Sorsan kimseyle alakası yok ama şehrin yarısı kuzenidir ahshh 😜 Bana kalırsa en büyük emare ''kimseye bağlanamıyorum'' pozu kesmesidir net. Peki sence nedir gizli çapkınlık göstergeleri? Keyifli geceler.. ✨🥂
ya ya ya 😏🖕

Sorsan kimseyle alakası yok ama şehrin yarısı kuzenidir ahshh 😜 Bana kalırsa en büyük emare ''kimseye bağlanamıyorum'' pozu kesmesidir net. Peki sence nedir gizli çapkınlık göstergeleri? Keyifli geceler.. ✨🥂
ya ya ya 😏🖕
Sürekli beni aldatıyorsun masalı okur aldatmadığını kanıtlaman için yok ekran at yoook bilmem ne saçmalar da saçmalar bunların benimle alakası yok ama bi arkadaşıma şey olmuş 🙄
Gizli çapkın kadın ya da erkek özellikleri;Net olmayan veya çelişkili mesajlar verirler. Sorulara doğrudan cevap vermekten kaçınırlar veya konuyu değiştirirler. Bir yandan partnerleriyle birlikteyken diğer yandan başka kişilerle duygusal veya fiziksel bir bağ kurabilirler. Oluşan sorunların sorumluluğunu almazlar. Her zaman başkalarını suçlar veya durumdan sıyrılmanın yollarını ararlar. Bir yandan partnerleriyle birlikteyken diğer yandan başka kişilerle duygusal veya fiziksel bir bağ kurabilirler.
Gizli çapkın kadın erkek özellikleri ben işte onlara sarılmıyorum onlar bana sarılıyor ibi yalan söyleyen kadınlar erkekler var 🤷♂️ en iyi örnek bu olabilir bence
Bu tipler genelde evlensem çoktaaan evlenirdim de aşık olmam lazım tam olarak falan derler.. Kimi de evli-bekar iletişime çok açık tipler oluyor.
Cevap
19Cevap
gizliden gizliden herkese yürürler
Karda yürür izini belli etmez hep bir bahane ve hep o haklı sen suçlu olursun
Yaklaş ama kalsın az bi mesafe diyorsa topukla ordan hjk
Böyle bir forum sitesine üye olup ota bo_ka yorum yazarlar. Kendimden biliyorum...
Başkalarının ilişkilerini sürekli eleştirmeye çalışanlar gizli çapkınlardır
Sürekli telefonda konuşur yazisir geceleri ev ve otelde olurlar
İlgimi çekmiyor öyle tipler, o yüzden ne olduğu önemli değil
Muhtemelen hakkınızda her şeyi biliyordur ama siz onun hakkında sadece ismini biliyorsunuzdur jjaja ah be neler çekmişim
İletişim kurmaktan hiç çekinmezler ve mutlaka bunu karşı taraf başlatmış gibi davranırlar
Çapkın erkek diye birsey yoktur sadece hayatinin aşkını ararken uğradığı duraklar vardir yoksa nasil bulacaklar hayatının aşkını.
Ben bunun cevabını bı türlü bulamadim
Totosu ve başı ayrı oynuyorsa her türlü anlarsın merak etme ahsh
Oscarlik performans sergiledikleri için zor
Bir süre sonra prof olacaksın bana inan :D
Geçen ay söylediğin konuda haklı olduğunu gördükten sonra inanırım buna da. dgd
2 sene sonraki senle asla aynı olmayacaksın merak etme :D
Hadi inşallah. dmdmf
Sen akıllı bir kıza benziyosun zaten. Umarım fazla kötü tecrübe edinmezsin ✨
Teşekkür ederim ❤️🩵
☺️🖤
Karşı cinsten hiç cekinmezler
İkili davranan