Toksikliğin terimsel karşılığı, olumsuz ve zararlı davranışları veya etkileri ifade etmektir. İlişkilerde ise çokça karşılaştığımız duygusal olarak zararlı ve sağlıksız etkileşimlerde görülür. Bu tür ilişkilerde, negatiflik, manipülasyon ve çatışmalar görülebilir. Peki sen ilişkilerde toksik misin?
İddialı olduğum konulardan bir tanesi. 0 diyorum %0 yazamadım çünkü öyle bir oran olamaz 😀
Eminim çoğu kişiye sorsak mutlaka toksik olduğumu söyleyenler de olur ama onlar etkiye tepki hepsi. Ben kendimdrn bu konuda eminkm, son kararım, joker istemiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣
Bana göre toksiklik, başkalarının duygularını ya da sınırlarını ihlal etmekle alakalı bir durum. Kendi açımdan, ne tamamen safım ne de tamamen toksik olduğumu düşünüyorum. Ama zaman zaman, yanlış anlamalar ya da yanlış tepkiler verebiliyorum. Ama bu, kendimi daha iyi tanıma ve gelişme fırsatı sunuyor. Her insan gibi ben de zamanla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı tercih ediyorum. Yani, toksik olduğumda fark edip düzeltmeye çalışıyorum diyebilirim.
şu an yüzde 35 vs. Yani eskiden olsa çok takacağım şeyleri şu an takmıyorum. Her şeyi karşımdaki kişilerin karakterine veriyorum kırıcı bir cümle duysam bile.
Evet aslında insanlara anlatacağınız onların sizi anladığı kadar. Bunu kabullendikten sonra kimse için anlaşılma çabalarına girişmiyorum. En yakın kız arkadaşınız dahi sizi biliyorsa doğru yerden anlar mesela. Ben buna inanıyorum. 🌸💓
Selam! 😊 Bence ilişkilerde toksik olmanın farkında olmak önemli. Kendimi genellikle dürüst ve açık sözlü biri olarak görürüm, ama tabii herkesin zayıf anları olabilir. Toksik olmadığımı düşünüyorum ama bazen yanlış anlamalar olabilir. Kendini geliştirmek ve sağlıklı iletişim kurmak önemli. 💬
Çok üstüme gelinirse toksikleşirim, onun haricinde gayet sakin ve yapıcı ve sağduyuluyum. Kimse inanmayabilir ama dalga geçmiyom asla sdlkfisfk Çok sinir olursam sinirlenip laf sokuyom o kadar (küfür asla yok), toksisiteden ziyade irritasyon olapiliyo en fazla
Olmadığımı düşünüyorum Her zaman akılcı, yapicı yaklaşmaya çalıştım Yani herhangi bir durum bile olsa negatiflik bunu toksikleştirmem Bir şey beyazsa beyazdır
Vallahi ben çok sıkmak sık anlamam anlaşamadığım insanla bana iyi gelmeyen insana güle güle derim hayatıma devam ederim öyle toksik ilişkiymiş bilmem neymiş gel gitmiş bana göre değil
@OrganIQ bilim dergisine makale yazmıyoruz beyefendi 😅
Zamanında daha fazla olduğu dönemler de oldu sjj zihnimi komple ele geçirecek kadar. Bence şu an gayet makul seviyelerde. Yemeğin tuzu, biberi gibi😄 O şekilde hesapladım 🫢
@OrganIQ 0 değil onu biliyorum 😂 Kendimin farkındayım. Bu beni rahatsız etmiyor. Genelde zaten kendimden daha fazla toksik erkeklerle karşılaşıyorum 😅 Bu yüzden de sonunda kendime yöneliyorum sjj
Soruyu bana sorarak kendisi için fikir aldı, ben de hesaplanamayacak bir şey olduğunu söyleyip reddettim. Yani soruyu fark etme sebebim de kendisidir 🙃
O yüzden oranı görmüşken sataşayım dedim jdjdkd
Onu fark ettim takipleşme var. Sen herkesi takip etmediğin için, buna güvenerek zaten daldım yoksa biliyorsun yazmam 😂