İNSANLAR NEDEN BANA BAKIYOR?

Aklıma takılan bir şey var doğunun bir şehrinde yaşıyorum. Ben de doğuluyum. Yolda otobüste herhangi bir yerde yürürken neden insanlar bana bakıyor beni süzüyor kıyafetim kapalı hep, makyaj yapmam çirkinim de boyum kısa kıyafetim orta bunu deme sebebim bana bakma sebepleri olarak kıyafete ya da bana bağlamayın sebebini ya da küçük bir şehir de değil buna da bağlamayın. Mesela otobüse biniyorum oturmuş Bi kız bana bakar ben parayı şoföre verirken beni inceler oturuncaya kadar bakar. Hani ben niye bakıyorsun diye bakınca bakışını çevirir bakmıyormuş gibi gözünü sağa sola çevirir. Ya da dersaneye gelince kantinde oturmuş biri ben içeri girince başını kaldırıp bana bakar ya da karşıdan gelen biri bana bakar, lokantaya girince oturmuş kadın erkek fark etmez başını kaldırır bana bakar. Dün çöp döktüm Bi adam bana baktı döktüğüm çöpe baktı herkes bana bakıyor yani anlam veremedim bir hata bir kusur arıyorlar süzüyorlar en ufak şeyle alay ediyorlar ya da biri Bi şeyi karıştırsa Bi şeyini unutsa alay ediyorlar alay edilecek bir şey yoksa bile iftira atar ya da basit bir kelimeden kötü anlamlar çıkarıp alay ederler özellikle kadınlar yapıyor bunu bana. Hani bana bakınca insanlar geriliyorum ben kendim kimseye asla ama asla bakmam yüzüm benim özelim kimsenin de yüzüme bakmasını istemiyorum özelimi ihlal etmişler gibi hissediyorum ve çarşaf giymeyi düşünüyorum çok kötü bakıyor insanlar özellikle kadınlar ve kötü enerji geliyor onlardan kendimi berbat hissediyorum insanların içine girince. Tanımadığın biriyle nasıl ki konuşmak saçma ise tanımadığın birine de bakmak saçma değil mi? İnsanlar kötü şeytani duygularını bakışlarıyla tatmin ediyorlar yasalar cezalar var ya insan kötülük yapamıyor açıkça bakışıyla şeytan ruhunu doyuruyor. Otobüse bindim Bi kızın karşısında oturdum ayakkabıma elimdeki poşete içindekine, yürüyüşüme her zerreme öyle bir baktı ki Bi şey mi oldu dedim kıza başını salladı gülümsedi bakışını çevirdi hayret Bi şey sorunca da tuhaf hallere giriyorlar. Neden bakıyorlar sizce yani insanın yediği lokma ağzının içine kadar her şeyimi inceliyorlar. Arkama dönünce rahat rahat kızlar beni inceliyor çantama bakıyorlar o kadar çirkin biri olmama rağmen bunu yapıyorlar. Çok üzülüyorum bir an önce çarşaf almalıyım sizce neden böyle yapıyorlar kimseyi tanımıyorum kimseye bir zararım yok beni neden girdiğim her ortamda kafe park yol fark etmez neden karşıdan gelen biri bana bakıyor neden inceliyor bazısı neden kadınlar her hareketimi inceliyor? Fikri olan var mı?

İNSANLAR NEDEN BANA BAKIYOR?