Günaydııııınn 🌸🌸
Önemli ya da önemsiz olaylara karşı 3 maymunu oynayabilir misin? Kendi adıma sessiz kalmayı pek başarabilen biri olmadığım için hep özenmişimdir böyle insanlara...
Sen başarabiliyor musun bunu?

Günaydııııınn 🌸🌸
Önemli ya da önemsiz olaylara karşı 3 maymunu oynayabilir misin? Kendi adıma sessiz kalmayı pek başarabilen biri olmadığım için hep özenmişimdir böyle insanlara...
Sen başarabiliyor musun bunu?

Başaramıyorum asla. Bir haksızlık olduğu zaman kim olursa olsun döşümanın bile olsa haksızlık yapılan sevmediğim bir insan bile olsa karşılarında dururum. Benim için hak hukuk adalet çok önemlidir. Kimsenin hakkını da yemem kimsenin hakkını da yedirmem. Ne olursa olsun doğru tektir bir tanedir o da hakkıyla yerini bulmalıdır. Yine aynı şekilde herhangi bir olay olduğunda olaylara da kayıtsız kalamıyorum. Kişilere illaki bir yardımın dokunması için çabalıyorum. Bu kişi sevdiğim birisi ise daha alacağını gönülden yapıyorum yardımı. Tabii sonradan değeri ne kadar bekliyor bilmiyor o meçhul.
Sonunda dışlanan da sen oluyorsundur bence 😂
Herşeyi biliyorsun işte 😄
Ahahah biliyorum biliyorum 😂
🌹😄🤭
ben sevdiklerime karşı asla sessiz kalamam tabi ki de dertleri sıkıntıları varsa her zaman yanlarında olurum onların. ama bunun dışında beni ilgilendirmeyen konuları da takmıyorum hiç bir şekilde kim ne yaparsa yapsın modundayım.. bana dokunmasınlar yeterdir çünkü bazen iyilik yapıyorsun ama karşında ki sana sadece kötülük yapıyor değer bilmiyor senin değerini
Evet bu konuma çok düşsem de benim vicdanım rahat olduğu için kafam da rahat oluyor 😂
Bence de 😂
Asla bir şeyler yapamıyorsam ya da elimden bir şey gelmiyorsa bile bu sefer lafımı esirgemem ve görmedim duymadım bilmiyorum tarzı insanlardan da hazetmem canlarını yakarım ama hani bazı insanlar vardır ses çıkarmayı da beceremez orada bile batırır işte o zaman da o insanları susturmak gerekiyor ne yazık ki bir sus kardeşim demek gerekiyor ya da kendim için konuşacak olursam gerçekten bilmediğim bilgimin olmadığı bir konuysa bazen yanlış bir şey yapmamak ve söylememek adına geri planda kalabilirim en azından işin doğrusunu öğrenene kadar
Cevap
20Cevap
Yok ya başaramıyorum. Bende bu kafada olmak isterdim. Ama değilim maalesef 🤦♀️
Genelde biz kadınlar için çok daha zor zaten
Aksine alakam olmayan şeylerde bile varsa haksızlık duramiyorum
Konuya ve kisiye göre değişir.
Sevdiğim insanlara her zaman hassas ve sahiplenici, koruyucu olurum, dertlerini derdim bilirim. Değmeyen hainleri ve nankörleri ise görmem, duymam, bilmem, onlara üç maymun değil üç goril olurum sdfsdfdf🍎💎
İyi dedin onu ahdjfj
Tam tersiyim. Beni alakadar etmeyen şeylerde bile yardıma koşarım.
Çok bıçaklı kavga ayırmışlığım, sokakta gördüğüm çevresi akbaba kaynayan genç sarhoş kadınları 'A a arkadaşım ne yapıyorsun burada?' diye yanıma katıp ayıltıp otobüs durağına bırakmışlığım vardır.
Daha birkaç hafta on evimin önündeki kavgayı ayırdım sabah 4'te. Aileme anlatırken durumu onların yanlarına gittim dediğimde hepsi kafayı yedi ya bıçakları olsa bla bla. Ailem cidden tanımıyor beni...
Çiçeğim bu cevvaliğini çok belli edenlerdensin sen de bence 😍😍
Yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki biri sinirini bozsa dövermişsin havası geliyor 😂😂
😁😁😂😂😂
Maruz kalarak bunu yapmak değil o zaman çok can sıkıcı veya müdahale edilmesi gereken şeylere etmemek zor olabiliyor.
Fakat hiç maruz kalmayacak bir ortam oluşturmak ve orada kalmak evet.
Yoksa sosyal bir dünyadayız bunun sonu yok 🙃
Evet haklısın, zorunda bırakılınca daha da fitilleniyorum ben 😂
Ben böyle her şeyi kendime dert etmeye devam ettikçe olaylar bitmez bende sjdjfjg
Hayır, görmedim, duymadım, bilmiyorum insanı değilim. Yaşadıklarım bana, sorunları görmezden gelmenin onları çözmediğini öğretti. Karşılaştığım olaylara kayıtsız kalmak yerine, analiz eder, anlamaya çalışırım. Tecrübelerim, bazen sessiz kalmanın huzuru koruduğunu gösterse de, gerektiğinde konuşmanın ve tepki vermenin insan ilişkilerinde güveni sağladığını kanıtladı.
Bu durum bana pek etik gelmiyor.. Çünkü görmediğim, duymadığım, bilip de bilmiyorum dediğim her an birilerine haksızlık yapılmasına ortak olmuş oluyorum.. Vicdanımın buna izin vermesi mümkün değil..
Ben de aynı fikirde olduğum için olaylara dahil oluyorum istemsizce 🙃
Bazen insan olduğumdan bile şüphe ediyorum ya ben :)
Bu ülkede böyle yaşamak imkansız. Ama bu imkansızlığı yaşayan yığınla insanın varlığı da bir gerçek.
Çok var gerçekten öylesi
Maalesef haddinden fazla.
Görürsem, duyarsam içinden geçerim insanıyım Lulum🫢
Shshshsh onun farkındayım zaten çiçeğim ve çok yakışıyor sana 🫢😂😂
Her ortama bir çiçeğim lazım diye ben de senin gibiyim 🤪😂😂
Devaaaam çiçeğim devam 🫢😂
Vicdanen rahat olamadığım için ben de aynı senin gibiyim kankam
Sanki olması gereken buymuş gibi geliyor 🤷🏻♀️😅
Tam tersiyim inceldiği yerden kopsun valla umrumda olmaz haksızlığa karşı tavrım nettir ağzımda bozuktur 😬
Bazı durumlarda bunlar iyi geliyor görmedim duymadım bilmiyorum kimse umurumda değil ne yaparsanız yapın der gibi
Herkes ne 💩 yiyorsa yesin ama bana bulaşmasın insanıyım (evet)
Karışmamam gereken bir olaysa ya da benim dışımda gelişen bir şeyse bir yere çekirge misali bir susarım iki görmem üç duymam dörtte hem görürüm, hem duyarım hemde bilirim😌
Bendeğilim o. Haklı kimse hakkını alır. Babamı bile tanımam
Valla ben Ben maymun değilim görmesin, duymasın, kesin bilir diyeceğin bir kişiyim
Hayır çabalasamda olamam yerine ve duruma göre mutlaka görür duyar bilirim 😂
Gördüm duydum biliyom ama zararın dokunmadigi sürece susuyorum 🤣 insanıyım ben 😂
Dünyanın olayı bitmez. O yüzden vicdanen çok rahatsız olmadıkça kimseye karışmıyorum
Önemsiz olaylara karşı kılım kıpırdamaz uzaktan seyrederim.
Ben öyleyim, zaten herkes bildiğini okuyor.
Dış görüşe kapalı insanlara ne anlatacaksın.
boş ver.
Günaydınnnnnnnnnn😂
İyi bayramlar 🤪😂
İyi bayramlar 😂
Hayırlı kandiller 🤪😂
aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey
Ahdbfbf bunu yapabilmek önemli 😂😂
Hayır ya hic böyle değilim bı yerde yanlış varsa onu duzeltmem gerekiyo gibi hissediyorum
Duruma göre değişir üstüne vazife olmayan hiçbir işe karışmam
Gördüm, duydum, bildim insanıyım.
Hayır değilim
Evet bende öyleyim sanırım hahsh 🙈🙉🙊
Gerektiği yerde başarırım
Evet ama konudan konuya değişir bu tutumum
Hep başroldeyim maalesef
Konuya bağlı bazen öyle olmak gerekiyor
Evli misin
Evet öyleyim
Evet😃
Pek değil