Boğuluyor gibi hissediyorum neden hep böyleyim uyuyamıyorum sürekli için kaniyo sürekli ağlıyorum ne kdr surucek bu acı neden hiç mutlu olamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Depresyondasın, 3 yıl depresyondan çıkamadığım oldu fakat artık kurtuldum depresyondan, sosyalleşmeyi dene kendine bak, muhtemelen dışarı çıkmayı da sevmiyorsundur ama dışarı çık sevdiğin yerlere git eğlenmeye çalış yeni insanlarla tanışmayı dene bir süreden sonra kendini sevmeye başlarsın sanırım
114 Yorumla
Soran1 yılKısıtlayıcı bir ailem var dışarı adım atmıyor um
- 1 yıl
Kapalı misin
Soran1 yıl@Imamin_DAMADI kapalı değilim zorluyor lar kapan diye ama yaomiyorum
Soran1 yılDış gösterdim öldür Mekke tehtit edildim sonuç bu
Soran1 yıl22 ama özgür değilim 4 yaşındaki çocuk muamelesi görüyor um
- 1 yıl
Ailen muhafazakar mi
Soran1 yılÜniversite okudum ama başka il de çalışmam izin verilmiyo
- 1 yıl
Cok baskıcı ailen var
Soran1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Herkesin bir yorumu var ama seni çok iyi anlıyorum. O dönemden kısa süre önce kurtuldum. Ve çok sevdiğim barmen bir abime bu durumu anlattığımda tek bir cümle soylemişti. O an anladığımı ama nasıl yapacağımı bilmediğimi söyledim ama anladım ki çok doğru bir söz. Söylediği cümle şuydu " Ânı yaşamayı öğren, gerisini boş ver " bunu yapmayı öğren kim ne derse desin o zaman bambaşka bir hayat yaşayacaksın. İyi geceler dilerim :)
26 Yorumla
Soran1 yılTavsiyem için teşekkür ederim ama ne arkadaşım ne de yardım eden ailem var aksine hepsi bana düşman gibi
- 1 yıl
Evlen kurtul
Soran1 yıl@Imamin_DAMADI beni kimse mutlu edemez ki belki eşim de aynısı olucak
Soran1 yılYetmiyor maalesef mesaj atamıyor um
- 1 yıl
Böyle düşünsen sonun hüsrandir yazık olur sana
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBize ne?
İnsanlar açlıktan ölüyor
Bize ne senden ya?
Seni mi düşünücez mız mız kez... ban seni00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence en mantıklısı intihar diye düşünüyorum korkmuyorsan eğer
091 Yorumla
Soran1 yılDenedim çok 10 yaşından beri aklımda olan şey ama beceremedim ki sanırım az kaldı ona da
Cevap sahibi1 yılİstersen silahla deneyebilirsin biraz alkol al sarhoş olduğunda sıkmayı dene belki o şekilde olur
Cevap sahibi1 yılZaten kendiside ölmek istiyor hepimiz birgün ölmüyecekmiyiz
- 1 yıl
Ölmek isteyebilir ama bu hayata bir kez geliyoruz ve daha 22 yaşında, ölümden sonrası yoksa sadece yok olup gitmek ürkütücü, bunu göze almakta büyük bir saçmalık olur bu yüzden hayatını yaşasın ailesi ile küssün gerekirse işe girsin kendi evini tutsun anı yaşasın, benim ailemde baskıcıydı bende konuşmuyorum şu an
- 1 yıl
Şunu bi moda şikayet edin. ya
- 1 yıl
Bu arada ölümden sonra hayat var
Cevap sahibi1 yılGördünmü
Cevap sahibi1 yılKaç kere öldün
- 1 yıl
Kesin kanıt sana göre nedir
Cevap sahibi1 yılKaç kere öldün dostum
- 1 yıl
Görüş sahibi Türkiye nin cumhur başkanı kim
Cevap sahibi1 yıl2. Murat
Cevap sahibi1 yılBen bu konuları on sene önce düşünüyordum sesinizi kesin yatın öldükten sonra görürsünüz ne olucağını varsayımla konuşmayın
- 1 yıl
zxkaa diyecek biseyim yok , merak edip sorsan diyecek çok şeyim var da
- 1 yıl
Varsayım üzerine konuşacak olursak ya ahiret var diye bi soru sorarsa sana birisi ne dersin
Cevap sahibi1 yılYa yoksa derim
- 1 yıl
Sen Yüce İslam a uygun yaşayıp öldün diyelim, ve sana hesap soran kimse olmadı diyelim, peki hayatını İslam a göre yaşamanın sana ne zararı oldu diye sorarsa ne dersin
- 1 yıl
Peki sen yüce İslam a inanmadan yaşadın diyelim , ve ahirette sana hesap soranlar oldu diyelim, o zaman bu hatayı nasıl bertaraf edersin
Cevap sahibi1 yılİslam güzel bir din ve tek inanacak din saçma olması allah herşeyi bildiği halde bizi neden yarattı imtihan deme küfür yersin
- 1 yıl
Sorduğum soruya cevap veremedin ama ben yine de cevap vereyim biiznillah
- 1 yıl
Diyelim ki ALLAH kullarını sıraya dizdi
Ve Diyor ki sen cennete sen cehenneme sen de cehenneme sen cennete sen cehenneme
Sen sormaz mısın ben ne yaptım da cehenneme gidiyorum
ALLAH da dese ki eğer seni dünya diye bir yer Yaratıp da oraya Gönderseydim her günahı işlerdin hatta Bana inanmazdın bile , bu yüzden de sen cehenneme Dese
sen demez misin hiç yapmadığım ve yaşamadığım şeyler için mi sonsuz cehenneme gidicem , belki doğru yolu seçecektim, bari bi deneseydin Ya Rab , beni dünyaya Gönder de deneyeyim belki cenneti hak ederim demez miydin - 1 yıl
Zxkaa sen de görüş sahibinden daha azılı kafir çıktın ha
- 1 yıl
İnancı olmayan birisi sigortasız çalışana benzer, sigortasız çalışıp de ben de 25 sene çalıştım hani benim emekli maaşım dersen sigortanın peşine düşseydin derler adama
- 1 yıl
Başka soru
Cevap sahibi1 yılBen inandım tamam sayende teheccüde kalktım hocam Allah razı olsun
- 1 yıl
Adam soru cevaplamış işte daa ne güzel size de yaranilmiyor
- 1 yıl
Sende şu sorulsra cevap verirsen sevinirim. Tarık 7 de diyor ki sperm göğüs boşluğu ve karnın arasında oluşuyordur fakat allah kendi yarattığı bedenin soermlerinin testislerde oluştuğunu bilmiyor muydu? Bir başka ayette diyor ki güneş bir balçıktan çıkar ve balçığa geri batar diyor fakat güneş hem balçığa batmaz sadece öylece duran bir ateş topudur ve dünya güneşin etrafında döner güneş kıpırdamaz fakat o ayette güneşin dünyayı aydınlatması için balçıktan çıktığı yazıyor. Bunlar gibi çok syet var bunlar aklıma gelenler ve bir tane bile yanlışın olması yeterlidir bence çünkü yaratıcı bunu neden yanlış yazsın ki? Ayrıca kuran tamamıyla muhammedin işine gelicek şekilde yazılmış adam istediği kadınlarla evlenebiliyor ama bu sadece ona özel diyor, adam evine misafir gelemsinden rahatsız olduğu için ayet iniyor peygamberin evine gitmeyin o rahatsız okuyor ve üzülüyor diye, bunun gibi bir sürü ayet var ayrıca muhammedin küçük çocuklarla cinsel ilişkisi dahi olmuş ve en basit örnekte bir varlık nasıl sonsuzluktan gelebilir başı olmayan bir şekilde vâr olabilir?
Cevap sahibi1 yılBen yatıyorum siz devam edin yarın okurum
- 1 yıl
Bak görüş sahibi kafir olmasına rağmen haddini bilerek soru sordu sen ise hadsizlik yaparak soru soruyorsun şimdi dediğim yerleri düzelterek tekrar sorarsan sorunu cevaplarım biiznillah
- 1 yıl
allah değil ALLAH muhammet değil hz. Muhammed
- 1 yıl
Bunları düzelt cevap vereyim
- 1 yıl
Yoksa havlaman sadece kendine kalacak scbm
- 1 yıl
Sen inanmadığın kitapta olan şeyleri niye yazıyorsun ki
Çünkü senin bu kafirliğin ve sataşman İsra 44. Sureyi tasdikliyor
Bak İsra 44. Sureye ALLAH ne Diyor yerde ve gökte olan her şey ALLAH i tesbih eder senin gibi inanmayan alçaklarbile ezberleyip ezberleyip Ayetleri ve ALLAH ı anıyor baksana Kuran nasıl da doğruyu Biliyor sfhkkbfafhkjgszgn - 1 yıl
Annesiningötünde hdaşşaklarımi ezdiğim lafımı çarptırma benim saygısızlık etme dediğim şey ALLAH ve Muhammet i büyük harflerle yazmamandı
- 1 yıl
Senin amacın saygısızlık etmek olduğu büyük harflerle yazmamandan belli , eğer amacın öğrenmek soru sormak olsaydı büyük harflerle yaz o iki Kelimeyi cevaplarım sorularını dediğim de büyük yazardın çünki bu şartı yerine getirirsen cevap veririm her soruna demiştim
- 1 yıl
Demianasınisiktiğimin bolbabalısıseni
- 1 yıl
Ayrıca hz Peygamberimizin çok küçük çocukla evlendiği, Müslümanlara yasak olduğu halde kendi istediği gibi evlenip evlenip bıraktığı nerde yazıyor la
- 1 yıl
Selam der geçerim senin gibi alçağa sen İslama hakaret etmek uğruna annene sövdürüp de nasıl olsa amacıma ulaştım İslama hakaret edip bi Müslümanı kudurttum varsın isterse anama sövsün ben de topuklayayim diyecek kadar alçakveaşalıksın ayağımın altında ki köpek pisliğinden bile aşağıksin tüm kafirler alçaktır dfhjkkm
- 1 yıl
Büyük bende kalsın demen için bana , bana bana öz babana saygısızlık etmemen lazımdı dfhjkk şu an sana sibirimden annene boşaldımve bu şekilde yazıyorum sana annen de her canı yandığında sana beddua ediyor kızdırma üstümde ki dağ aslanini diye ehehebeje
- 1 yıl
8 yaşında bir kızla evlenmişti, kız 12 ya da 14 yaşındayken kız ile beraber olmuştu, hatırlamıyorum nerede yazdığını fakat okumuştum. Peygamberin istediği kadar ve istediği herhangi bir kadınla evlenmesi helal fakat diğer inananlara değil sadece peygambere özle olduğu ahzap suresi 50. Ayette yazıyor, geliniyle evleniyordu sanırım orada, ben oyle babanın neyse
- 1 yıl
Sen dediğim iki kelimeyi büyük yaz bi hafta soru sor cevap vereyim
- 1 yıl
Hemen cevap vereyim
Bi yerde okumuştum ama inan ki hatırlamıyorum diye sorulan soruya en fazla bu bilgi yalan ama yalan olduğunu nerde okuduğumu hatırlamıyorum diye cevap verir geçerim çünki senin kadar unutkan ve cahil bi islam düşmanı ilk kez görüyorum - 1 yıl
Ayrıca peygamberime sövenin dininianasinisikim
- 1 yıl
Şimdi sus ve dinle AYETİ açıklıyorum biiznillah
- 1 yıl
Sadece dinle
- 1 yıl
Ey Peygamber mehirlerini verdiğin eşlerini ( yani hemen hemen her Müslüman ülkede verilen mehir bu bildiğimiz mehir bu eşler de Peygambeimizin normal evlilik yaptığıhür eşleri ) ALLAH ın sana ganimet olarak Verdiği cariyeleri ( bunlar da savaşta elde edilen cariyeler) seninle verdikten hicret eden hala amca dayı teyze kızları diye Sayılan ise eğer efendimiz isterse evlilik yapabileceği akrabaları ahmakseni , bunların sayılması Peygambeimizin kafasına göre nikahsız bi şekilde bi ona bin ondan in diğerine bin şeklinde Verilen izin değil bu isterse nikah kiyabilecegi akrabaları sayılmış burada hxbwbzbwbz
Sonuncu Sayılan ise bir kadın senden mehir istemeden evlenmek isterse sende istersen nikah kiyabilirsin Diyor ALLAH bunda ne var onu anlamadım - 1 yıl
Yani bunun nesine itiraz ettin onu anlamadım
- 1 yıl
Diğer mü min lere değil sadece sana helal Kıldık Demesi ise ya o kadını yani Peygamber ile evlenmek isteyen kadini sadece sana helal kıldık manasında olabilir ya da mehir vermeden evlenmeyi sadece sana helal kıldık manasında olabilir
- 1 yıl
Yani özet olarak burada sayılanlar in hepsi ile aynı anda aynı yatakta nikahsız bi şekilde bi ona bin ondan in diğerine bin şeklinde sayılmıyor siz islam düşmanlarının aklında olan o
- 1 yıl
sana saygı duymak zorunda değilim ayrıca sayılan akrabalar ile her Müslüman evlenebiliyor?
- 1 yıl
Her Müslüman dayı amca hala teyze kızı ya da oğlu ile evlenebiliyor dinen
ALLAH ın o Ayette en son sana mahsus kıldık Dediği şey sadece son kısım
yani DİKKAT Ayrıca mümin bir kadın kendini peygambere mehirsiz olarak bağışlar, peygamber de onunla evlenmek isterse, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere, onu da sana helâl kıldık. DİKKAT
Bu kısım peygambere özel - 1 yıl
Harbi cahilsin , bende burada bilgili bi kafirle tartışıyorum sanıyordum. cidden sen benim. dengim olamazsın alçakveaşağılıksın bunu hakaret olarak alma gerçekleri söylüyorum sadece büyüklük bende kalsın annene küfür etmicem çünki o da bilemez di nası bipiç çıkaracağını nxnenznwz
- 1 yıl
Duuuuuuuuuuuuuuur
Başka soruya geçemezsin , buna izin vermem
Şimdi sen diyordun ya hani bana , senin inandığın Hz Muhammedin uydurduğu kitaptan Ayetler yaziyorum buraya ama sen savunduğun kitabın Ayetlerini cevaplayamiyorsun diyordun ya hani bana demek ki iyi cevap vermişim ki elhamdülillah biiznillah başka Ayet ile sataşıyorsun şimdi de YANI kabul ediyor musun verdiğim cevabın gerçekten mantıklı olduğunu - 1 yıl
Ediyorsun bence çünki etmeseydin bu Ayet üzerinden sataşmaya ve sorular sormaya devam ederdin ama sen başka Ayete geçmeyi tercih ettin demek ki gerçekten bu Ayetin kusursuz ve de Peygambeimizin uydurması olmadığını Peygambeimizin istediği ile zina yapacağını bildiren bir Syet olmadını kabul etmiş oldun demek zjnxnejzns
- 1 yıl
Yeterli cevap alamadığın yer neresi
- 1 yıl
İnsan gibi sor 1 hafta cevap vereyim biiznillah
- 1 yıl
Ulan sen attığın iftiraya argüman bile sunamiyorsun jzjwnz bi yerde okudum amma hatırlamıyorum demekle yetiniyorsun ehehehe
- 1 yıl
Sana bi soru sorayım bak madem Kuranı hz Peygamberimiz yazdı o zaman neden abese suresinde ey Peygamber yanına kör geldi diye yüzünü ekşittin yazıyor, Kuranı Peygamberim yazsaydı kendi yaptığı ayıbı ap açık dile getirir miydi Kuran da
- 1 yıl
Kacma gel ağlama gel gel tamam ağlama hzjwbzwbzbwbz
- 1 yıl
Amma düşündün konuşsana lan
- 1 yıl
Korak kafir
- 1 yıl
Madem bu bir soru degildi niye bana yönelttin ve hadi bu soruyu cevapla dedin defalarca , insan kendi kanıtını ya da kanaatini sunar ve dikte etmez sanki yüzde yüz doğruymuş gibi sizin kitabınız yalan benim. gorusum doğru demez sunar ve siz ne düşünüyorsunuz der
- 1 yıl
Ayrıca her istediği ile evlenmediğini peygambere özel olan kısmın. sadece son kısım da ki kadın olduğunu kaç kere soylicem
- 1 yıl
Senin saygı cercevesi dediğin üslup bu mu anasınınkiloduna akıttığım
: Evet getirirdi aklına gelmiştir ve yazmıştır çünkü bu bir din kitabı peygamberin ysptığı şeylerin kuran da ne işi var? Adam her yerden prim kasma peşinde - 1 yıl
Peygamberimizin yaptığı şeyleri kuran da ne işi var diyorsun sence ne olmalı kuran da peki
- 1 yıl
Dinde mi karakterleri tanıtır diyorsun Peygamber karakter değil mi
- 1 yıl
Hgötünyemedi demi ulan ne doymaz herifsin surda 2 saattir annenibaskettopu gibi sektiresektiresikiyorum hala vur vur inlesin dünya sizi dinlesin diye beni gaza getirmeye çalışıyorsun kalk şu ısıt bize anneningötündedasşakezdim. ehehehwheheh
- 1 yıl
Son olarak dediğin her şey Kuran da var , inkar ettiğin Şeyi yüceltip durdun işte , ne Diyor ALLAH isra suresi 44. Ayette yerde ve gökte olan her şey ALLAH i tesbih eder sen bile
Saydığın şeyler zaten Kuran da var karakter olarak da Peygamberler geçiyor - 1 yıl
Dinin nasıl yaşanması gerektiği yazar ( Var ) amacı yazar ( Var ) dinde ki karakterleri tanıtır ( bu da var Peygamberler işte karakterler jzjenz ) günahları sevapları haramları yazar ( a aa bunlar da var hatta en fazla bunlar yer tutuyor Kuran da ), falan.
- 1 yıl
Gel gitme gel az daha zıplatayim. anani terapi gibi geldi ehehehehe
Açıklama şansınız olursa ve isterseniz üzerine konuşabiliriz.
00 Yorumla
1 yılBüyü ya da musallat mi var acaba
112 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum nazar var dedi imam mi hoca mı bilmiyorum ama bu acıyı 15 yıldır yaşıyor um
- 1 yıl
Hiç okudunuz mu peki
Soran1 yılMuska getirdiler takmıyorum
- 1 yıl
Niye peki
Soran1 yılGüvenemiyorum getirdikleri şeye aileme guvenmiyorum
- 1 yıl
Peki karanlıktan korkma banyo da gözlerini kapatamama Kuran dinleyememe ya da yatarken ailenden. biri kalkıp. sana. saldiracakmis gibi his oluşuyor mu
- 1 yıl
Sen o gizli üyeyi dinleme. gwl
- 1 yıl
Gel. buraya hadi
Soran1 yılYok öyle şeyler olmuyor bende
- 1 yıl
Ne oluyor mesela
Soran1 yılAnlattıklarım boğuluyor um bazen nefes alamıyorum anlık modum çok hızlı değişiyor bazen bilmiyorum artık sinirlenince baş agiri yapıyor yüzümde uyuşma oluyor hissediyorum bunlar genellikle aşırı stres ve uzuldugumde oluyor bilmiyorum
- 1 yıl
Çörek otu ye fatiha ayetel kürsi yasin ihlas felak nas oku üfle kendine acve hurması ye bal ye
Gizli Üye(30-35)1 yılHayat bu inişli çıkışlıdır?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Piskolojik geçer
10 Yorumla
1 yılBir derdin vardir mutlaka sebebsiz yere mi
10 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyalnızlık?
00 Yorumlaneden?
13 Yorumla
Soran1 yılSanırım anlasilamamak yanlizlik ihanet depresyon travma aile hakaret kısıtlama intihar düşüncesi bilmiyorum kafayı yiyorum sanirim
- 1 yıl
Mesaja neden bakmıyorsun buse
- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
1 yılGeçer..
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
İbret aldın, okudunsa şu yaman dünyadan,
Nefsini kurtara gör masyad-ı mafihadan.
Niyyet-i hilkatı bul aşk-ı cihan aradan,
Önü yoktan, sonu boktan, bu kuru da'vadan
Utanır gayret-i gufranla cehennem de geçer.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler