Kan veremem çünkü anemi var bende
Bir de sadece Kürt ve Ermeni kişilere gitsin diye madde eklettirabilir miyim
Kan veremem çünkü anemi var bende
Bir de sadece Kürt ve Ermeni kişilere gitsin diye madde eklettirabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorun olmaz
Neden Türkler değil?
Türk değilim kendi soydaslarimi katledenlere kuruş vermek istemiyorum
Kendi ülkene gidebilirsin
Nickini yansitiyorsun
pkklısın
Sende sözde vatanseversin
Kendi menfaatleri için herkesi satan sözde vatansever
Düşman olduğun milletin ülkesinde niye yaşıyorsun peki bana bunun cevabını ver karabağda bak içinizden geçtik Azeri kardeşlerimizle birlikte git kendi ülkende yaşa sen birde sözde müslümandın İslam'da var mı terör örgütü desteklemek?
Seni bir azerinin eline vermek lazım da neyse
Ama iyi olmuş hastalıkdan kurtulamıyorsun Türk gibi asil bir millete düşman olup da allahın belasını vermediği kimseyi görmedim daha
Soydaşlarını katledenin ülkesinde ne işin var?
Biz gidiyor muyuz sizin çöl gibi fasfakir ülkenize ermenistana giden Türk yok neredeyse hiç
Bu ülkede biz vardık hep siz sonradan geldiniz
Ülkeyi kuran biziz awk siz kimsiniz ki biz sonradan gelmişiz puajjajaa Anadolu'da kaç tane Ermeni ya da Kürt devleti oldu? Bak kansız olduğun için anemi hastalığı vermiş allah sana bence sen İslam'dan çıkmalısın islam dini terörizme bölücü olmaya karşı çünkü ayrıca Türkler islamın sancağını taşır türke düşman olup da sağlam kalan kimse yok senin hastalıklı olduğun gibi diğerleri de senin gibi aynı merak etme
Bu ülkede kaldığın sürece kimse seni insan yerine koyup sevmeyecek ağlamaya devam edebilirsin katledildik diye. Daha Azerbaycan a bile yenildiniz Türkiye Ermenistan'la savaşsa bir haftada Ermenistan diye ülke kalmaz
Pkklı olduğunu kabul ettiğine göre o zaman seni emniyete şikayet ediyorum ss alıp yorumlarını cimere göndericem derdini polise anlatırsın artık tamam mı