Hayır kardeşim arada sırada olsa bile hiçbir zaman böyle düşünmedim, normal şartlarda da ben istediğim sürece idda ediyorum benim kadar iradeli ve güçlü yapısı olan bir insan yoktur.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunu nasıl değiştirebilirim özgüvenim yok denecek kadar az kendimi ezik bir zavallı gibi hissediyorum
Farkında değilsin ama teşhisi koydun zaten : ) yazdığın şeyi tekrar tekrar oku çünkü sorunun cevabı orada. Özgüvenini yeri gelir kaybedebilirsin ama asla kökünden öldürme onu, diri tutmaya çalış çünkü o sana her kapının anahtarı olacaktır.
Anladım teşekkür ederim ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum özelden yazacaktım mesaj kutun kapalı sorunu beğensem bana yazabilir misin çok ihtiyacım var yol göstermene
Üzgünüm kardeşim her ihtimale karşı özelden konuşmamayı tercih ediyorum, yol gosterme konusuna gelirsek eğer, estağfurullah öyle demeyelim haddime değil bu benim, sadece tavsiye olarak düşün bunu.. teknoloji çağında yaşıyoruz özgüven konusunu araştırabilirsen mutlaka internette vardır, benden daha iyi tavsiye veren yazıları göreceğine eminim. Link atmak isterdim canım kardeşim ama daha önce bu konuda araştırma yapmadığım için onu bende bilmiyorum : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öz güven geliştirin
Hayır kardeşim arada sırada olsa bile hiçbir zaman böyle düşünmedim, normal şartlarda da ben istediğim sürece idda ediyorum benim kadar iradeli ve güçlü yapısı olan bir insan yoktur.
Bunu nasıl değiştirebilirim özgüvenim yok denecek kadar az kendimi ezik bir zavallı gibi hissediyorum
Farkında değilsin ama teşhisi koydun zaten : ) yazdığın şeyi tekrar tekrar oku çünkü sorunun cevabı orada.
Özgüvenini yeri gelir kaybedebilirsin ama asla kökünden öldürme onu, diri tutmaya çalış çünkü o sana her kapının anahtarı olacaktır.
Anladım teşekkür ederim ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum özelden yazacaktım mesaj kutun kapalı sorunu beğensem bana yazabilir misin çok ihtiyacım var yol göstermene
Üzgünüm kardeşim her ihtimale karşı özelden konuşmamayı tercih ediyorum, yol gosterme konusuna gelirsek eğer, estağfurullah öyle demeyelim haddime değil bu benim, sadece tavsiye olarak düşün bunu.. teknoloji çağında yaşıyoruz özgüven konusunu araştırabilirsen mutlaka internette vardır, benden daha iyi tavsiye veren yazıları göreceğine eminim. Link atmak isterdim canım kardeşim ama daha önce bu konuda araştırma yapmadığım için onu bende bilmiyorum : )
Tamam abi bu kadarı bile bana yetti ilgi ve alakan için ayırt etmeden yardımcı olduğun için teşekkür ederim bir bakayım ben
Estağfurullah kardeşim ne demek rica ederim, eyvAllah'ım seninle olsun iyi günler bol şanslar
öyle gördügün icin
Bunu nasıl değiştirebilirim
özgüvenim yok denecek kadar az kendimi ezik bir zavallı gibi hissediyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!