Yerine ve insanına göre çok değişken ve anlık psikolojik tepkime bağlı.
Siz toksikleşebiliyor musunuz?

Yerine ve insanına göre çok değişken ve anlık psikolojik tepkime bağlı.
Siz toksikleşebiliyor musunuz?

Ben toksik değilim hiç bir şekilde.. çünkü iyi bir insan olmayı deniyorum hem ilişkilerim de hem de arkadaşlık dostluk olarak. zaten hayatımda da hiç toksik insan ile işim olmadı olmaz da bu saatten sonra.
Sana yakışmaz zaten barış 😊
Eyv :)
Toksik yaşıyorum bu hayatı genel anlamda. İnsan ilişkilerim de çok Toksik. Hiç de bana göre değil halbuki mutlak huzur severim ama baktığında hiç de öyle değilim. İnsan seçemiyor ruh halini işte.
Toksikliklerin neler ki 😅
Aslında sıkıntı çok uç da olmam. Ortası yok hiç bir şeyin ben de. Ya çok iyiyim, ya çok kötü. Ya çok seviyorum ya, ya hiç. Ve genelde bana nasıl geliniyorsa öyle gidiyorum bu yüzden belki de. Bir de ben toksik insan da çok çekiyorum. Sıradan şeyler beni sıkıyor zaten. İnişli çıkışlı genel olarak duygularım da, ilişkilerim de.
İç beş yıl önceki halimi hatırlattın. Ama zamanla her şey yerli yerine oturuyor ya. Dengeyi bir şekilde buluyorsun.
Ne ikili ilişki de neden arkadaşlık ilişkileinde toksik olmadim zaten sevmem net olmayi severim ve onu beklerim sürekli bir negatif enerji ay yok ben yapamam kii
Her şeye rağmen mi
Yoksa sürekli bi huzursuzluk, sürekli kendini açıklama durumu... derdi kavgaysa edelim. Neyse halledelim... oteki türlü gel git biriyle evladi olsa insan yapamaz
Ya kaçak güreşiyorsa 😀
Ozaman benden gelecek olan hic bi soze gucenmesin mesafemi koyarim uzaktan izlesin.
Ne kadar toksik dimi tartışmaya zemin hazırlayıp kaçmak 😂
Kaçamaz yakalarsam muck muck jsjsjsjs
Yakalarsan senin olsun 😂
Cevap
8Cevap
Şifacı ve rehber bir ruha sahipsen kötü olma şansın pek olmuyor, vurduğun yer bile şifalanıyor ")
Varsa öyle biri bana bi dayat atsın ya 😀
Aslında kendimden bahsediyordum 😄
O zaman beni bi döver misin hahaha
Lütfen okuduğumuzu doğru anlayalım. Ben kibar bir kızım bana böyle tekliflerle gelmeyin dksj
Hahahaha latife yapmıştım hanımefendi😊
Biliyorum ")
Ama şu bir gerçek ki şifacı bir ruh anca döve döve paklar beni nihihihii (:
Toksik değilim ama eğer karşımdaki toksikse ben de toksikleşirim. Bende adamına göre muamele var. Herkesin anladığı dil farklıdır çünkü.
Kesinlikle katılıyorum. Olması gerektiği gibi bence.
👍🏻
Kavga çıkartırım , eskileri affetmem ortaya koyarım , numaramı direkt değiştiririm bunlar toksik özelliklerim😮💨
Eskileri tekrar ortaya koyman ilginçmiş
O şöyle eskiden kötü bir söz sözlediyse çokta affedemiyorum
Yer ediyor yani illaki sende o söz. Olabilir. İnsan herşeyi unutur ama nasıl hissettiğini unutamaz demek ki sana hissettirdikleri kolay kolay geçmiyor.
Şu an da sevgilimle aram bozuk hata yapınca hatasını söylemek yerine kendisinin anlamasını bekleyip asla konusmuyorum keşke bıraksam şu huyumu
Direk yüzüne söyle bee toksik olma bezdürmaa adamı
Çok toksik biriyim. Çizgilerim keskin. Sınırlarım var.
Sınır olması iyi
Merhaba,
Hiç değilim, hemde hiç, deli dolu çocuksu çılgın her türlü! 😅
Ben belirli aralıklarla toksik bir ruha sahip olabiliyorum ama sonra geçiyor
Geçiyorsa güzel
%0 olabilir.. test yapalım 😂
Yapalım bee
Benimde aynı öyle
Olması gerektiği gibi
Sitedeki en toksik varlık benim sanırım.
Hadi ya yapma be
Seni biraz zorbalamışlar sanırım. Biraz içerlemiş gibisin eruhlu.
Hahahaha. Gerektiğinde zorbanın ta kendisiyim. içerimiz kimseyi ilgilendirmez eruhlu.
Allah muhattaplarıma sabır versin diyorum
O kadar vahimsin
Kesinlikle 🙂
Yok sabitim
Toksik değilim
Orta şekerli
Çok kıskancım bu huyumu hiç sevmiyorum
İnsan sevdiğini kıskanır demişler de senin kıakançlık farklı mı?
Toksit olduğumu düşünmüyorum..
Sanalda sadece
Oda iyiymiş
0, oyle insanlardan da hic haz etmiyorum
Bende 😂
Haz etmiyorum diyorsun ama sen de öyle olabiliyormussun o nasıl oluyor 😂
Ben yerine ve insanına göre olabiliyorum. Hak edene hakkını teslim edeceksin. 😊
En güzeli oyle birisiyle iletisimi kesmek
Yeni tanıştıklarımla evet direk kesiyorum ama mazimiz olduğu insanlar nasılsalar oldukları gibi kabulümüz. Vefa hanımefendi, ölmedi. skajajjsjsjs
Valla 5 senelik arkadaşım vardı beni bezdirdi artık direkt sildim 100 senelik olsa nolur benden önemli mi hayat felsefem bu 😂 saglıklı stressiz yaşam formulu işte
Yani evet öyle durumlar olabiliyor maalesef benim neredeyse 20 yıllık tanıdıklarım var ve benim onlardan bir iki tanesiyle görüşmüyorum çünkü yollarımız farklı artık ama bu onların kötülüklerinden değil seçtiği farklı yollardan kaynaklı. Demem o ki insan zarar göreceği toksik ilişkilerde iletişimi istediğinde kesebiliyor. 😄
Aynı benım gıbı 👉🙃👈
Dibine kadar
Off yapma bee
Yaptim bile tuh
Yok sabitim
Güzelmiş
Karsımdaki nin empatısıne baglı
Güzel yaklaşım.
Bilmiyorum. Bunu düşünmedim hahah :d
Bi düşün istersen. d
Düşünmek için kendimi yoramam :D keyfim düşünmek istemiyor diyormuşum hahah
Düşünmek istemiyor olabilirsin bu senin en doğal hakkın. ☺ nihihihihih