Güncellemeler
1 yıl
Arayıp şikayet edicem o kadını nedenini memnun kalmadığımı söylicem oraya görür o gününü
Bana her şeyi sorup bilgimi alıyo ne var merak ettim sordum neden sordunuz dedi bide gnç tatlı bi kızdı ısındım bende merak ettim dedim ve paylaşmayı uygun bulmuyorum mu o tarz bi şey dedi. o kadar sinir oldum ki beni orada bozdu böyle saçma bir şey olabilir mi sen yaşını söylesen ne olacak söylemesen ne olacak? Doğru mu normal mi bu Allah aşkına ya bir daha gitmeyeceğim oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolog samimi olamayinca derdimi anlatasım gelmiyor anlatsam da bana portansiyel para gözü ile baktığı sürece beni iyilestiremez zarwn
Ücretsizdi bu evet ben bida paragöz olmayan gerçekten mesleğini zeven bide erkeğe gidicem sanırım hemcinslere gitmeyin diyolardı haklılarmış. Sanki kadın kadına bi gıcık oluyo
Valla ben erkek de denedim olmayınca olmuyor o frekans herkesle tutmuyor zaten sanki on sene öncesinin psikologları daha iyiydi şimdi her yerde psikolog türedi hepsinin amacı daha fazla seans yapayım da para kopartayim senin derdin onun sikinde bile değil iyilesmen de pek umurunda değil bence
E napıcam ben hiç mi iyi birisi yok demeyin öyle?
Yok vardır da bunlar benim hislerim denk geldiklerim gerçi ben psikologa da gitmedim danismana gitmişim de bir ikisinden de online aldım o da bir halta yaramuyor
Düzgün psikolog bulmak gerek sanjeim
Ne işe yarıyor peki…of ya offff
Yok benim karsilastiklarim online saçma sapan danışman felandi düzgün psikolog vardır illa bulmak gerek
Bu kadar takıntılı olmak sana bir fayda sağlamaz. Söyləmek zorunda değil zatən.
Hiçte bile o şekilde kaba itici diyemez Allahın yaşı Ya rakamm rakammm neyini söyleyemiyo ezikledi baya bildiğin napcaksam yaşını
Samimi olmamak için söylememiştir sonuçta arkadaş değilsiniz doktor hasta ilişkiniz var
Hayır kabul etmiyorum bunu yaptığı çok ayıp. söyleyeceği tek bir rakamdı ya. Ezikledi baya yazık okumuş ama insan olamamış ayy aman samimi olmasın aman çok korkutucu..
Hepsi aynı ya bende benimkine nereli olduğunu merak edip sordum seninki gibi niye neden diye sorguladı ne yapacağız sanki
Aşağıılıyo resmen farkında mısın bu nasıl bi hava hayırdır yani sinirden ağladım az önce. Ezikledi baya yani
Okumuş cahiller çok canım merak etme
Kendilerini bir şey sananlarda çok
Asla gitmem bida oraya arayıp şikayet edicem bide ona derdimi mi anlatıcam ap tal mıyım ben bi insanı sevmeyen birisi anca öyle bi şey der kolay kolay neden sordum acaba tam bi beyin sizler. Okumuş ama insan olamamış
İnsan hiç mi tanıtmaz kendini adının bilinmesi kadar doğal bir şey senin onun yaşını öğrenip bilmen delvet sırrı sanki aq
Ağladım kaç dakikadır ben zaten hassasım derdimi anlatıyorum ona üstüne bide o gıcık bi laf söylüyo hiç normal değil ben olsam asla diyemezdim onu lan ne var lan Allahın yaşı çıldırıcam gerçekten şuanda.. Ezikliyo baya seni resmen bunun asssssla bi savınması yok
Ama iyi ki yorum yazdın tek olmadığımı öğrendim bi tık iyi geldi.. sanki bi tek bana yapılmış gibi hissetmiştim…
Hayır ya bana da oluyor kesinlikle sevmiyorum şöyle ukalalıkları
Sözde psikoloğa bak seni daha da hasta etmiş o tavrıyla gitme bir daha ona mümkünse erkeğe git erkekler ancak iyi bir dinleyici oluyor genel olarak
Aynen öyle yapıcam. of erkekte orta yaşlı hatta yaşlı seçmem gerek utanıyorum çekiniyorum genel erkeklerden
Mümkünse genç seç kanka benim ki önceden yaşlı biriydi dayanamadım sonra değiştim genç seçtim arada büyük farkların olduğunu göreceksin inan bana
Ya yanlısıkla aşık olursam? Veya o bana öyle bi şey olmaz bak dimi ne biliyim
Ama heyecanlanırım ben yaa o da anlar rezillikkkk yaa
Öyle bir şey olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sen oraya dateye gitmiyorsun sonuç itibariyle sorunlarım var ve bunun için destek almaya gidiyorsun
Kendini o şekilde inandırma kanka aşık olmazsın
Heyecanlanman normal o da anlasın bir zahmet psikolog psikiyatri olmanın gereği olarak anlarsa daha iyi olur çünkü ona göre davranacaktır sana
Kanka sen kendin ol niyetinden sapma sorununa odaklan doğru ol artık aşık olursa o onun problemidir
Saol canım benim tezekkür ederim :)
Rica ederim yine canını sıkarsa buraya yaz
Gitmicem oraya bida ama tamam canım çok saol 😊teşekkür ederim gerçekten
Rica ediyorum ☺️
Aman boşa para vermeyin onlara hepsi para tuzagi
Saçma