Kişilik & Karakter Size "İyi ki tanımışım onu." dedirten biri oldu mu? Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Hayatımıza birçok insan girer çıkar ama bazıları başkadır. Bu his oluştu mu sizde hiç? Size "İyi ki tanımışım onu." dedirten biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet iyi ki tanımışım dediğim insanlar var biri de sensin 😃 1 1 Yorumla Olympe +1 yıl Yaaa teşekkür ederim 😂 duygulandım🥲 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır olmadı maalesef.. ama kendimi iyi ki tanımışım diyorum 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pek olmadı, bana diyen hiç olmadı.😅 1 2 Yorumla Olympe +1 yıl En azından kendini biliyorsun 😂 Yorumla u OurangMedan +1 yıl Her zaman😅 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şimdi ben biraz bu zamanın insanı değilim kimsenin hayatına girmedim değerli biri olursa girersem galiba nikâh masasına oturdur 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oldu da kaybettik be keenks. Olsun iyi ki tanımışım puashjdhasdhasjhda 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bazısı iyi olarak bazısı kötü olarak da olsa dedirtti her şey bi şeyler kattı hayatıma 1 0 Yorumla
h-ibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl arkadaş olarak evet oldu sevgili olaraksa şu anki sevgilim o hissi oluşturuyor bende 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç demedim genelde sonradan keşke tanımasaydım çok yanlış tanımışım diye yanılırım 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir liseden bir de üniversiteden iki arkadaşım için dedim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Evet oldu.. :D 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoo işte tanıdık ettik. İyi ki demem 😂 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İyiki kimi tanıdın sen 😒 1 1 Yorumla Olympe +1 yıl Canım kendimi 😂😂 iyi ki varım Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Genelde keşke tanımasaydım diyorum 4 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet oldu . İyi ki de tanımışım kendisini. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Keşke tanımasaydım diyen daha çok oldu... 1 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. HAYIR olsunda istemem 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet oldu... 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet hepsi bebeklerim olduuu 😍 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kendimi tanımışım sonsuz şükürler olsun 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Yakın arkadaşlarım dostlarım vb. 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Çok oldu o konuda şanslıyım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Evet oldu 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Henüz kimse 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lise arkadaşım 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oldu :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Oldu tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet iyi ki tanımışım dediğim insanlar var biri de sensin 😃
Yaaa teşekkür ederim 😂 duygulandım🥲
Hayır olmadı maalesef.. ama kendimi iyi ki tanımışım diyorum
Pek olmadı, bana diyen hiç olmadı.😅
En azından kendini biliyorsun 😂
Her zaman😅
Şimdi ben biraz bu zamanın insanı değilim kimsenin hayatına girmedim değerli biri olursa girersem galiba nikâh masasına oturdur
Oldu da kaybettik be keenks. Olsun iyi ki tanımışım puashjdhasdhasjhda
Bazısı iyi olarak bazısı kötü olarak da olsa dedirtti her şey bi şeyler kattı hayatıma
arkadaş olarak evet oldu sevgili olaraksa şu anki sevgilim o hissi oluşturuyor bende
hiç demedim genelde sonradan keşke tanımasaydım çok yanlış tanımışım diye yanılırım
Bir liseden bir de üniversiteden iki arkadaşım için dedim
Evet oldu.. :D
Yoo işte tanıdık ettik. İyi ki demem 😂
İyiki kimi tanıdın sen 😒
Canım kendimi 😂😂 iyi ki varım
Genelde keşke tanımasaydım diyorum
Evet oldu . İyi ki de tanımışım kendisini.
Keşke tanımasaydım diyen daha çok oldu...
Var bir iki kişi
HAYIR olsunda istemem
Tabiki de oldu. İyi ki varlar.
Evet oldu...
Sevgili değilde insan olarak evet 🙏
Evet hepsi bebeklerim olduuu 😍
Kendimi tanımışım sonsuz şükürler olsun 🍀🗝️
Yakın arkadaşlarım dostlarım vb.
Çok oldu o konuda şanslıyım
Dedim ama şimdi ise pişmanım
Hiç olmadı şu ana kadar
Yok hic olmadı.