Kişilik & Karakter Evden gelin çıkarken nasıl çıkmak istersiniz hayaliniz nedir? Sendee Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bence direk kuaförden salona geçmek Evden gelin çıkarken nasıl çıkmak istersiniz hayaliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayalim yok maalesef 0 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Günümüz kızları belinde kırmızı kuşakla çıkmak istemiyor sebebi yapılan hatalar mı yoksa başka sebebe mı var😄 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl şu an evlilik düşüncem yok, psikolojim kötü 0 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Ben damadım, gelin olan düşünsün. 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Çıkmayın 😂 0 1 Yorumla Zuzummm06 1 yıl Mantıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayalim yok maalesef
Günümüz kızları belinde kırmızı kuşakla çıkmak istemiyor sebebi yapılan hatalar mı yoksa başka sebebe mı var😄
şu an evlilik düşüncem yok, psikolojim kötü
Kizzz cikmissin zaten
Ben damadım, gelin olan düşünsün.
Çıkmayın 😂
Mantıklı