Şimdiye kadar hiç diğer erkekler gibi kızları kullanıp atmadım sırf sevgili olmak için olmadım ama bugün de şahit oldum açık kapalı tüm kızlar kötü erkek sever 500 erkekle konuşuyor erkekler küfür ediyor bişey demiyorlar ben etsem sapık şerefsiz vb ilan edilirim cidden boşunaymış sadece laftan ibaret kızlar iyi erkek sevmez eğlenmek takılmalık erkek sever hem sevgili hem arkadaşlık için. Kapalı açık kızların çoğu iyi erkek sevmiyor.
Kendimim knk ama maalesef iyi niyetim yüzünden kaybettim üniversitede bile fırsat varken kızlara dokunmadım ama maalesef açığından kapalısına kadar hepsi kötü erkek seviyormuş onlarla takılıyor sohbet muhabbet ediyor
Bugün bir kez daha şok oldum iş yerinde kapalı kız iki saat boş konuşan küfür eden erkeğin yanına oturdu sohbet muhabbet etti iki saat o kızdan da soğudum cidden ben de küfürbaz kızları kandırıp aynı anda 10 kız mı götüreyim cidden anlamıyorum şimdiye kadar iyi olmanın faydasını görmedim maneviyat hariç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bencil olarak
Kızların sevdiği erkek tipi nasıl olabilirim
Kendin ol kanka
Kendimim knk ama maalesef iyi niyetim yüzünden kaybettim üniversitede bile fırsat varken kızlara dokunmadım ama maalesef açığından kapalısına kadar hepsi kötü erkek seviyormuş onlarla takılıyor sohbet muhabbet ediyor
Seveni zigerler zigeni severler kardeşim 👍
Bugün bir kez daha şok oldum iş yerinde kapalı kız iki saat boş konuşan küfür eden erkeğin yanına oturdu sohbet muhabbet etti iki saat o kızdan da soğudum cidden ben de küfürbaz kızları kandırıp aynı anda 10 kız mı götüreyim cidden anlamıyorum şimdiye kadar iyi olmanın faydasını görmedim maneviyat hariç
Sende pozisyon değiştir artık kötü kızlar bul kötü ol
Napim taktik ver knk
Taktiğe gerek yok kendin ol delikanlı ol iyi biri ol kendi kuralların hedeflerin olsun
Diyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!