Arkadaşım evlenince beni sattı?

Evleneli 2 yıl oldu bir gün belki kendi isteğiyle beni çağırmıştır evine. Evli olan o ben onun ne zaman müsait olacağını bilemem. O yüzden onun teklif etmesi lazım. Bir keresinde ben sordum müsait bi zamanda geleyim diye ben sana haber vericem canım dedi. Neyse bak çağırdı ama eski sohbeti yok. Lisede sürekli derdini dinler çözümler üretirdim. Sevgilisiyle buluşmak için benle buluşucam derdi benle biraz oturur sonra sevgilisiyle takılırdı. Her şeyine koştum. Düğün fotoğrafçılığını, kendi isteğimle ben yaptım. O zaman yaparken mutluydum da. Kaç yıl dost oldum ona. Şimdi zamanında güvenmediği insanlarla sıkı fıkı sürekli fotoğraf reels atıyor. Evlerimiz yürüyerek15 dk mesafede. Ben üniversitedeyken kendisi aile evinde olduğu zamanda arkadaşlarınla fotoğraf atıyorsun ben çok üzülüyorum. Benim üniden arkadaşım kalmadı demişti. Bunun üzerine ben instagrama fotoğraf atmayı azaltmıştım. Sevgilinle evlenince noldu artık dertleşeceğin sorunlar ortadan kalktı artık eğlencelik arkadaşlıklar mı favorin? Körün gözü açılınca ilk bastonunu atarmış.

Arkadaşım evlenince beni sattı?