Çok boğulmuş hissediyorum napmalıyım?

Yazdan önce babam anneme şiddet uyguladı ve ben buna yıllarca katlanıp susmuştum en sonunda o gün evden gidip polise şikayet ettim sonra en yakın arkadaşım bile destek olmadı biraz param vardı ve yazın üniversite şehrimde ev tutup çalıştım sonra 3 ay sonunda babam aradı ve barıştık tam anlamıyla barışmasam da tamam dedim bir şeyler az da olsa düzelirken istismara uğradım ve onun davası oldu ailesi üzerimde geldi arkadaşları falan bi de küçük şehir okula gitmedim bi süre üstüne okula gidiyorken devamsızlık sınırındaydım ve ayağım kırıldı iyice koptum iyileşince gittim biraz ama kafam dağıldı babam az para vermeye başladı işe girdim okulu iyice aksattım zaten bundan önceki sene babamla problemler yüzünden depresyona girip bir seneyi çöp etmiştim ve alttan alıyordum üstelik bölümü sevmiyorum sırf babamdan kaçmak için seçmiştim ve şehirden de nefret etmeye başladım ama alışkınım buraya bir yandan sevmezken bir yandan seviyorum 3. Senem ama yine bu dönem kalacağıma eminim ve baya boktan hissediyorum vizelerimin çoğu 0 ve devamsızlık ama bunun için çabalamak yerine kaçmak için bir şeyler yaptım şimdiyse çuvallamış hissediyorum işi bıraktım yine param yok okul kötü ask meşk meselerine girmiyorum bile çünkü ondan önce çok ciddi şeyler var 20 yaşında bir kız olarak sorun haline bile getiremiyorum aşkı
Çok boğulmuş hissediyorum napmalıyım?