Huyundan, suyundan hoşlanmadığınız fakat aynı ortamda bulunmak zorunda kaldığınız insanlara nasıl davranırsınız? Soğuk, mesafeli mi durursunuz yoksa belli etmemeye mi çalışırsınız?
Merhaba.. Olabildiğince herkese saygılı bir insanım.. Tabi ki bana saygısızlık yapılmadığı sürece.. Sevmesem ve görüşlerini desteklemesem de olabildiğince çizgimi bozmam.. Hoşlanmadığım ve sevmediğim insanlarla aynı ortamda zorunda olmadıkça bulunmak istemem.. Eğer ki bir aradaysak da kırılmasın diye sahte sahte gülemem.. Hoşlanmadığımı zaten biliyordur karşı taraf ve uzak dururum.. Bunun dışında nötr olur tavırlarım.. Ki kaldı ki bana göre olması gereken de budur.. Kolay kolay sataşmalara bile reaksiyon vermem sallamam.. Keyifli akşamlar..
Aynı ortamı paylaşmak zorunda olduğum ve aynı zamanda hoşlanmadığım insanı görmezden gelirim. İş yaşantımda yaşadığım durumlardı. Mecburi konuşmalar olur ama mesafe dahilinde. Duygu durumundan daha önemli bişey varsa o da iş ahlakı ve saygıdır. En azından karşı tarafta da iş ahlakı ve saygı vardı ve çok ta çekilmez değildi o ortam.
Muhattap olmuyorum. Surekli mimik kullanan biri oldugum icin hoslanmadigim zmn belli ediyorum. Yuzunede soyluyorum ztn senin enerjinden hoslanmiyorum falan diyorum birini sevmezsem. Hatta uyaririm bulundugum ortamda benle muhattap olma derim. Sahte davranmayi sevmiyorum. Cookk gicik oldugum zmn cekinmeden soylerim hislerimi. Ama daha onyargiliysam ve tanimiyorsam biraz beklerim gozlemlerim.
Mesafeli, soğuk, suratı asık bir vaziyette dururum. Sevmediği insanlara gülücük saçan kişiler var bir de. Onlardan olamadım, olmak da istemedim. Riyakârlıktan haz etmem.
Selam, Eğer muhatap olmaya mecbursam hiç bir şey belli etmem. Bu konuda başarılıyımdır. Ancak mesafemi korurum. O sınırı geçmesine izin vermem. O noktada anlar bazıları.