Selamm,
Sizi gerçekten seviyorlar mı yoksa işlerine mi yarıyorsunuz?

Selamm,
Sizi gerçekten seviyorlar mı yoksa işlerine mi yarıyorsunuz?

Gerçekten seviyorlar mı? Sevenler gerçekten de seviyorlar.
Çünküsü şu kimsenin işine gelmeyen bir insanım. Böyle bi tarafım var gelmek zorunda da değilim. Kendim olmak en iyisi. Hayatımdaki insanlar da beni gerçekten sevdikleri için kalırlar kalmak isterler.
Sevmeyenim var.. ama görüşmüyoruz, sevenim de var ne hikmet onlarla da görüşmüyorum
Çevremde çok az insan var onlarda beni sevdiği için yanımda zaten.
Sevilmeyecek biri değilim herkese hakettiği gibi davranırım biri beni sevmiyorsa sorun ondadır bende değil
Gerçekten severler. Sevmeseler de sıkıntı değil. Yıkılmayız.
Cevap
6Cevap
Evet gerçekten seven değer verenler var. Eksik olmasınlar, her şekilde hissediyorum. Birde sürekli sevgilerini hissettiğim öğrencilerim var ❤️
genellikle sevilirim evet. ama şu an derinden sevgi hissettiğim beni seven kimse yok
Evet ailem dışında beni seven gerçek dostlarım var.
Sanmam. Sadece sığınacak güvenli liman olarak görürler. Başları sıkıştığında falan. O da güçlü duruşumdan iş bitiriciliğimden falan büyük ihtimalle. Bir nevi etkileniyorlar sadece ama sevgi olduğunu söyleyemem
Kiminin iline geliyorum iyi davranmaları mecburiyetten farkediyorum :D ama kimisi de karşılıksız beklentisiz seviyor, sayıyor değer veriyor bunu da farkediyorum
Gerçekten sevdiğine emin olduklarım var, işlerine yaradığım insanlar da var ama bu da karşılıklı. Bir de iki arada bir derede kaldığım şu an emin olmaya çalıştığım da var 🤷🏻♀️😂
Yanii birkaç kişi hariç sevmediklerini biliyorum amaçları sadece kullanmak neysekiiii ben onları kullanıyorum
Genelde çoğu kişi beni severler sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum, sevmese bile saygı duyarım bana yol versinler.
İşlerine yaragımda var gerçekten sevende en azından bunları ayırıyorum artık
Ay çok utandım 🙈evet öyle olacak tı
@Bahar_555 kız dur ya çok utandım ya
@Bahar_555 skdndkdk
Seviyorlar sağ olsunlar var olsunlar 😹
bazen sadece yalnızım gibi hissediyorum koca dunya
Sevenimde var sevmeyenim de var hep de menfaatçiler 😕
Sevgisini hissettiklerim çevremdeler gerisi çember dışı
Seviyorlardır. Sevmeyenler hasımsızlar oluyor genellikle. Hjklllş
Severler sağolsunlar sevmeyenlerin de zaten çevremde yeri yok
Uzaktan soğuk biri gibi duruyorum ama aşırı cana yakın ve çevremde sevilen biriyim.
Kimisinin işine yarıyorum kimisi de seviyor neyseki bunu ayırt edebilicek mantığa hala sahibim
Seviyokar hatta bazıları bence benim işime yarıyo
Tanımayan sevmez tanıyan da çok sever. Bana beni sevenler yetiyor sağolsunlar.
Sevgisinden emin olacağım tek kişi annemdir
Sevrn var sevmeyen de
Gerçek anlamda tanıyan sever.
isleri düşünce seviyorlar sanirim
Seviyor
Evet seviyorlar
Bilemem
sever
Sanmıyorum
seviyorlar
Seviyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?