Yakın arkadaşım niye böyle?

Lise son öğrencisiyim lisede tanıstıgım bi kız var o benim en yakın arkadasım bende onun. Ama bazı hareketlerini farkediyordum mesela ilgi cekmek icin söyleniyodu bagırıyodu milleti eleştiriyodu falan filan dost acı söyler diye bu yaptıklarını yüzüne söyledim hareketlerine dikkat et sana yakışmıyor diye. Ama bi olay daha var. Benim 6 aylık bi ilişkim oldu gecen sene ve bu çocukta arkadasımın sevgilisine arkadasıydı bizi onlar ayarlamıstı yani. Ben bu cocugun arkasından gecen sene cok üzülmüştüm birbirimizi cok seviyoduk falan ama ben barısmadım öyle kaldı ikimizinde birbirimize hisleri bitti. Neyse ben arkadasımla aramı actım çünkü nerde nasıl davranacagını bilmiyordu olgunum diye geziyordu ki asla olgunlaşamamış daha.1 aydır konuşmuyorum kendisiyle beni gördüğünde falan bi farkedeyim kendisini diye hallere giriyor. Ve bu arkadasım benim eski sevgilim hakkında konuşuyor bende dedim ki konusmanı istemiyorum ben bile konusunu açmıyorum artık sana ne oluyor dedim dediki bana senin eski sevgilinse benim arkadaşım? O an kendimi zor tuttum bişey demedim. Sonralarda cocuk yakın arkadasım olacak kızın Beyza diye bi arkadası var onunla flörtlesmeye başlamış. Arkadasımda hep karısıyomus yazışmalarına işte o çocuk böyle şöyle diye. En son eskisevgilim demişki konustugu kıza;Sana bu lafları yanındaki kız söylüyor dimi demis. Yakın arkadasım da bunubana anlattı bende dedimki;Kusura bakma kanka ama eski sevgilim haklı dedim o gündür bu gündür konuşmuyoruz
Güncellemeler
1 yıl
Ve bu arkadasımdan artık soğuyorum kendisi beni çok sever herseyini bilirim beni en yakın arkadaşı olarak görüyor hatta barısmak istiyor ama benim tahammülüm kalmadı artık hareketlerine çeki düzen vermesi gerekiyor sizce ne yapmalıyım
Yakın arkadaşım niye böyle?