Gezme, tozma, çalışma, hava atma, ilişki.
Anasını satayım çökmüyor mu bu kişiler?
Gezme, tozma, çalışma, hava atma, ilişki.
Anasını satayım çökmüyor mu bu kişiler?
Bazı insanların hayata ve kendini gerçekleştirme olan bağlılığı, tutkusu, yaşama umudu çoğu insanın çok üstündedir.
Hayatta mutlu, huzurlu, başarılı ve ilerleyen bir insan olmanın da anahtarı budur zaten.
Hava atma kibirdir. Onu ayrı tutuyorum
Cevap
3Cevap
çünkü karakterleri öyle
Bir Yay burcu etkisi varsa ooo yetişemezsin hızına dhjdhdj
İnsan karakteriyle alakalı ama ne bileyim
Gezme tozma hava atma bınlar olabilir kişi mıtluysa ya mutsuz sa da mutlu olmak istiyordur
Umarım hep mutlu olursun kardesim
Temennileriniz için teşekkürler sizin için de kardeşll
Ne yapalım başka gezegene mi gidelim dünyada böyle yürüyor
Gitme gezegene ama bilmiyorum nereden bu enerji.
Yaşantılarından geliyor işte hep bir atraksiyon içinde oldukları için sıkılmıyorlar, Benim hayatım bazen sakin bazen negatif şeklinde geçtiği için ben de enerji bulamayanlardanım kalabalığa girdiğimde başım dönüyor hatta gelemiyorum, Ancak o yaşamın da tadına bakmak için kaydırakta kendi kendisini iten çocuk misali kendimi gazlıyorum diyebilirim, Yoksa pasif sabit maaşla köyde tavuk keçi falan bakar box torbası yumruklardım ancak 30 lu yaşlarıma gelince gençlik bitmeden keşke bir tadına baksaydım şu anda da çocukken yaptığım hayatı yaşardım zaten diyeceğimi bildiğim için durum böyle
Baya güzel anlatmışsın. Ben şu genç yaşımda katiyyen enerjik değilim. Sakin ve miskinlik var. Ne yaşıyorsam hayallerimde yaşıyorum o yetiyor. İlginç olan yani insanlarla konuşma ihtiyacı hissetmiyor bünye. Aman işte böyle şeyler gibi gibi
Ben de hayallerimde yaşayan ve insanlarla konuşma ihtiyacı duymayan bir insanım aslında ama arka planda durmaktan sıkıldım diyebilirim, Hayatın tüm zorluklarını yerle bir edip milletin sıkıntılarının ne kadar kolay çözüldüğünü ispatlamak için kendimle ve çevremle yarışa girdim bir yandan da bu yüzden küçük dünyamdan küçük bir geziye çıkmaya karar verdim diyebilirim, Bence sen de denemelisin kim bilir belki kendine yeni bir yuva bulabilirsin.
Kimseye bir şey ispatlamakla uğraşmam. Vasatın altında bir adamım usta ben. Oyun, tarih, yemek, kitap öyle dolanıyorum. Aman bozulmasın.
Yarışlık halim hele hiç yok. Herkes kazansın. Finish etsinler.
Bende anlamıyorum ya herkesi evden oturup izliyorum böylede çok sıkıcı ya keşke bende de biraz hırs olsa
Mesela ilişki de sorumluluk almak büyük külfet
onu yürütmek, sonrasında ne bileyim gezmek vesaire.
Benim için hayat şöyle düzeyde.
Güzel 12 saat uyku ardından kalktığında sıcak çorba içerken youtube oyun videosu izlemek.
Ulaşabildiğim insani faaliyet seviyesi bu kadar.
Z kuşağında bence insanlarla uğraşmanın yoruculuğunu kabul eden kişiler de var.
İnsan yaratılışı itibarıyla karakterlere ayrıldığından sakin ve münzevi karakter olarak pek çok insan benzerlik gosterebilir.
Neye hırlı olayım kanka mesela
Yok ben sadece nasıl böyleler omu sorguluyorum
Aileleri mutluluk basıyo onlara
Ya bilmiyorum. At gibiler. Her yere koştur, onunla konuş şuna şöyle de falan. Baydırır adamı.
Sarıyor insan keneini yalnız hissetmiyo o ortama girince anlıyo insan
Ne ortamı?
O insanların ortamı
umarım sen mutlu olursun. sevilen olursun güzel arkadaşım
Teşekkürler umarım sen de mutlu olursun hem de çok wn içten dileklerimle
Teşekkürler tatlı insan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?