Görmezden mi gelirsiniz, uğraşır mısınız ne yaparsız?

Görmezden mi gelirsiniz, uğraşır mısınız ne yaparsız?

Olabildiğince herkese saygılı bir insanım. Tabiki bana saygısızlık yapılmadığı sürece. Sevmesem ve görüşlerini desteklemesem de çizgimi bozmam. Hoşlanmadığım ve sevmediğim insanlarla aynı ortamda zorunda olmadıkça bulunmak istemem. Eğer ki bir aradaysak da kırılmasın diye sahte sahte gülemem. Hoşlanmadığımı zaten biliyordur karşı taraf ve uzak dururum. Bunun dışında nötr olur tavırlarım. Ki kaldı ki bana göre olması gereken de budur. Kolay kolay sataşmalara bile reaksiyon vermem sallamam. Gereksiz polemiklere gerek yok
Muhatap olmam yokmuş gibi davranırım ama mecburen bi ortamda bulunmam gerekiyosa mutlaka tavırlarımla belli ederim elimde değil ters cevap veririm yüzüne bakmam laf çarpıcak bişey bulurum yani ama tartışmaya girmem seviyesine düşmemek için sadece bakışlarımla ve konuşmalarımla belli ederim gülümseyerek lafımı söyler ve susarım.
Sevmediğim insanlara mesafeli ve saygılı davranırım. Bir keresinde biriyle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldım. Duygularımı bir kenara bırakıp profesyonel davrandım. Gereksiz tartışmalardan kaçının ve sınırlarını koru. Bu yaklaşım, hem huzurunu hem de saygınlığını korumak için yardımcı olur. Saygı, mesafe ve nezaket her zaman kazandırır.
Cevap
28Cevap
sevmediğim insanlardan uzak dururum ben direk.. hayatımda ya da yakınımda hiç bir şekilde istemem ve buna izin de vermem.
Sevmediğim insanlardan uzak dururum. Ya da mecburi aynı ortamdaysak bunu alenen belli ederim asla saklamak yok yapımda.
Gerçekten sevmiyorsam görmezden gelirim
Benide görmesine müsade etmem
Aynı ortamlarda bulunmam
Ne gerek var kendimi yoramam
Rahatsız olduğum insanlarla hiç bir şekilde iletişim kurmam gerek yok🙃😂
Ben duygularımı kolayca saklayamadığım için iyiymiş gibi davranmakla hiç uğraşamam. Muhtemelen sevmediğim insanla aynı ortamda ‘memnuniyetsiz bir surat ifadesi’ kaçınılmaz olurdu.
İnsanları severim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Enazından belli dereceye kadar tolere ederim.
Sevğim insan da sevmedim insanda aynı muameleyi görür çok fark olmaz sevmediğim kişi ile ilişkim farklı olur
Uğraşmam sevmediğimi zaten belli ederim konuşurken bakarken bile anlayabilir. Ama saygısızlık yapmadan
Çok çabuk soğuyorum, ama aynı işyerindeysek o zaman işler kötü olabiliyor çünkü bazan o kadar da uzağa gidemiyorsun...
Yok sayarım, sevmediğim insanlarla uğraşmak adetim değildir yani onlarla uğraşarak vakit kaybedemem
Görmezden geliyorum öyle insanları.. Ne iyi ne de kötü yaklaşımım olmuyor.. Bunu zaten çok net bir şekilde hissettiririm karşımdakine..
Sevmesem de saygısızlık yapılmadığı sürece bir selam veririm mesafeli dururum
Görmezden gelirim. Aksi takdir de keyfim kaçar.
Birini değersizleştirmenin en güzel yolu, yok saymak. Yok sayarım uğraşmam
Yok gibi davranırım. Sevdiklerimle uğraşırım
Görmezden gelirim yokmuş gibi ya da ordaymışta saksıymış gibi...
yokmuş gibi davranırım
Görmezden gelme en iyi uğraşma biçimidir
Seviyormuş gibi... Farkı anlayamazlar;)
Görmezden gelirim varlığını sorgular
Muhatap olmamayı tercih ediyorum.
Görmezden geliyorum yok sayıyorum
Hiçbişe yapmam
Hiç davranmayarak😀
davranmam, çünkü yanımda olamaz
Soğuk, ilgisiz, umursamaz 😃
Sevmiyorsam nötr olurum muhabbet etmem ilgilenmem
Sevmediklerime vakit ayırmam ben
Yokmuş gibi yaparım
Benle uğraşırsa uğraşırım, uğraşmazsa yok sayarım
Görmezden gelirim net
Kötü davranmam görmezden gelirim
Genelde görmezden gelirim. Muhatap olmam.
Canım sıkılıyorsa uğraşırım
Zihnimden siliyorum, yer kaplamamalılar..
Hayattan soğuturum
Herkese standart
Görmezden gelirim
Davranmam
Görmezden gelirim
soğuk ve mesafeli
Görmezden gelirim
Tersleyip sürekli yapmadığım bisey de değil xjjsjs
Görmezden geliyorum
Ben görmem şahsen öyle yapıyorum
Uğraşmam
Engel atacağım