Bu fotoğrafa benim gözümle bakan birileri var mı merak ediyorum.

Bu fotoğrafa benim gözümle bakan birileri var mı merak ediyorum.

Günümüz yaşamını anımsattı. İnsanların bir kısmı doğuştan şanslı kesim diye adlandırdıklarımız ( salıncağa oturan), bir kısmı eğlenmek ve güzel yaşamak adına kendi fırsatını kendileri yaratanlar (salıncağın tepesine tüneyen insancık) ve bu uğurda kaybedenler (yüksekten düşer konumda), bir kısmı tüm bu olan bitenleri merak eden ve bişeyler denemeye yeltenenler (sağdaki kalabalık) ve kendine yer edinememiş hatta edinmek dahi istemeyen sadece olup biteni seyreden soldaki kalabalık.
Karanlık kaygı ve korkuyu hissettiriyorsalıncak hep bir hevesle koşulan parkın ilk sırasındadırama bir tarafta zincirli salıncak diğer tarafta zincir yok. Zincirlerle uçmaya çalışanlar bir tarafta zincirsiz uçmaya calışanlar diğer tarafta bekleyenlere baktığımda mutsuz sallannlara baktığımda umutsuz gibi birileri mutluluğunun bitmesini mutsuz bir şekilde bekliyorsa sende mutlu olamıyorsun iç karartıcı geldi
Büyük bir kayıp yaşanmış hepsi kendilerini teselli etmek istiyor ama büyüdükçe farkındalık artıyor bu yüzden küçükler daha hızlı sallanıyorlar farkında değiller daha keyifliler büyük olanlarsa eski anıların umuduyla ordalardır belki çünkü ellerinde başka bir şey kalmamış gibi
birisi kendisini asmış ve diğerleri bunun farkında değil..
Birisi salıncak kurmuş sallanıyor kaostan zevk alıyor.. saklandığı salıncak aslında bir Dar Ağacı..
Cevap
12Cevap
Özgür ruhların eğlendiğini görüyorum.
Yaşları faketmeksizin içindeki ruhu özgür bırakmış birtakım insanlar
Ve ölümü görüyorum
Zamanın ne olduğu farketmez ölüm var içindeki çoçuğu kaybetme 😂
Hayallerini başkaları yaşarken izliyorlar, keyifleri bitince sıra gelicek bekliyorlar, bir diğer yandan kendi yansımaları ama aksiyon alamayacak karamsarlıktalar
O güzel ve aydınlık günlerin eskilerde kaldığı, artık her yerin kötü ve karanlığa gömülü olduğu ve bu yüzden de geçmişi özlediklerini...
Dar ağaci var 🥲 bir tarafında çocuklar o dar ağacında sallanırken, diğer yandan idam edilen birileri ve çaresizce izleyen yakınları
Yaşayanlar mutsuz çünkü onlar dünyanın huzursuzluğu içinde kaybolmuş, Ruhani varlıklar ise hem özgür hem de eğleniyor. 💅🏻
insanları çıkarırsak geriye hoş bişey kalmaz, onlar olduğu için saat kaç olursa olsun nerdeyse renkli bir karanlık.
Fonda şu çaldı
https://www.youtube.com/embed/LBuyDk6X1wIAksam olmuş ve eğlenceli anlar var gibime geliyor
Ne var bilmiyorum ama içimi çok fena korku kapladı
Çocukların oyun hakkını elinden alanlar şeytandır.
Karanlık ve mental çöküş çöküş hissediyorum.
Çocukluğunu yasamayan ruhlar çocuk gibi eğleniyor gecenin karanlığında yalan dünyadan uzak..
rusya’dan daha karamsar bir fotoğraf
Çocuk hayaletler aklı hala oyunda
İç acıcı değil.. Ruh hali sıkıntılı
ruhu çocuk bu işte :)
salıncak sırası bekliyorlar
Hayaletler oyun oynuyor ne var bunda
Cok şey anlatır bu foto güzell
ruhlar alemi
Oyun oynayan cocuklar
Gece yağmurlu ve ailesiz parka giden çocuklar
cin görüyorum hocam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?