Cesur olduğumu düşünüyorum. Köpeklere karşı değilim ama bu gerçek köpeklere karşı. Onlardan çok korkuyorum fobim var çünkü köpeklere karşı. Diğer konularda maddi olarak olanlarda düşünerek planlı hareket ederim. Rastgele bir işe kalkışmam yani. Bazı yerde cesurluk fayda etmiyor. Ayağını yorganına göre uzatmam lazım demişler ya o doğru. O yüzden hesabını kitabını bileceğin yerlerde cesurluk geçersiz bence.
46. yasindayim ve Alevi Bektaşi inancında solcu bir insanim Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Bende ailemde çok bedeller ödedik
Hayır çok fazla cesur insan değilim ama yerine göre cesur olmayı severim yani cesur'uluk yapacağım diye veya karşımdaki insana kendimi ispat edeceğim diye yapamayacağım şeylerin sözünü vermem ya da yapamayacağım işlerin içerisine girmeyi tercih etmem. Mantığımı kullanarak ve olup olmayacak şeyleri tartarak hareket ederim.
Cesaret en yüce erdemlerden birisidir, cesur olmak zorundaydım yoksa bu hayat denen savaşı çoktan kaybetmiştim başka çarem yoktu, hayatım hep savaşmakla geçti kötü düşünen insanlarla bu gerçekten yorucu oluyor.