Kişilik & Karakter Üniversitede bazı arkadaşlarım farklı. bir arkadaşımda değişti. Üniversite ortamları hep farklı mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor erkekler hangi kızlar için aşık olunacak evlenilecek kız. hangi kızlar için eğlenmelik bakarlar. kızın değerini ne belirler. Güncellemeler1 yıl bunu direk yazıp konuşadabiliriz bu konu hakkında. Üniversitede bazı arkadaşlarım farklı. bir arkadaşımda değişti. Üniversite ortamları hep farklı mıdır? Cevapla Üniversite Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. farklıdır evet 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ohoo yeni mi fark ediyorsun bana karşı önce iyi oldular sonrasında hep dışlamaya başladılar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl öyle ya insanlar tuhaf Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Ama dekanlık ile aram çok iyi beni çok seviyorlar Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ortama meze olmayan kız olursan 1 3 Yorumla Soran 1 yıl neye göre meze olur ki bir kız Yorumla Altair19 1 yıl Her gün barlarda takılan vb Yorumla Soran 1 yıl anladım yok öyle değilim Yorumla
Qwerty35è Takip Et Xper 4 Yaş: 48 1 yıl Uzun boylu, akıllı ve güzel bir kızsa olur. Oğlanlar düz düşünürler zaten. Karakterinegöre değişir. Ama akıllı ve düzgün biriyse evlenebilir. 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Farklıdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
farklıdır evet
Ohoo yeni mi fark ediyorsun bana karşı önce iyi oldular sonrasında hep dışlamaya başladılar
öyle ya insanlar tuhaf
Ama dekanlık ile aram çok iyi beni çok seviyorlar
Ortama meze olmayan kız olursan
neye göre meze olur ki bir kız
Her gün barlarda takılan vb
anladım yok öyle değilim
Uzun boylu, akıllı ve güzel bir kızsa olur. Oğlanlar düz düşünürler zaten. Karakterinegöre değişir. Ama akıllı ve düzgün biriyse evlenebilir.
Düzgün arkadaşlar edin
valla belli olmuyor ki o işler :D
Farklıdır