olmak daha zordur benim için. çünkü sevdiğim bir şeyden vaz geçerim buna da zamanla alışırım dert değil ama sevmediğim bir şeye sürekli mauruz kalmak maalesef katlanılır gibi değil benim için.
Sevmediğim şeyi sevmem mümkün değil.. Ne kadar zaman geçerse geçsin, sevemem asla ama sevdiğim bir şeyin yokluğuna alışırım zamanla.. Aklıma daha az gelir.. Unutamam belki ama eskisi kadar yakmaz canımı..
Cevap
3Cevap
Sevmediğin birşeye mahkum olmak.. İkisinide yaşamış biri olarak söylüyorum
Sevmediğim bir şeye mahkum olmak beni mahveder
Sevmediğin bir şeye mecbur kalmak..
sevmediğin bir şeye mahkum olmaktır bence
Sevmediğin şeye mahkum olmak berbat
Sevmediğin şeye mahkum olmak
Sevmediğin şeye mahkum olmak zor
Mahkum olmak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?