Aile & Toplum İçinde bulunmak zorunda kaldığınız manzaranın fotosunu atın yorumlayalım? uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çalıştığım yer otel beach barında çalışıyorum mekanım burası ama sözde yani patronu bile gelip karışıyor allahtan en best yermiş böyle olcağını bilsem girmezdim otele İçinde bulunmak zorunda kaldığınız manzaranın fotosunu atın yorumlayalım? Cevapla Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Dışarıya çıktım bebekle eve geçiyoruz 🤣 gezmek yetmiyor bebeğe. 0 2 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Köyde misin Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Evet köyde yaşıyorum Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bugün de Nescafe reklamı yapalım bari. 1 3 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Az önce içtim bunu leş Yorumla padisahinkizi +1 yıl Ben de ilk kez içiyorum. Pek bir numarası yok ama idare eder. Lattesi daha güzeldi. Sırf meraktan aldık işte. Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ben çok daha güzelini yapıyorum dışarda içmeye kalksalar en kötüsü 30 lira benim yaptığım 100-150 Yorumla
Bugatti03 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Manzara evdeyim 0 2 Yorumla uomoitaliano +1 yıl İşte fotosunu at bakalım Yorumla Bugatti03 +1 yıl Kanka xper 1im Yorumla